Neoriginalni prislusenstvi, nahrazky

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
ferdak
Člen Týmu

Neoriginalni prislusenstvi, nahrazky

Příspěvek od ferdak »

Zdravim,
jaka je situace pri shaneni "neoriginalnich" nahradnich dilu, kde lze sehnat, nejake odkazy?
Je mne jasne, ze ne vsechny nahradni dily si sama Toyota vyrabi, ale bere od ruznych dodavatelu, kteri se vzdy na neco specializuji (plasty, kabely apod). Jde o to, jak se dostat k urcitemu dilu, ktery potom Toyota prodava jako originalni, bez toho aby to clovek musel kupovat u nich a kde si klidne prihodi 50% ceny.

Konkretne ted shanim odhlucnovaci desku, ktera je zespodu na kapote motoroveho prostoru a kterou mi domrte rozcupovaly kuny. Neveril bych, jak velky vliv to ma na akustiku pri jizde.
Original v Toyote je za cca. 5500,-
Auris 1.6, r.v. 2008
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

zkus pouzit treba Mikru http://www.mikra.cz/od-sady.php , koupit to v metrazi a pak si s tim vyhrat.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
hasicm
Člen Týmu

Re: Neoriginalni prislusenstvi, nahrazky

Příspěvek od hasicm »

ferdak píše:Zdravim,
jaka je situace pri shaneni "neoriginalnich" nahradnich dilu, kde lze sehnat, nejake odkazy?
Je mne jasne, ze ne vsechny nahradni dily si sama Toyota vyrabi, ale bere od ruznych dodavatelu, kteri se vzdy na neco specializuji (plasty, kabely apod). Jde o to, jak se dostat k urcitemu dilu, ktery potom Toyota prodava jako originalni, bez toho aby to clovek musel kupovat u nich a kde si klidne prihodi 50% ceny.

Konkretne ted shanim odhlucnovaci desku, ktera je zespodu na kapote motoroveho prostoru a kterou mi domrte rozcupovaly kuny. Neveril bych, jak velky vliv to ma na akustiku pri jizde.
Ahoj, mám stejný problém. Taky kuny. Sháněl jsem všude možně, ale zatím jedině v metráži a udělej si sám. Tak kdybys na něco narazil, napiš to sem. Díky :-) .......
hasicm
Člen Týmu

Re: Neoriginalni prislusenstvi, nahrazky

Příspěvek od hasicm »

ferdak píše:Zdravim,

Ahoj, mám stejný problém. Taky kuny. Sháněl jsem všude možně, ale zatím jedině v metráži a udělej si sám. Tak kdybys na něco narazil, napiš to sem. Díky :-) .......
ferdak
Člen Týmu

Příspěvek od ferdak »

Opravuju cenu originalniho tapecirunku. Takze pry "jenom" 3700 Kc.

Zatim to nechavam plavat. Motor mam vystrikanej nejakym nemeckym sprejem pro odpuzovani tyhle haveti, navic jsem to pojistil elektronickou plasickou. Az budu mit jistotu, ze mi uz tam ty potvory skutecne nelezou, budu to nejak resit.

Hledal jsme taky vsudemozne nemozne, ale jina moznost nez metraz nebo original asi neni.
Auris 1.6, r.v. 2008
Odpovědět

Zpět na „Auris“