Kam vyjet v Praze
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Kam vyjet v Praze
Zrovna včera jsem řešil situaci, kdy bylo 10 večer a měl jsem chuť zajet s autíčkem někam, kde je pěkný výhled z výšky na Prahu a dát si kafe. Nabral jsem spolubydlící, v mekáči kafe a dojely jsme na strahov. Zaparkoval jsem u kolejí, protože lepší místo jsem nenašel a sedly jsme na zídku s výhledem na Prahu a bylo fajn.
A tímto se Vás chci zeptat, jestli máte nějaký tip na podobná místa v okolí Prahy, kde by byl pěkný výhled třeba i přímo z auta a kde bysme se případně mohly i sejít a jen tak poklábosit o Toyotách a dalších věcech.
Pokud o takovém místě víte, určitě dejte vědět. Znáte to, nemůžete spát, máte strašnou chuť na kafe a dát si ho na nějakým pěkným místečku, tak o půlnoci vyrazíte a když najdete to správný místo, tak odpočíváte a klábosíte. Aspoň já to tak praktikuji a je to lepší než jen postávat někde u pumpy, nebo se převalovat několik hodin v posteli a doufat, že usnete.
Doufám že se se mnou a s ostatníma z fóra podělíte o zajímavá místa kde se můžeme setkávat
A tímto se Vás chci zeptat, jestli máte nějaký tip na podobná místa v okolí Prahy, kde by byl pěkný výhled třeba i přímo z auta a kde bysme se případně mohly i sejít a jen tak poklábosit o Toyotách a dalších věcech.
Pokud o takovém místě víte, určitě dejte vědět. Znáte to, nemůžete spát, máte strašnou chuť na kafe a dát si ho na nějakým pěkným místečku, tak o půlnoci vyrazíte a když najdete to správný místo, tak odpočíváte a klábosíte. Aspoň já to tak praktikuji a je to lepší než jen postávat někde u pumpy, nebo se převalovat několik hodin v posteli a doufat, že usnete.
Doufám že se se mnou a s ostatníma z fóra podělíte o zajímavá místa kde se můžeme setkávat
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
Pekny vyhled je taky od bobove drahy na proseku, http://www.restaurace-bobovka.cz/
Je tam i parkoviste, restaurace s vyhlidkovou teraskou (ale zaviraji v 11 vecer).
Jestli si dobre pamatuju, mimo areal te drahy az tak paradni vyhled neni -- byl jsem tam jen jednou a to jsem sel dovnitr, takze vyhled mimo jsem nezkoumal.
Je tam i parkoviste, restaurace s vyhlidkovou teraskou (ale zaviraji v 11 vecer).
Jestli si dobre pamatuju, mimo areal te drahy az tak paradni vyhled neni -- byl jsem tam jen jednou a to jsem sel dovnitr, takze vyhled mimo jsem nezkoumal.
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Strahov straho strahov, nejhezci vzime a nekdy kolem 3-4 kdy uz tuzeri s feldama spej, jen sem tam se ladne prikrade nejaky subaru bo evo
Corolla E9 1,6( 77Kw ( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a pro majitele 4x4 je zase dobrej flek na vyřádění hned u letňanskýho letiště, je tam veřejný šotolinový parkoviště, celkem dost veliký
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele: