MR2 by Apollo

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Apollo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

MR2 by Apollo

Příspěvek od Apollo »

doufám že nebude nikomu vadit že si tu hodím vlastní téma a budu sem průběžně házet info a fotečky, případně si vyslechnu Vaše názory a rady :wink:
MR2 MkII r.v.1991 115kW dovoz D
Apollo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apollo »

dorazily nový kola... díky marcelusi za dobrý tip
zatím teda foto na ukázku jen v krabici...
Obrázek
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

neni zač-budou na mr2 vypadat dobře :)
Apollo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apollo »

tak už jsou i gumy předek 215 a zadek 245... test na autě viz obr. ale zdá se mi to nějaký zapadlý mám nutkání tam hodit 20mm podložky...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

kola paradni ale ja na svoji mam 205 a 215 abych to moc nezpomaloval s tema podlozkama pockej az to posadis na zem
tak praci dar ja jdu taky delat dvere
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

mno hele vypadaj fakt moc hezky-si trošku přihřejvám vlastní polívčičku-co jinýho bych ti mohl napsat, když sem ti je pomáhal vybírát :lol: , jinak souhlas s invaderem-podložky se daj dokoupit dycky, to za prvý-za druhý na 2cm podložky už musíš měnit i štefty a to je zase slušná darda, buď ráth, že ti nevylejzaj z lemů-není nad to mít neustále zasraný celý auto vod bahna-protože máš vylezlý kola ven..., navíc když ti nebudou vylejzat, tak to zbytečně nebude provokovat orgány, který tě vobčas zastavěj :D , co si koupil nakonec za ty pneu?já budu muset koupit nový rychle i ty zadní, páč už se mi z toho rychle stávaj slicky
Apollo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apollo »

to invader: no však jasný s těma podložkama počkám až jak to bude sedět na zemi třeba to nebude třeba, to jen tak teď takový zdání že by ty 2cm nevadily, uvidíme...

to marcelus: to víš že jo jen si tady ohřej celej kotel guláše - když nás pozveš nic proti :lol: jinak neboj všude to budu hlásit na počkání kam přijedu že jsi mi kola dohodil ty přesně ty co jsem chtěl a za lepší cenu to nemusím tajit :wink: jinak z gum ty nadšenej nebudeš jsou to levný číňani já je vzal spíš že se mi líbil vzorek a stáli jako nový barumky na fábku což potěší když mně ještě čeká lakování a music... ale pozor já to mám jen auto na srazy a jezdím vyhlídkově... žádný závody ani každodení ježdění, počítám že najedu tak 1000km za rok... jinak pak klidně udělám recenzičku jak jsem s nima spokojen nebo ne - zatím můžu jen napsat vypadaj slušně na pohled za slušnou cenu je to Nankang Sport NSII na nejlevnejsipneu.cz
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

počkej počkej-tohle je soukromej marcelkův guláš :D , jinak v poho-tohle je každýho volba a nikomu to hanit nebudu, já už mám s nekvalitníma pneu dost špatnejch zkušeností, takže na tom šetřit nebudu-každej si tím musí projít sám, sem byl taky frajer-nejdřív ne zrovna levný kola a pak na to jetý pneu-dohromady za 4 klacky ještě z dob císaře pána-mimochodem přední mě poslaly do pole a následně zadní před třema tejdnama rupla v kilu, jak na kamionu-vodervanej celej jeden bok-kdo se chce MRknout, tak fotky jsou na http://www.skvrna.net/Foto/index.html

ve složce Slovensko - Orava, Stará Lubovňa, Hrabušice, Rožnava, Turčanská Teplice
to už nechci zažít, takže jedině nový a kvalitní pneu, ale alespoň že si koupil všechny 4 od jedný značky a nemícháš různý směsi, to pak dovede taky nadělat pjeknou neplechu, ku..a 1000km mám měsíčně s mrkou jen ježděním do práce :D a co ten lak?to plánuješ už teď?mě to nepřišlo tak špatný jak sem u tebe byl-že by se to mělo hned lakovat, já s tím taky tak trošku laškuju-to si budeš lakovat sám? zastav se pak někdy mrknout na hudbu a na kompletně dodělanej interier :D
Apollo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apollo »

tak dobrou chuť 8) jinak do jetejch gum bych nešel tomu fakt nevěřím, takže nový se zárukou a když by bouchla (což si nemyslím) tak pokud to přežiju (jako že v 60km/hod kterýma jezdím snad jo) tak vysoudím nehoráznej balík :wink: taky by to mohlu hůř sedět na mokru - ale když prší tak mr2 vytahovat nebudu - takže jak říkáš každej ať si koupí co chce podle toho jak to používá, já myslím že to je rozumnej kompromis na to že s tím ujedu 2000km a vyhodím je (každý dva roky totiž měním na všech autech pneu za nové) tak to úplně stačí, jinak jak jsem psal pokud se objeví extra problémy tak vám tady budu referovat aby jste si dali bacha :wink:
Apollo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apollo »

jinak k tomu laku, já to sám dělat nebudu někam to dám aby to k něčemu vypadalo :oops: zatím nevím kam ale mám pár tipů... no nejhorší to nemám ale když už tak už ať to je v cajku komplet
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

hmm-já bych to taky nejrači nechal udělat hned, ale bohužel na to nezbyly zlaťáci-tak budu musit zase přišetřit, taky to nechám někde dělat
Apollo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apollo »

no jasně všechno to je o prachách... viz ty gumy atd... teď teda u mne taky o čase protože mám sezónu a vůbec nestíháme práci natož auta a to jich mám teď rozdělanejch 6 kousků najednou, takže vůbec nevím kdy vyjedu... ale až bude chvilka tak se stavím mrknout k tobě
Odpovědět

Zpět na „MR2“