prosim poradte ohladom nastavenia svetla E10

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
andy.gee
Řidič

prosim poradte ohladom nastavenia svetla E10

Příspěvek od andy.gee »

zdravim, vcera som si namontoval prave predne svetlo na svoju corollu E10, kupil som ho z vrakoviska, nakolko bolo auto tuknute tak svetlo nesedi tak presne ako by malo a tak som to chcel doladit vyskou nastavenia .. teda tou srubkou podla laveho, ktore sa nastavovalo v servise ..

najhorsie vsak je, ze ked uz to bolo v podstate nastavene tak som to presvihol, ako keby som pretocil zavit alebo co, proste parabola vnutri spadla na uplne dolnu poziciu cize svieti do zeme a neda sa to nastavit ani srubou ani elektricky zvnutra ..

neviete mi poradit ako to tam funguje a ci sa to da nejako opravit? sruba kladie odpor ako predtym
pajec
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajec »

No já jsem měl taky takový problém. Ale nakonec jsem s tím šroubem tak dlouho točil dokud mi to nezačalo svítit aspoň trochu jako to druhé světlo. :-) Akorát mi teď blbne elektrické zvedání/snižování světel. Ale jsem rád, že to jakž takž svítí. :cry:
Corolla E10 1,3 XLi 16V, 55kW, 4E-FE, r.v. 1996
andy.gee
Řidič

nic

Příspěvek od andy.gee »

vcera som sa s tym chvilku hral, snazil som sa rozobrat to svetlo, resp. dostat sa ku mechanizmu motorceka ale neda sa to, v podstate sa tam nedostanem k nicomu ..

zatial som to riesil tak, ze som cele svetlo naklonil tak aby svietlo rovno,
na ceste to vyzera, ze je to nastavene tak akurat ale neviem ako to potom bude na STK :?
Odpovědět

Zpět na „Corolla“