Nestartuje- nedává jiskru.... ZASE!!!!
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Takže hotovo já jsem se "vyčerpal", když otočíš klíčkem tak spínáš právě to relátko které jsi proklemoval takže závada typu vypálený spínací kontakt v relé není. Osobně jsem zkoušel toto odpoledne ostatní relátka vytáhnout a nechat tam pouze to o kterém se bavíme - a kontrolka svítí a auto nastartuje. takže asi fakt defektní ECU nebo kabeláž...
To Libor12: Mohl bys mě nějak upřesnit čím to že na autě byť starým skoro 20 let ECU odejde ??? Nejsem autoelektrikář apod. ale dost by mě to zajímalo... především detaily Typnul bych že je defektní nějaká jiná komponenta a ta ECU oddělala... Rád bych to i prozkoumal.
To Libor12: Mohl bys mě nějak upřesnit čím to že na autě byť starým skoro 20 let ECU odejde ??? Nejsem autoelektrikář apod. ale dost by mě to zajímalo... především detaily Typnul bych že je defektní nějaká jiná komponenta a ta ECU oddělala... Rád bych to i prozkoumal.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
michalS> nadpřirozené energie a síly, vibrace... všechno je živý i to co se zdá mrtvý skřítkové, a podobný bastardi... Martas už taky ví... ještě jsme nepřišli na to, proč nám najednou nechtěly nastartovat, že nejjednodušší řešení život by byl nuda kdyby se všechno vyřešilo...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To je jak s každou věcí. Nic nevydrží do nekonečna, nějakej kus odende dřív a nějakej později, ale čeká nás to skoro všecky ), Nevím jak to vypadá v řídicí jednotce, ale mohlo v ní odejít cokoliv (nějaké logycké pole, kondík, dioda, prasknout odpor atd...) Mohla do ní natéci voda a zoxidovat. Je toho moc.
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tady je pin out tve jednotky http://www.mediafire.com/file/zjkzz1izmdd/pin out.doc
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp