Neoriginalne svetla do T25?

vše ohledně modelové řady Avensis
feronovak
Řidič

Neoriginalne svetla do T25?

Příspěvek od feronovak »

Existuju a daju sa zohnat, pripadne za kolko neoriginalne Xenony do T25 2006? Fakt sa mi nechce davat 650 eur za jeden original toyota svetlomet a pritom neverim ze neoriginalne budu horsie, kedze toyotacke s plastovou parabolou sa po case aj tak zahmlia ... Potrebujem aby to ale naklapalo svetla podla zatazenia a fungoval aj ostrekovac ...
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006
sato.sk
Člen Týmu

Re: Neoriginalne svetla do T25?

Příspěvek od sato.sk »

feronovak píše:Existuju a daju sa zohnat, pripadne za kolko neoriginalne Xenony do T25 2006? Fakt sa mi nechce davat 650 eur za jeden original toyota svetlomet a pritom neverim ze neoriginalne budu horsie, kedze toyotacke s plastovou parabolou sa po case aj tak zahmlia ... Potrebujem aby to ale naklapalo svetla podla zatazenia a fungoval aj ostrekovac ...
Menil som svetlo, sice nie xenon, ale normalne za neoriginal zn. TYC, pretoze sa mi odlomil drziak ziarovky. Ale nie som spokojny, pretoze tam nesedi tak dobre ako original, su tam vacsie medzery a nelicuje s blatnikom, proste nema asi taky tvar ako original. Svieti sice dobre ale druhy krat by som uz do toho asi nesiel.
Existuje este vyrobca DEPO ale ze vraj TYC su trochu lepsie tak potom neviem ci DEPO je este horsie :)
Avensis T25 2,0D4-D 85kW, 2004
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Jestli na xenonech trváš ber originály. U ostatních riskuješ čínu,i když se jakkoli tváří. Maj to neuvěřitelně zmáknutý-viz.nedávno zabavený sklad ložisek v Ostravě. Ani odborník neobjeví na první pohled falza,ale jsou tam nepatrné odchylky,kterým se chceš vyhnout. Otázkou je zda jsou xenony takovým přínosem- může mi někdo popsat osobní skušenost,nadělá to problém protijedoucímu řidiči?
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

zkus mrknout na www.allegro.pl a na renovaci xenonu,je tam toho opravdu hodne.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
olaf
Člen Týmu

Příspěvek od olaf »

skús na faro.sk získať kontakt (napr. 0918/682 651) a zavolaj im, včera som s nimi dosť dlho rečnil o svetlách, xenónoch, keramických brzdách a náhradnách dieloch všeobecne. Fakt sa vyznajú, aspom majiteľ s manželkou určite.
feronovak
Řidič

Příspěvek od feronovak »

hudyss píše:zkus mrknout na www.allegro.pl a na renovaci xenonu,je tam toho opravdu hodne.
Pozeral som, napisal som email ale poliaci to evidentne maju v prdeli ... Navyse je to odo mna 800km co je fakt dost a musel by to zmaknut za jeden den ... Uvidime, je to idealne co sa tyka ceny a prace na svetlomete ale je to dost daleko a evidentne im internet nic nehovori
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

vsak uvidis,ja kdyz jsem tam kupoval ramecek na radio,tak me napsali asi az za 2dny.
feronovak
Řidič

Příspěvek od feronovak »

hudyss píše:vsak uvidis,ja kdyz jsem tam kupoval ramecek na radio,tak me napsali asi az za 2dny.
Este jedna otazka, tie xenony na T25 su rovnake vsetky alebo su presne podla modelov a rokov? Mam 2006 D-CAT kombi, ako zistim nejake seriove cislo svetlometu nech si to viem porovnat ?
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

dle me je rozdil jen mezi pred a po faceliftu
burexmen
Člen Týmu

Toyota Avensis 2.0.VVTi A/T

Příspěvek od burexmen »

http://www.bixenony.com/?seourl=individualni-upravy

Tady dělaj renovaci a nemusí se až do Polska!!! :lol:
feronovak
Řidič

Re: Toyota Avensis 2.0.VVTi A/T

Příspěvek od feronovak »

burexmen píše:http://www.bixenony.com/?seourl=individualni-upravy

Pisal som im, ioni ale instaluju nove neoriginal h7 xenony, v polsku mi urobia opravu a vycistenie starych originalnych ... Plus v CR to stoji okolo 10kk ceskych, toto v polsku je okolo 120 eur a km je do wroclavi menej ako do phy
feronovak
Řidič

Re: Toyota Avensis 2.0.VVTi A/T

Příspěvek od feronovak »

feronovak píše:
burexmen píše:http://www.bixenony.com/?seourl=individualni-upravy

Pisal som im, ioni ale instaluju nove neoriginal h7 xenony, v polsku mi urobia opravu a vycistenie starych originalnych ... Plus v CR to stoji okolo 10kk ceskych, toto v polsku je okolo 120 eur a km je do wroclavi menej ako do phy
Dobrý den,

Tyto světla řešíme dost často, výměnou za nové + nové výbojky cena vč lamp a práce 10tis…

S pozdravem

Auto moto xenony
Daniel Včelák
Duchy
Navigátor

Příspěvek od Duchy »

m5t píše:Otázkou je zda jsou xenony takovým přínosem- může mi někdo popsat osobní skušenost,nadělá to problém protijedoucímu řidiči?
Obecne je rozdil velky, ale zrovna Avensis ma ty xenony opravdu hodne nekvalitni a subjektivne sviti uz jako nove hure nez ledajake dobre halogeny. Ale treba u Mercu ci BMW je ten rozdil jako noc a den.
Toyota Avensis 2.0VVT-i T25
kuze + velka navi + xenony = zakladni vybava nenarocneho ridice
kanagom79
Člen Týmu

Příspěvek od kanagom79 »

Jak jsem říkal dříve v jiném fóru, pokud chcete ušetřit tak si to opravte sami - pokud svití a svítí slabě je to jen parabolou a (nebo) výbojkou. :)
Duchy
Navigátor

Příspěvek od Duchy »

kanagom79 píše:Jak jsem říkal dříve v jiném fóru, pokud chcete ušetřit tak si to opravte sami - pokud svití a svítí slabě je to jen parabolou a (nebo) výbojkou. :)
U Avensisu je to jinak. Avensis s xenony jako novy sviti slabe a jako starsi nesviti vubec. Trosku mi to pripomina Fabii (jenom temi svetly :lol: ), tam rovnez xenony v RSku svitily skoro hure nez standardni halogeny.
Toyota Avensis 2.0VVT-i T25
kuze + velka navi + xenony = zakladni vybava nenarocneho ridice
Odpovědět

Zpět na „Avensis“