rucna brzda / napnutie

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
jozzo
Člen Týmu

rucna brzda / napnutie

Příspěvek od jozzo »

... ma niekto skusenost ako sa rucna brzda na rav 98/ napina?

predpokladal som ze to bude v tuneli so spodu , ale nenasiel som tam ziadne matice. :roll:
Pepezub
Člen Týmu

Příspěvek od Pepezub »

Zdravím tě,pěkná RAVKA!!! :twisted: :twisted: rUČNÍ BRZDA SE SEŘIZUJE VE VNITŘ,MUSÍŠ ODMONTOVAT PLAST POD PÁKOU,DÁ SE TAM DOSTAT I BEZ ODMONTOVÁNÍ,POKUD TAM UVIDÍŠ POD PRACHOVKOU PÁKY,ŠESTKU MATKU(10 KLÍČ)PŘITÁHNI JI TAK NA PĚT,ŠEST ZUBŮ.KDYBY TO UŽ NEŠLO,DEJ VĚDĚT,NAPÍŠU.MĚJ SE" ZUB ":wink: :wink:
jozzo
Člen Týmu

rucna brzda

Příspěvek od jozzo »

Pepezub , diky ano ...s dlhym nadstavcom goly kluca som sa tam jednoducho dostal ono do casu to pomoze :roll: ajked na aute je vela prace
ale sa nestazujem , je to robene velmi prakticky :D /je este treba cas a peniaze

...auto je pekne dakujem, nedavno som to kupil a vyhladal teda neake to toyota-cke spolocenstvo :idea:
...rad by som dodal dalsie info ...rucna nesla spolahlivo jedna strana nebrzdila ...a ak som sa na to pozrel blizsie prislo na to ze lanko bolo na pravo poskodene a tym padom po zateceni vody zhrzavelo a nebolo priechodne , na kratu sa zohnat lacne dalo ...no na dlhu verziu len origo :cry: ...a este perlicka ...ak cete menit rucne lanko lave alebo prave ...musi ist dle vyfuk a palivova nadz :evil: ...ale nastastie nadrz staci iba uvolnit je tam sruba 6mm ...a je to ako tak potom pristupne
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“