nereste blbosti to si fakt reste u toho piva nasracku
 nereste blbosti to si fakt reste u toho piva nasracku  spis at se u toho piva sejdem a je me jedno jestli budu udit bo uzit jen ze sem jeste neuzil klobasu spis sem si ji teda užil
  spis at se u toho piva sejdem a je me jedno jestli budu udit bo uzit jen ze sem jeste neuzil klobasu spis sem si ji teda užil 
 . Je lepší raději víc než žádná není problém to pak smazat
 . Je lepší raději víc než žádná není problém to pak smazat   

Ta Bečva už byla (PROBĚHLA). Jo a 14dní před už pak jen max. do stanu. Chatky budou rozebrané. Začíná se plnitX_Mave píše:Mattyno: ja nad tim porad premyslim ... ale rozhodnuti je daleko ... vidim to ne driv, nez 14 dni pred terminem
Edit: Jo .. a taky zalezi, jestli treba nebude Becva .. v tom pripade 100% pojedu na Becvu
 Jen hlašte při rezervaci že patříte k Toyota clubu dost z Vás co se jíž ubytovalo je jen pod jménem a tak se drží místa pro nás a k tomu jim zaplnujeme další a pak není takový přehled kolik nás už je.
 Jen hlašte při rezervaci že patříte k Toyota clubu dost z Vás co se jíž ubytovalo je jen pod jménem a tak se drží místa pro nás a k tomu jim zaplnujeme další a pak není takový přehled kolik nás už je.  

dostal jsem se tu k netu. Jsem rad, ze to tu jede a ze se tu nekteri uz domlouvate
 dostal jsem se tu k netu. Jsem rad, ze to tu jede a ze se tu nekteri uz domlouvate   
   . Myslel jsem, ze kdyz budu v Italii tak ze to tu bude pastva pro oci. Ze tu bude jedna Celica vedle druhe, kdyz se jich tolik z Italie prodava a zatim jsem tu koukl jen na 7g stribrnou a 6g cervenou ,6g stribrnou. Tak ze slabota
 . Myslel jsem, ze kdyz budu v Italii tak ze to tu bude pastva pro oci. Ze tu bude jedna Celica vedle druhe, kdyz se jich tolik z Italie prodava a zatim jsem tu koukl jen na 7g stribrnou a 6g cervenou ,6g stribrnou. Tak ze slabota  Zatim se mejte. Jinak auto magaziny jsou uz nejake domluvene a az dorazim tak oslovim i nejake mimi TV tak doufam ze dorazite vsichni
 Zatim se mejte. Jinak auto magaziny jsou uz nejake domluvene a az dorazim tak oslovim i nejake mimi TV tak doufam ze dorazite vsichni   Tesim se dom na poradne CESKE pivo. Uz dochazeji zasoby mam poslednich 15 plechacu
  Tesim se dom na poradne CESKE pivo. Uz dochazeji zasoby mam poslednich 15 plechacu  a je tu pod mrakem a nic moc. Tak zatim a mejte se
 a je tu pod mrakem a nic moc. Tak zatim a mejte se  
Zdarec kucí,taky pojedu přes olomouc a pak na Mohelnici a nahoru směr Mor.Třebova a na Hradec. tak si někde dáme scuka.Nerad jezdím po české dálnici.Tak bud někde v Olmiku nebo až v mohelnici na té benzince pod kopcem.Zatím.Ale já jedu v sobotu brzo ráno,do stanu na noc a v neděli zpět.V pátek jed nemůžu.Hanisek píše:z olomouckeho kraje sice primo nejsem, ale prez ol stejne musim jet, tak muzem dat nekde sraz