Brňáci sem!!!
- kunaznory
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Brňáci sem!!!
zd.
hele kempuju v lišni a pravidelně na štefáčkově očumuju celiku 6g střibrnou a taky sem tam potkam starší mrkačku s napisem celika a zajimalo by me esli řidiči popř.řidičky sou to tu na foru?? chtěl bych je poznat bo mam v merku si kaufnout co nevidět celiku od petera z blavy tuto ---- http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... =37&t=3059 ---- už sem tu psal o ni, ale chěl bych se poradi s někym kdo ma primo celiku a zjistit co a jak bo koupit takovou kaaaru neni jak "buchtu sněst" tož bych rad pokecal s majitelama celik nejlip v brnisku jo a taky sem potkal mazanou černou celiku nevim esli to byla gt4 ale mela fajnu kapotu(byl sem nahadry tak si to moc nepamatuju) ale byla zaparkovana kousek od Monte Buuu
tož kdo tu je z Brniska a ma nejakou Celdu?????cooooo??????????
zatial zdaran
hele kempuju v lišni a pravidelně na štefáčkově očumuju celiku 6g střibrnou a taky sem tam potkam starší mrkačku s napisem celika a zajimalo by me esli řidiči popř.řidičky sou to tu na foru?? chtěl bych je poznat bo mam v merku si kaufnout co nevidět celiku od petera z blavy tuto ---- http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... =37&t=3059 ---- už sem tu psal o ni, ale chěl bych se poradi s někym kdo ma primo celiku a zjistit co a jak bo koupit takovou kaaaru neni jak "buchtu sněst" tož bych rad pokecal s majitelama celik nejlip v brnisku jo a taky sem potkal mazanou černou celiku nevim esli to byla gt4 ale mela fajnu kapotu(byl sem nahadry tak si to moc nepamatuju) ale byla zaparkovana kousek od Monte Buuu
tož kdo tu je z Brniska a ma nejakou Celdu?????cooooo??????????
zatial zdaran
- Praetorian
- Řidič
- Praetorian
- Řidič
no a nebo muzem zajet az do prace! hled to neni jen na me jeste se ucastni minimalne Maci a Laser Beam...dalsim jsem psal na ICq ale s ohledem ze jsem od te doby od ajska odriznuty tak nevim.. Samozrejme jsou vitani vsichni!! Snad tam nebudem jen na pet minut...kdy se tam dostanes nejdriv?
Čelda 98'' GT (SS)
CELICA štefačkova
Zdar ja sem ten ze štefáčkove...trochu pozdě ale přece-moc se sem nedívam...takže pokud něco chceš 602253474