Co na ni říkáte?
Co na ni říkáte?
Narazil jsem na jednu celicu a jelikož mam v plánu celicu kupovat tak by mě zajímalo co řeknete na tuhle. Jsem ze stejného města,takže není problém se na ni podívat,ale nevím na co se zaměřit. takže veškery informace co mě o tom autě můžete říct se mi budou hodit.
http://www.annonce.cz/detail/Toyota-Cel ... HPVDV.html
http://www.annonce.cz/detail/Toyota-Cel ... HPVDV.html
Toyota Carina E 2.0 GLI
srazit cenu dolů bych chtěl co nejvíc,protože tam bude potřeba dodělat těch pár věcí co tam je,takže kolik bych měl říct že chcu dolů s cenou a za co,třeba to ovládání ventilátoru. Jakych nedostatků jsi si všiml? všechno sem,já si to napíšu a pak mu to hned řeknu. eko poplatek je 3000 ne? všechno co vás napadne tak mi napište. jestli to má cenu vůbec kupovat nebo ne. kdyby byl někdo ze znojma,nebo poblíž kdo se vyzná v celicách bylo by to nejlepší.
Toyota Carina E 2.0 GLI
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
zrovna nadherne nevypada , to si myslim tu byly hezci kousky jen o malo drazsi - Power chip mu dodal 3 kw odpalil ECU ( nebo proc pises ze byla menena ? ) , a je to kupe , ja bych si to rozmyslel i kdyz stav muze byt vcelku dobry , najeto 126tis. spis 226 no ale to je drobnost ne rozhodne to chce videt na zivo jinak je to tlachani o nicem , jinej volant , divny sani
jinak je to kupe - proto tech 5 sroubu a mile
jinak je to kupe - proto tech 5 sroubu a mile
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne pon 03.08.2009, 11:59, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
narazil jsem i na tuhle http://www.annonce.cz/detail/Toyota-Cel ... YTTJ1.html ale zase to není přímo ve znojmě,to je pro mě ideální a 1.6 mi bohatě stačí
Podle toho co píšete by to chtělo tu cenu srazit tak na 15 aby se to vyplatilo ne?
Podle toho co píšete by to chtělo tu cenu srazit tak na 15 aby se to vyplatilo ne?
Toyota Carina E 2.0 GLI
Ted víc jak 30 dát nemůžu,ale jde o to že auto co mám ted začíná dosluhovat a měl jsem ho v plánu stejně jen do doby než si koupím nějakou toyotu. celica se mě líbí a je mi jasny že není v top stavu a bude tam hodně co dělat,spíš mě jde o to co se tam bude muset udělat a jestli je to co je tam špatny sehnatelny. tachometr předpokládám nebude těžky sehnat v km/h
Toyota Carina E 2.0 GLI
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
http://www.toyotaklub.cz/forum/profile. ... ile&u=2703
myslim ze je to on, ty inzeraty uz jsem smazal ( zrovna vcera ) , tak zkus jeho ICQ nebo meil, treba budes mit stesti
myslim ze je to on, ty inzeraty uz jsem smazal ( zrovna vcera ) , tak zkus jeho ICQ nebo meil, treba budes mit stesti
- Tygr
- Věčnej rejpal
Tachometr v mph/kmh je to nejmensi. 120000 mil to klidne mit muze, proc ne. Je pekne, ze je to kupe, cili pomerne neokoukana Celica, ale naopak jen treba sehnat svetla/viko kufru ci nejakou podobnou uzasnost muze byt problem.
Nehlede na to, ze treba v teto cenove relaci prodavam Carinu (a ne, nenutim Ti ji) si myslim, ze za 30 kupovat Celicu, kdyz nechces vrazet vic, je ne uplne dobry napad. Tuneri a raceri a dalsi ostri kluci ji uz dali pekne za usi:-) Poplatek tam bude 5000,- na 99%, to zbývající procento může být za desítku (v USA byly mírnější normy, navíc při importu je možné, že tam skutečně nenapsali vůbec nic).
Co se 6g tyce (viz druhy odkaz na Annonce), bude to pekna past, horsi lak, protoze byla strelena, vada motoru - zere olej.. u 7AFE to neni moc obvykle, nevim, bal bych se toho.
Koukal bych se jinam, ale je to samozrejme jen a jen na Tobě
Nehlede na to, ze treba v teto cenove relaci prodavam Carinu (a ne, nenutim Ti ji) si myslim, ze za 30 kupovat Celicu, kdyz nechces vrazet vic, je ne uplne dobry napad. Tuneri a raceri a dalsi ostri kluci ji uz dali pekne za usi:-) Poplatek tam bude 5000,- na 99%, to zbývající procento může být za desítku (v USA byly mírnější normy, navíc při importu je možné, že tam skutečně nenapsali vůbec nic).
Co se 6g tyce (viz druhy odkaz na Annonce), bude to pekna past, horsi lak, protoze byla strelena, vada motoru - zere olej.. u 7AFE to neni moc obvykle, nevim, bal bych se toho.
Koukal bych se jinam, ale je to samozrejme jen a jen na Tobě
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Kdyby mi Tygr udelal neodolatelnou nabidku na cabrio , tak bych potom musel prodat svoji - az na lak skoro nova - ale u takoveto slusne celici jako je ta moje je cenovka okolo 50tis. , z vraku za 12 tis. jsem s celkovou investici 110tis. za dva roky udelal pekne auto , sice toho lituju ( uz bych to nikdy nedelal znova - jedine s veteranem ) ale sem si jisty vsim co je na celde a nemusim se bat ze se neco p.....
takze se na levny do..... celdy radsi vykasli - vim co rikam ( bratr ma taky jednu - uplne ten samej priklad - lacina koupe ale kupa prace, casu a penez )
takze se na levny do..... celdy radsi vykasli - vim co rikam ( bratr ma taky jednu - uplne ten samej priklad - lacina koupe ale kupa prace, casu a penez )