Kit sání na celicu3sge
Kit sání na celicu3sge
Sháním komplet kit sání na celicu s motorem 3sge popř. firmu která se tím zabývá,hledal jsem ale našel jsem jen 2000 a výš..
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kit sání na celicu3sge
no na rovinu, pokud vemeš jen kvalitní filtr tak jsi na 1500 , samotná trubbka je levná ale prd platná takže kit at má stínení atd.. a jsi v tom za 3-6 tis ( viz třeba typhoon kity od KN ) kup si filtr a udelej si to sám i se stíneníma budes spokojen ( nebude to jen o vzheldu ale i o přínosu )..Dawe24 píše:Sháním komplet kit sání na celicu s motorem 3sge popř. firmu která se tím zabývá,hledal jsem ale našel jsem jen 2000 a výš..
Kvalitní filtr,trubka ale hlavně odstínit a tak ať na to proudí vzduch prostě ho tam dostat ne od svodů atd.Já například po domluvě s Honzou a Liborem budu to dávat tam kde byla baterka a odstíním to tak ať tam proudí vzduch.Taky se budou svody obtáčet a izolovat.Míň tepla kolem jen prospěje jde hlavně o funci ne o krásu a to že na tom má být napsáno KN, Green atd.,,Hříbek" bez ostínění je nanic.
Nějaké ty auta doma jsou.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledové nic moc ale kup takovou tu silnou gumovou hadici s pletením ve stěně(dobře izoluje) a ostatní jak píše Doky. Hlavně když už si koupíš bavlněný filtr tak se o něj nezapomeň starat a pravidelně čistit. Průměrně doporučený interval je 5000km,já říkám 2.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ono kdyz i na origu airboxu je napsano cistit kazdym 2500km tak si myslim ze to pravelibor12 píše:Vzhledové nic moc ale kup takovou tu silnou gumovou hadici s pletením ve stěně(dobře izoluje) a ostatní jak píše Doky. Hlavně když už si koupíš bavlněný filtr tak se o něj nezapomeň starat a pravidelně čistit. Průměrně doporučený interval je 5000km,já říkám 2.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
všechny podtlaky jsou zapojené za klapkou a váhu vzduchu jsem u tvého auta neviděl. Pokud jsi ji přede mnou někam neschoval. ne,3sge váhu vzduchu nemá. Měření množství závisí na map a teplotě vzduchu.czmk5 píše:a kam potom s podtlakama a váhou vzduchu?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ne ne nechoval , já jen že jak hadice do airboxu tak je tam hadička a když ji člověk odpojí (alespoň je to tak u mě) tak mi začne hrozně lítat volnoběch. a ještě jak je airbox tak do něj vede kabel a nevím jak bych to popsal co je na konci jakoby takovej kulatej zobáček a to nevím teda k čemu je, považoval jsem to za váhu vzduchu a že mi to kontroluje kolik mi to saje vzduchu.
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Kit sání na celicu3sge
Tak jsem tam namontoval nový filtr,odstínil jsem to plechem,ze spodu jsem protáhl podběhem hadici k filtru a ještě jsem tam natáhl ještě jednu hadici kolem světla k filtru a paráda.