Camry 2,2 nebo 3,0
Camry 2,2 nebo 3,0
Ahoj všem camrákům, jsem toyoták mel jsem corollu 1,6 lb, ted mám avensis 1,6 sedan ale vzhledem k tomu, že jezdím čím dál na jeden zátah chtěl bych větší a hlavně pohodlnější káru, volba padla na camry ale stále nevím zda 2,2 nebo 3,0 chtěl bych znát názory, spotřeby, max.rychlosti a ceny ser.prací díky všem za jakoukoli radu
-
camry97
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo já za sebe mužu doporučit camrynu mr.97 2.2 96kw maximalka někde kolem 200 nebylo kde zkoušet více je to nebezpečné a zbytečné spotřeba v praxi do 10 litru kombinace místa tak to je bomba oproti dnešním limuzínám tě neškrtí plasty kolem nohou tak a teď k servisním nákladům mužu za sebe říci že obecně japonci na našich silnicích trpí i když jsou kvalitní zkrátka díly vydrží hodně ale když se něco porouchá a chceš díly z toyoty servisu tak je lepší jít předem do banky a hlavně u vyšich modelů jako je camry pokud tam nějaký ten groš zbyl jinak co tak ceny běžně vim tak přední a zadní nárazníky stojí kolem 10 000 i s lakováním a prací světlomety hlavní do 8000 blinkry do 1000 plná nádrž do 1600
anténa prut který nevydrží více jak dvě zimy tak připravit 1000 no a to by pro představu mohlo stačit abych neodstrašil dalšiho camryňáka
jinak není nad to prostě si vyzkoušet od někoho test road a to napoví ještě má dobrý přístup k motoru a dobře se dají vyměnit prasklé žárovky nemusi se u teho pachtit vic jak 15 min 3.0 je pouze s automatem 
Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
Ja kupoval lampy v replice za 2200kč,blinkry 360kč a narazník vysel na1080kč(bez laku)...jinak doporučuji tež 2.2...jezdím sní lehka noha město 7,5bez klimy(nezavodím)mimo mesto veme jeste mín...samo kdyz nejedes furt 200km:)...mam Carmy babu z 93:)..mel jsem 3.0Maximu v matu krasavce,pohodlí, no žužo,jel užasne ale jsou tu tři velke ale ...benzín,povinne ručení,automaticka převodovka.Ale pokud to neřešíš tak ber 3.0...muj nazorcamry97 píše:Tak jo já za sebe mužu doporučit camrynu mr.97 2.2 96kw maximalka někde kolem 200 nebylo kde zkoušet více je to nebezpečné a zbytečné spotřeba v praxi do 10 litru kombinace místa tak to je bomba oproti dnešním limuzínám tě neškrtí plasty kolem nohou tak a teď k servisním nákladům mužu za sebe říci že obecně japonci na našich silnicích trpí i když jsou kvalitní zkrátka díly vydrží hodně ale když se něco porouchá a chceš díly z toyoty servisu tak je lepší jít předem do banky a hlavně u vyšich modelů jako je camry pokud tam nějaký ten groš zbyl jinak co tak ceny běžně vim tak přední a zadní nárazníky stojí kolem 10 000 i s lakováním a prací světlomety hlavní do 8000 blinkry do 1000 plná nádrž do 1600anténa prut který nevydrží více jak dvě zimy tak připravit 1000 no a to by pro představu mohlo stačit abych neodstrašil dalšiho camryňáka
jinak není nad to prostě si vyzkoušet od někoho test road a to napoví ještě má dobrý přístup k motoru a dobře se dají vyměnit prasklé žárovky nemusi se u teho pachtit vic jak 15 min 3.0 je pouze s automatem
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
co se týče cen, stáhni si na stránkách www.intercars.cz jejich katalog, nainstaluj a víš vše. od nás navíc jako clen Toyf dostaneš 20-25%slevuwrc50 píše:KLUCI MĚ ZAJÍMÁ TŘEBA VÝMĚNA ROZVODŮ - CENA, BRZD.DESTIČKY, SVÍČKY A DALŠÍ SPOTŘ,MATERIÁL, JAKO TŘEBA KOLIK JE OBSAH OLEJE V MOTORU ATD. PODOBNĚ, A TAKY MĚ ZAJÍMÁ JAKÁ JE FAKT REÁLNÁ SPOTŘEBA NA DÁLKU PŘI JÍZDĚ PO SÁLNICI MEZI 140-160KM/H MŮŽE MI NĚKDO NA TYTO OTÁZKY DÁT JASNOU ODPOVĚĎ?? DÍKY
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já mam sice V2 (starší verze) s 3S-FE (2,0) a půlku měsíce jezdim do práce cca 3km a z5, takže se mi ani nezahřeje motor, jakmile jsem někam jel tak jsem jí nelochtal a často jsem jezdil dost naloženej... Kombinovaná za 2 roky mi vyšla cca 10,5... A při poslední jízdě mi spotřeba vyšla na 9,5L... Nevim jak na tom bude ten 2,2 (5S-FE) ale při dodržování předpisů +-8L s přehledem...camry97 píše:Tak tá spotřeba je velmi ošemetná záleží na provozu kamionu a na tvem naložení jesty plny auto tak budeš jezdit si troufam říci kolem 12 litru pri 150km/h ale bat se nemusis maji nadrze na 70 litrů
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby

Omlouvám se za gr. chyby
rozvody jsem delal cca 2roky 4500kč s prací,desky 800-1000kčwrc50 píše:KLUCI MĚ ZAJÍMÁ TŘEBA VÝMĚNA ROZVODŮ - CENA, BRZD.DESTIČKY, SVÍČKY A DALŠÍ SPOTŘ,MATERIÁL, JAKO TŘEBA KOLIK JE OBSAH OLEJE V MOTORU ATD. PODOBNĚ, A TAKY MĚ ZAJÍMÁ JAKÁ JE FAKT REÁLNÁ SPOTŘEBA NA DÁLKU PŘI JÍZDĚ PO SÁLNICI MEZI 140-160KM/H MŮŽE MI NĚKDO NA TYTO OTÁZKY DÁT JASNOU ODPOVĚĎ?? DÍKY
na tokovy hopsaní bych krasku rozhodne nevytahoval,kup is skutraToro píše:Já mam sice V2 (starší verze) s 3S-FE (2,0) a půlku měsíce jezdim do práce cca 3km a z5, takže se mi ani nezahřeje motor, jakmile jsem někam jel tak jsem jí nelochtal a často jsem jezdil dost naloženej... Kombinovaná za 2 roky mi vyšla cca 10,5... A při poslední jízdě mi spotřeba vyšla na 9,5L... Nevim jak na tom bude ten 2,2 (5S-FE) ale při dodržování předpisů +-8L s přehledem...camry97 píše:Tak tá spotřeba je velmi ošemetná záleží na provozu kamionu a na tvem naložení jesty plny auto tak budeš jezdit si troufam říci kolem 12 litru pri 150km/h ale bat se nemusis maji nadrze na 70 litrů
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
skůtra mam (Bajaj Sunny, jednokvalt a odstředivá spojka-takže je to spíš kolo) akorád je rozebranej (GO)Slovan píše:na tokovy hopsaní bych krasku rozhodne nevytahoval,kup is skutraToro píše:Já mam sice V2 (starší verze) s 3S-FE (2,0) a půlku měsíce jezdim do práce cca 3km a z5, takže se mi ani nezahřeje motor, jakmile jsem někam jel tak jsem jí nelochtal a často jsem jezdil dost naloženej... Kombinovaná za 2 roky mi vyšla cca 10,5... A při poslední jízdě mi spotřeba vyšla na 9,5L... Nevim jak na tom bude ten 2,2 (5S-FE) ale při dodržování předpisů +-8L s přehledem...camry97 píše:Tak tá spotřeba je velmi ošemetná záleží na provozu kamionu a na tvem naložení jesty plny auto tak budeš jezdit si troufam říci kolem 12 litru pri 150km/h ale bat se nemusis maji nadrze na 70 litrů
Camry už nyní stojí venku... V jedné garáži je dárce, v druhé Supra a do dílny se nevejde
Omlouvám se za gr. chyby

Omlouvám se za gr. chyby
Chudák skutr
Měl bys jezdit na kole, protože letos dát skutr dohromady nestihneš - leda že bych to udělala sama.Toro píše:skůtra mam (Bajaj Sunny, jednokvalt a odstředivá spojka-takže je to spíš kolo) akorád je rozebranej (GO)Slovan píše:na tokovy hopsaní bych krasku rozhodne nevytahoval,kup is skutraToro píše: Já mam sice V2 (starší verze) s 3S-FE (2,0) a půlku měsíce jezdim do práce cca 3km a z5, takže se mi ani nezahřeje motor, jakmile jsem někam jel tak jsem jí nelochtal a často jsem jezdil dost naloženej... Kombinovaná za 2 roky mi vyšla cca 10,5... A při poslední jízdě mi spotřeba vyšla na 9,5L... Nevim jak na tom bude ten 2,2 (5S-FE) ale při dodržování předpisů +-8L s přehledem...
Camry už nyní stojí venku... V jedné garáži je dárce, v druhé Supra a do dílny se nevejde
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chudák skutr
Naposledy upravil(a) Toro dne ned 30.12.2012, 18:31, celkem upraveno 1 x.
Omlouvám se za gr. chyby

Omlouvám se za gr. chyby
Ahoj všem. Já mám Camry r.v.93, motor 2,2l. Spotřebu co jsem párkrát počítal jsem měl pod 8l. Cen náhradních dílů bych se nebál. Budu dělat rozvody. Matroš mám od člena fora Idaha a řemen + 2kladky mě vyšly na cca 1900Kč. Vodní pumpu mi v servisu nabídly za 3litry. Od Idaha ji mám i s poštovným za 1050Kč. Podle info se jedná o prvovýrobové díly. V servisu kam jezdím účtují hodinovou sazbu 390Kč. A spolehlivost auta? Je vynikající. Auto mám 9 let a nikde mě nenechalo v úzkých. To, ale neznamená, že člověk na veškerou údržbu může kašlat a jen jezdit. Zanedbaná údržba se prostě dříve či později projeví. U Toyoty proti evropským značkám se projeví později, ale určitě projeví.
S Camry na věčné časy.