Tak s tím naprosto souhlasím, protože vy světaznalí už víte jak to je s Pasem a jeho vybíráním dovolené, takže už teď bylo pozděCelerak2.0Gti píše:dr.knedlo: už bys mohl nahodit novej topic - podzimní bečva, ať se můžem začít hádat nad termínem....

Snad ten novej majitel pochopí, že prostě srazy se na Bečvě musí konat dál a nebude vysírat s nějakýma blbinamadr.knedlo píše:Tak kuzlatka letos to bude malinko odlisne od predchozich rocniku... zbytek se kazdy z Vas dozvi. Jenom cekam na vyjadreni noveho majitele Hotelu Becva o nasi existenci...

ale snad to do srazu stihnu a koupím co hledám - corollu, nebo avensise
  ale snad to do srazu stihnu a koupím co hledám - corollu, nebo avensise   ahoj , těším se a snad už brzy budu plnohodnotným členem!!! když tak dojdu pěšky, jsem skoro místní
  ahoj , těším se a snad už brzy budu plnohodnotným členem!!! když tak dojdu pěšky, jsem skoro místní   

Cau cau, z technicky duvodu se podzimni toyota sraz konat nebude. Uvidime jak se situace vyvine, ale na 90% bude opet kveten 2010martyroznov píše:Ahoj Toyofriends, už prosím víte, kdy bude ten sraz na Horní Bečvě?
strašně rád bych to viděl poprvé v životě na vlastní oči , tedy pokud nevadí , že jsem zrovna bez autaale snad to do srazu stihnu a koupím co hledám - corollu, nebo avensise
ahoj , těším se a snad už brzy budu plnohodnotným členem!!! když tak dojdu pěšky, jsem skoro místní

No tak hlavně aby to byšlo a mohl být sraz na jaře. Holt to budem muset tu dobu nějak vydržet, co se dá dělat
 No tak hlavně aby to byšlo a mohl být sraz na jaře. Holt to budem muset tu dobu nějak vydržet, co se dá dělat 
 Konečně jsem dal auto dohromady po té květnové anabázi....
 Konečně jsem dal auto dohromady po té květnové anabázi....