Má to zmysel?

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
pamar
Člen Týmu

Má to zmysel?

Příspěvek od pamar »

Ahojte, ked tak citam rozne rubriky, az sa bojim kupit si Toyotu. Samé závady, klepania, nepodarky. Zeby Toyota stracala na povestnej kvalite? Pripada mi to uz ako Renault, ktoreho v sucastnosti vlastnim. Idu na ne same zle reci a mam najazdenych 230000 km a chvala bohu len dolievam benzin a menim olej s filtrami. Tuk tuk tuk, dufam, ze zajtra sa mi rozpadne pod zadkom. Asi je to od vydarenia daneho kusu, ci je to Toyota alebo Renault. Len to, ze Toyota ma nepodarkov 1z1000 a Reanult 100z1000. Na to, aka je povestna kvalita Toyoty, citam same opravy a poruchy. Tak neviem.
Prajem vela km bez poruchy.
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

No to si musí každý vyzkoušet,...jakmile koupíš toyotu tak se ti bude zdát že něco klepe i když Ti spadne špendlík na zem,...protože se na nich kazí něco opravdu výjmečně,...tak aspoň každý hledá nějakou chybičku,...to víš když přesedláš z něčeho jako je Renault a pod. tak to pořád ještě slýcháš v uchu,.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
cartmanxv
Člen Týmu

Příspěvek od cartmanxv »

Já osobně jsem šel do Toyoty hlavně kvůli její pověsti bezporuchového auta. Původně jsem chtěl Ford Mondeo TDCi,pak jsem začal sledovat diskusi na internetu,přečetl si hafo příspěvků o zadřených vstřikovačích,čerpadlech atd. Pak jsem přečetl celé forum Avensis,nejvíc se tam řešila povrzávající zadní roletka a podobné prkotiny. Nicméně kvůli biosložce v naftě jsem šel nakonec do benzínu a zatím toho nelituju :) . Samozřejmě jsou to jenom stroje s hromadou pohybujících se součástí,někdy se něco pokazit může,hodně záleží také na zacházení a přístupu uživatele, ale ze všech statistik mi Toyota vyšla jako nejlepší :D
Toyota Avensis 1.8 VVT-i,kombi,2007
Smith
Řidič

Příspěvek od Smith »

Přesně tak. Každý na to musí přijít sám. Já osobně vlastním Toyotu Avensis přesně rok a za tu dobu jsem ujel něco málo přes 30 tis. km a měnil jsem akorát 2x olej + filtr, vzduch. filtr a na předku tyčky stabilizátoru. Toť vše. Naprostá spokojenost. :D
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
patriot
Člen Týmu

má to smysl

Příspěvek od patriot »

Již 10 let jezdím v různých modelech Toyoty,teď mám Avensis a mohu potvrdit to,co se píše v tomto fóru že tyto vozy sem tam trpí nějakými dětskými nemocemi ale je to opravdu výjimka,protože ze všech značek co jezdí má nejmenší procento poruchovosti.Osobně jsem se přesvědčil,že na všech vozech Toyoty které jsem vlastnil se nevyskytla jediná vážná závada.Proto také až budu kupovat jiný vůz,půjdu opět do Toyoty.Každý,kdo se přesvědčil z vlatní zkušenosti o spolehlivosti jakéhokoliv výrobku si za svým názorem na kvalitu značky stojí.
Avensis 2.0 94kw,sedan T22
Avensis T25 combi 2.0 VVTi 108kw
pamar
Člen Týmu

Příspěvek od pamar »

cartmanxv píše:Já osobně jsem šel do Toyoty hlavně kvůli její pověsti bezporuchového auta. Původně jsem chtěl Ford Mondeo TDCi,pak jsem začal sledovat diskusi na internetu,přečetl si hafo příspěvků o zadřených vstřikovačích,čerpadlech atd. Pak jsem přečetl celé forum Avensis,nejvíc se tam řešila povrzávající zadní roletka a podobné prkotiny. Nicméně kvůli biosložce v naftě jsem šel nakonec do benzínu a zatím toho nelituju :) . Samozřejmě jsou to jenom stroje s hromadou pohybujících se součástí,někdy se něco pokazit může,hodně záleží také na zacházení a přístupu uživatele, ale ze všech statistik mi Toyota vyšla jako nejlepší :D
Dakujem chlapci, som presvedceny. Najblizsie auticko v garazi bude Avensis kombi 1,8 VVTi. Myslim, ze nie je co riesit. Dala by sa nejaka 2003-2004 zohnat do 330 000 SK?
Dakujem
Matik
Navigátor

Příspěvek od Matik »

Ok, určitě si ale pročti tohle, ať Ťě nepotká nepříjmné překvapení:

http://toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=6532
Matik
Navigátor

Příspěvek od Matik »

Jinými slovy, kup si dvoulitr a máš v tomhle ohledu o starost míň...
Petr N.
Navigátor

T

Příspěvek od Petr N. »

Já osobně jsem chtěl vždy naftu.. mám Ave D4D Combi a naprostá spokojenost...!!!! Jen měním olej a dolejvám fuel :lol: Honím ji po celé EU. Super spotřeba i při plné náloži prostě jen samá chvála. Ale je věc každého jaké motory preferuje.. :idea:
michal2202
Navigátor

Příspěvek od michal2202 »

nevim odkud cerpas takove informace. toyota jako momentalne nejvetsi vyrobce na svete vyrabi a vyrabela jedny z nejspolehlivejsich aut na svete (pominu-li problem s velkou spotrebou oleje v urcitych letech u urciteho procenta nekterych motoru-viz.forum). http://www.kurzy.cz/tuv-testy-spolehliv ... mit=Zobraz ... http://www.kurzy.cz/tuv-testy-spolehliv ... mit=Zobraz nebo http://www.autorevue.cz/Default.aspx?se ... icle=15515 ... http://www.autorevue.cz/Zivot-ridice/Ne ... fault.aspx . pak je tu jeste ADAC (coz ale evidentne neni "nezavisla" organizace), protezujici hlavne nemecke znacky . PS. nepisu to proto ze mam sam avensise(rv.99). ze predu to opravdu neni zadna slava ,z boku a ze zadu to jde. ale je to velice spolehlive ,prostorne auto o ktere zlodeji nejevi valny zajem(vzhled ,predsudky ohledne japoncu atd..) toz tak asi :wink:
ave 1999 1.6i
lampacz
Řidič

Příspěvek od lampacz »

mam ji od brezna a jsem naprosto spokojenej - najeto cca 10tkm
dokonce jsem ted o vikendu zjistil, ze je vetsi nez muj predchazejici peugeot 406 combi, predtim kdyz sme spali v kufru tak nam couhali nohy ven, ale ted se tam v pohode vlezem :) (a to jsem se urcite nezmensil :))
Toyota Avensis WG 02/2007 2.2 D-CAT 130kw
feronovak
Řidič

Příspěvek od feronovak »

Ja som siel do Toyoty na ukor BMW 330xd po tom co som cital kopu staznosti na ich turbo a celkovo vselijake poruchy a drahe opravy. Mam 2006 Toyota Avensis D-CAT 2.2 177 koni a nemozem si stazovat absolutne na nic, auto ide ako hodinky zatial.

Fero
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006
aczasa
Věčnej rejpal

ToYoTa

Příspěvek od aczasa »

Prostě toyota rulezz:-) Stačí mrknout na můj podpis a je vidět, že se s těma autama dá jezdit dlouho a dobře. :-)
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“