Corolla 1.3 terra, r.v.1998, 5d.v., 4E-FE
Corolla 1.3 terra, r.v.1998, 5d.v., 4E-FE
Prosim poradte mi, oplati sa kupit v dnesnej dobe tento typ vozu s týmto motorom. Je na nej 110tis. km, ale je pred vymenou rozvodou a mozno aj casom bude treba vyfuk, inac velmi zachovala, cena cca 3000,-EUR. Vybava 1xAirbag, posilovac.Ake su to auta, co bude treba este vymenit a na co si treba dat pozor. Dik za prispevky.
Nedavno se toto tema probiralo kousek vedle -- skoda, ze to zapadlo v Pavlacove plenarce:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?p=122747
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?p=122747
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Cena je plusmínus přijatelná. Po výměně rozvodů nebudeš měnit nic než olej a za 90 tisíc zase rozvody.
Jinak ano, kupodivu, u 11 let starýho auta časem začne odcházet výfuk
No a co tak ještě může odcházet... nic moc mě nenapadá, samozřejmě dávat pozor na hladinu oleje, pravidelně vyměnit brzdovku a prostě provádět běžnou údržbu... pokud budeš dál jezdit na předepsané prohlídky, tedy po 15 na olej + malou prohlídku a po 30 k km na velkou prohlídku, tak bude všechno OK.
Já jsem např. u 3D asi ve 135 k km nechal repásnout zadní brzdy - bubny, nebylo to už ono (autorizovaný servis - cca. 3000 kč).
Jinak ano, kupodivu, u 11 let starýho auta časem začne odcházet výfuk

No a co tak ještě může odcházet... nic moc mě nenapadá, samozřejmě dávat pozor na hladinu oleje, pravidelně vyměnit brzdovku a prostě provádět běžnou údržbu... pokud budeš dál jezdit na předepsané prohlídky, tedy po 15 na olej + malou prohlídku a po 30 k km na velkou prohlídku, tak bude všechno OK.
Já jsem např. u 3D asi ve 135 k km nechal repásnout zadní brzdy - bubny, nebylo to už ono (autorizovaný servis - cca. 3000 kč).
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Podle Toyoty se olej mění po 15 tisících...peta píše:Za 3.000 Euro je to hodne drahe, max tak 2.000. Odejit na 10let starem aute muze cokoliv. Olej se meni po 10tis km.
Jinak souhlasím, cena by mohla být nižší, ale jinak spadá zhruba do aktuálního průměru bazarových cen. EDIT - no, spíš do té horní části.