Koupe 2. generace

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Ferda
Člen Týmu

Koupe 2. generace

Příspěvek od Ferda »

Cau, premyslim o kopi MR2 druhe generace (doufam ze jsem tu generaci nespletl) a zajimaly by me rozdily mezi verzi 2.0 156k a 2.0 175k. Nemyslim jen rozdily v motoru ale i jenake jine, napr. brzdy, podvozek atd.
Procetl jsem toho tady na foru dost, ale budu rad, kdyz mi poradite na co si pri koupi davat pozor, napr. nejaka zavada, ktera by se mi pak mohla pekne prodrazit.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

je tu v tom trochu bordel, neco tady a tady jestli jsi uz necetl

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 98&start=0
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=6853

na ostatni at odpovi ostatni
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

podle mě v těch dvou příspěvcích od Pava.B. máš všechno podstaný, co potřebuješ vědět, nic víc mě nenapadá, žádný další podstatný rozdíly mezi jednotlivejma revizema nejsou a druhá generace-mk2, co já vim, netrpěla žádnou zásadní vadou, jako například třetí generace-mk3, výrobní vadou motoru v prvních letech výroby
Ferda
Člen Týmu

Příspěvek od Ferda »

jo jo, ty dva linky jsem procetl, tak jsem zase chytrejsi. Myslim, ze urcite chci rok 92 a mladsi, pak uz je mi to v celku jedno, samozrejme nelepe uz s motorem co ma k tem 175 konikum.
EDIT: poradite mi jeste kde se po MR2 koukat? V CR jich zrovna moc neni, takze premyslim i o pripadnem dovozu ze zahranici, takze pokud mate nejaky link na zahranicni bazary... mobile.de a autoscout jsem uz zhledl...
Naposledy upravil(a) Ferda dne čtv 13.08.2009, 19:10, celkem upraveno 1 x.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jj konstrukcne je na tom ten motor zase o neco lepsi a vetsi brzdy se tez hodi , jeden clovek tu "kolja" jich par myslim z nemecka uz pritahl, jednu ted prodava , zkus ho ontaktovat , jiste poradi, pak tu mame jeste jednoho dovozce "Tygr" taky vozi auta
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

kolja zrovna prodává tu revizi 4, rok 94, s 175 koněma a myslim že za docela slušný peníze-já sem za ni před dvěma rokama dával o dost víc, tak se mu ozvi
Odpovědět

Zpět na „MR2“