Jak sundat přední světlo na Celice 7. gen.

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
fuufni
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Jak sundat přední světlo na Celice 7. gen.

Příspěvek od fuufni »

Zdravím přátelé...asi jsem jouda ale nejde mi sundat přední světlo....Je přidělané jen na těch dvouch šroubech nebo je ještě jeden šroub někde v místech mezi světlem, nárazníkem a blatníkem...Tam mi to totiž za něco drží a nechce to ven...A abych se podíval tak nemám kudy...asi bude muset dolů nárazník že? Děkuji za rady a za schovívavost...nejsem mechanik od Toyoty :-)
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

většina světel co znám je na třech šroubech. někdy se k tomu spodnímu dostat dá, někdy se musí sundat nárazník... tvoje auto neznám
fuufni
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuufni »

jo jo taky si myslim..jen se chci přesvědčit abych náhodou nesundaval jak dežo celej nárazník a ono to přitom nešlo nějak jednodušeji:-))))))
fuufni
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuufni »

tak co chlapáci..návštěvnost stoupá ale rada žádná...Jaktooooo? Tak poraďte kucííííí
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Ahooj,no nárazník musí dolů,nebo aspon boční část.Povol si plastovy podběh a podívej se na místo kde končí bok nárazníku u kola a je s pojen s blatníkem šroubem v jeho rohu.Když ten povolíš,tak si ještě povol jeden co je v motorovém prostoru pod krycí lištou.No a pak ho jen majinko vyhni a dostaneš se k bočnímu šroubu od světla.
Obrázek
Obrázek
fuufni
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuufni »

Amadeus jsi moje spása...Děkuju ti mnohokrát....a máš to u mě...pokud se někdy uvidíme na nějakém srazu tak ti slavnostně předám nějakou flaštičku chi chi...ještě jednou dík....
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

fuufni píše:Amadeus jsi moje spása...Děkuju ti mnohokrát....a máš to u mě...pokud se někdy uvidíme na nějakém srazu tak ti slavnostně předám nějakou flaštičku chi chi...ještě jednou dík....
Jj pokud vím rád pomůžu.Zdarec
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“