Zdravení kolegů na cestách....za volantem...

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět

co Vy nato?

Ano, super, souhlasím
13
72%
Blbost, nebudu kývat na každé pako za volantem!
3
17%
Zvážím a uvidím...?!
2
11%

Celkem hlasů: 18

Vítězslav Klozík
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Zdravení kolegů na cestách....za volantem...

Příspěvek od Vítězslav Klozík »

Toyoťáci :D , já osobně pokud míjím kohokoli s Avikem, rád jej pozdravím probliknutím nebo pokynem ruky, pokud mě někdo pozdraví taky, dělá mi to docela radost! Takže díky všem kdo na můj pozdrav odpovídají...
Navrhuji tedy, nebojte se a zdravte kolegy..... :D :D :D :idea:
Toyota=nejspolehlivější vozy
Stanley
Navigátor

Re: Zdravení kolegů na cestách....za volantem...

Příspěvek od Stanley »

Vítězslav Klozík píše:Toyoťáci :D , já osobně pokud míjím kohokoli s Avikem, rád jej pozdravím probliknutím nebo pokynem ruky, pokud mě někdo pozdraví taky, dělá mi to docela radost! Takže díky všem kdo na můj pozdrav odpovídají...

Zdravím. Neodporúčam často blikať zo svetlami. U nás na SK je to klasifikované ako neoprávnené použitie a pokutované do 60 éčok. Vlastná skúsenosť. :mad: :mad: :mad:
Stanley T. Avensis 2.0 D-4D, 10/2001, combi
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

To máte pěknou přísnost. Mě zas nedávné bliknutí zachránilo 2litry a samozřejmě byli na úplně nesmyslném místě. Ještě z toho měli čurinu a ohromně se tím bavili. Takže blikat i když nepotkám kolegu :wink:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
michal2202
Navigátor

Příspěvek od michal2202 »

je to sice hezky ale kdyby se takhle meli zdravit vsichni priznivci svych znacek , tak uz nebudes vedet jestli te jen zdravi nebo na neco upozornuje. hlidky , stojici kolona za prudsi zatackou ,neco s autem atd....
ave 1999 1.6i
aczasa
Věčnej rejpal

ruka

Příspěvek od aczasa »

U mě rozhodně vede zvednutý prst na volantu nebo mávnutí rukou. Potkávám na cestě z Litomyšle do Hradce a okolí asi 5 avensisů, 3 avensis versa, a pravidelně i 2 Yarise a několik rolek. :-) Jen sem tam se poštěstí nějaká čelika. Abych řekl pravdu, tak mám smůlu na Camry a MR2, ty nejsou žádný. Zato vedle LC parkuju jak na golfu, tak občas i u krámu. :-) Takže jen stačí zvednout prstík z volantu, usmát se, pokynout hlavou, rukou a poměrně dost aut reaguje stejně. .-)
Back in Czech.
Vítězslav Klozík
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdravení kolegů na cestách....za volantem...

Příspěvek od Vítězslav Klozík »

Stanley píše:
Vítězslav Klozík píše:Toyoťáci :D , já osobně pokud míjím kohokoli s Avikem, rád jej pozdravím probliknutím nebo pokynem ruky, pokud mě někdo pozdraví taky, dělá mi to docela radost! Takže díky všem kdo na můj pozdrav odpovídají...

Zdravím. Neodporúčam často blikať zo svetlami. U nás na SK je to klasifikované ako neoprávnené použitie a pokutované do 60 éčok. Vlastná skúsenosť. :mad: :mad: :mad:
:D Pokud se nepletu tak ve vyhlášce je jasně dáno že lze probliknutím světel upozornit ostatní řidiče na nebezpečí, a to jsou i policajti vrhající se do cesty...nebo lze vymyslet cokoli, zvíře u krajnice, nějaký vámi smyšlený problém na protijedoucím voze, myslím že policajti by s případnou pří že si vymýšlíte neměli šanci:
později doplněno: Takže dal jsem si tu práci a našel přesné znění zákona o prov. na poz. komunikacích:
§ 31 Výstražná znamení,
Je li to nutné k odvrácení hrozícího nebezpečí, dává řidič zvukové výstražné znamení. Místo zvukového výstražného znamení smí řidič dávat světelné výstr. znamení krátkým přerušovaným rozsvícením dálkového světla nebo přepínáním potkávacích a dálkových světel, k upozornění řidiče předjížděného vozidla je smí dávat i v obci.
Toyota=nejspolehlivější vozy
Odpovědět

Zpět na „Avensis“