Křídlo na Celicu ze Supry pasuje? (odkaz)
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám že jsi ho pořídil,...no super tohle bude vypadat opravdu dobřeWeyraak píše:ArnieGT díky moc za tipa!!! Je to origo Toyoťácké! Hned jakmile jej kitnu, láknu a budu mít Celdu zase doma od perfektního mechanika, od Mr. Kuhnela (čti Kýnela), kde je slečna odstavená bez dvou prvků náprav, které šli na repasi k Mr. Matějéčkovi, přidělám ho, tak přiložím fotky
Nobi: tak ty máš sakra křídlo
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Weyraak
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky!
+ líbí se mi že kopíruje konec víka kufru a siluetu "kokpitu" .
info: Dáno k lakýrovi a snad do příštího týdne (má toho hodně - 3 auta) to bude hotové.
K montáži: Přilepit lepidlem na autoskla nebo vyvrtat do víka kufru dírky a přišroubovat? (to vrtání mi není po chuti to přiznávám)
info: Dáno k lakýrovi a snad do příštího týdne (má toho hodně - 3 auta) to bude hotové.
K montáži: Přilepit lepidlem na autoskla nebo vyvrtat do víka kufru dírky a přišroubovat? (to vrtání mi není po chuti to přiznávám)
7g - 2002 - 105kW - je to mazlice
6g - 1994 - 129kW - sold
6g - 1994 - 129kW - sold
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No já ho měl originál přišroubovbané skrz víko, ale je třeba dát koelm šroubů taky gumové podložky ať nezatéká dovnitř, voda se dostane uplně všude.Weyraak píše:Díky!
Ano máš pravdu opticky to bezvadně rozšiřuje a blatníky se zdají muskulaturnější, ale po nástřiku do barvy vozu se to trochu utlumí, ale pořád to bude lepší než bez něj,... A má to křídlo i na konci horní části jakoby mírnou odtrhovou hranu skoro nepatrnou? Pokud ano tak je to opravdu originál a taky to vypadá suprovně z boku
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jj je to tak, patri tam mezi kastli a kridlo gumove podlozky presne podle tvaru stycnych ploch kridla... ty diry na srouby doporucuju odmerit podle nekoho kdo ma origo kridlo, pak ho totiz muzes pripadne zamenit za jine Cecilkarske (vcetne GT4 tusim)ArnieGT píše:No já ho měl originál přišroubovbané skrz víko, ale je třeba dát koelm šroubů taky gumové podložky ať nezatéká dovnitř, voda se dostane uplně všude.Weyraak píše:Díky!
Ano máš pravdu opticky to bezvadně rozšiřuje a blatníky se zdají muskulaturnější, ale po nástřiku do barvy vozu se to trochu utlumí, ale pořád to bude lepší než bez něj,... A má to křídlo i na konci horní části jakoby mírnou odtrhovou hranu skoro nepatrnou? Pokud ano tak je to opravdu originál a taky to vypadá suprovně z boku
- odtrhova hrana tam podle fotek bude, mam pravdu?
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- Weyraak
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,Kysi píše:jj je to tak, patri tam mezi kastli a kridlo gumove podlozky presne podle tvaru stycnych ploch kridla... ty diry na srouby doporucuju odmerit podle nekoho kdo ma origo kridlo, pak ho totiz muzes pripadne zamenit za jine Cecilkarske (vcetne GT4 tusim)ArnieGT píše:No já ho měl originál přišroubovbané skrz víko, ale je třeba dát koelm šroubů taky gumové podložky ať nezatéká dovnitř, voda se dostane uplně všude.Weyraak píše:Díky!
- odtrhova hrana tam podle fotek bude, mam pravdu?
tak je to křídlo vskutku origo toyoťácké, zespodu jsou kroum nápisu Toyota i závity na šrouby 2 a 2 . gumovou vymezovací podložku nemám, to budu muset pořešit nejspíše tím lepidlem na okna. (mě se do toho auta ták nechce vrtat)
7g - 2002 - 105kW - je to mazlice
6g - 1994 - 129kW - sold
6g - 1994 - 129kW - sold