Křídlo na Celicu ze Supry pasuje? (odkaz)

vše ohledně modelové řady Celica
celicaGT2

Příspěvek od celicaGT2 »

Sice nemám křídlo ze supry,ale z GT4,obrovský je,pokud bych měl kupovat celicu tak asi už bez thoho GT4 křídla,ale s tím menším z aukra,tehdy se mi to velký křídlo holt líbilo. Ale zas tak špatně nevypadá :P

Obrázek
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Weyraak píše:ArnieGT díky moc za tipa!!! Je to origo Toyoťácké! :D Hned jakmile jej kitnu, láknu a budu mít Celdu zase doma od perfektního mechanika, od Mr. Kuhnela (čti Kýnela), kde je slečna odstavená bez dvou prvků náprav, které šli na repasi k Mr. Matějéčkovi, přidělám ho, tak přiložím fotky :-)

Nobi: tak ty máš sakra křídlo :-D

Obrázek
Tak koukám že jsi ho pořídil,...no super tohle bude vypadat opravdu dobře :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Weyraak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Weyraak »

celicaGT2 píše:Sice nemám křídlo ze supry,ale z GT4,obrovský je,pokud bych měl kupovat celicu tak asi už bez thoho GT4 křídla,ale s tím menším z aukra,tehdy se mi to velký křídlo holt líbilo. Ale zas tak špatně nevypadá :P

Obrázek
To je taky pěkná lopatička :-D

ArnieGT: Díky :!: :twisted:
7g - 2002 - 105kW - je to mazlice
6g - 1994 - 129kW - sold
Weyraak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Weyraak »

Obrázek

Provizorně vyfoceno, na provizorním místě s provizorním posazením. ;-)

Díky tomu křídlu se mi zají boky opticky širší ! :biggrin:
6g - 1994 - 129kW - sold
Nobi
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nobi »

Vypada to perfektne
Toyota Celica Coupe 1.6STi
Today, Tomorrow, Forever..

nobi98@gmail.com
Weyraak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Weyraak »

Nobi píše:Vypada to perfektne
Díky! Já jsem z toho křídla a těch vedlejších účinků hotovej :-)
6g - 1994 - 129kW - sold
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tohle je jediné křídlo na GT co se mi líbí moc ho chválím a bylo za dobrou cenu pěkné fakt.Mně se líbí tím že je jednoduché a že nemá ten střed viděl jsem i takové.
Nějaké ty auta doma jsou.
Weyraak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Weyraak »

Díky!

+ líbí se mi že kopíruje konec víka kufru a siluetu "kokpitu" .

info: Dáno k lakýrovi a snad do příštího týdne (má toho hodně - 3 auta) to bude hotové.

K montáži: Přilepit lepidlem na autoskla nebo vyvrtat do víka kufru dírky a přišroubovat? (to vrtání mi není po chuti to přiznávám)
6g - 1994 - 129kW - sold
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Weyraak píše:Díky!

info: Dáno k lakýrovi a snad do příštího týdne (má toho hodně - 3 auta) to bude hotové.

K montáži: Přilepit lepidlem na autoskla nebo vyvrtat do víka kufru dírky a přišroubovat? (to vrtání mi není po chuti to přiznávám)
No já ho měl originál přišroubovbané skrz víko, ale je třeba dát koelm šroubů taky gumové podložky ať nezatéká dovnitř, voda se dostane uplně všude.
Ano máš pravdu opticky to bezvadně rozšiřuje a blatníky se zdají muskulaturnější, ale po nástřiku do barvy vozu se to trochu utlumí, ale pořád to bude lepší než bez něj,... :wink: A má to křídlo i na konci horní části jakoby mírnou odtrhovou hranu skoro nepatrnou? Pokud ano tak je to opravdu originál a taky to vypadá suprovně z boku :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Nobi
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nobi »

No vrtat :)
Toyota Celica Coupe 1.6STi
Today, Tomorrow, Forever..

nobi98@gmail.com
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

ArnieGT píše:

No já ho měl originál přišroubovbané skrz víko, ale je třeba dát koelm šroubů taky gumové podložky ať nezatéká dovnitř, voda se dostane uplně všude.
Ano máš pravdu opticky to bezvadně rozšiřuje a blatníky se zdají muskulaturnější, ale po nástřiku do barvy vozu se to trochu utlumí, ale pořád to bude lepší než bez něj,... :wink: A má to křídlo i na konci horní části jakoby mírnou odtrhovou hranu skoro nepatrnou? Pokud ano tak je to opravdu originál a taky to vypadá suprovně z boku :wink:
jj je to tak, patri tam mezi kastli a kridlo gumove podlozky presne podle tvaru stycnych ploch kridla... ty diry na srouby doporucuju odmerit podle nekoho kdo ma origo kridlo, pak ho totiz muzes pripadne zamenit za jine Cecilkarske (vcetne GT4 tusim) :wink:
- odtrhova hrana tam podle fotek bude, mam pravdu?
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Weyraak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Weyraak »

Kysi píše:
ArnieGT píše:

jj je to tak, patri tam mezi kastli a kridlo gumove podlozky presne podle tvaru stycnych ploch kridla... ty diry na srouby doporucuju odmerit podle nekoho kdo ma origo kridlo, pak ho totiz muzes pripadne zamenit za jine Cecilkarske (vcetne GT4 tusim) :wink:
- odtrhova hrana tam podle fotek bude, mam pravdu?
Zdravím,

tak je to křídlo vskutku origo toyoťácké, zespodu jsou kroum nápisu Toyota i závity na šrouby 2 a 2 . gumovou vymezovací podložku nemám, to budu muset pořešit nejspíše tím lepidlem na okna. (mě se do toho auta ták nechce vrtat) :D
6g - 1994 - 129kW - sold
Odpovědět

Zpět na „Celica“