koupě jetého Yarise???
koupě jetého Yarise???
Pánové chtěl bych koupit manželce Yaríska a tak se ptám Vás kteří již máte s tímto autíkem zkušenosti a najeté kilometry: NA CO SI DAT POZOR při koupi jetého Yarise a jaká je opravdu spotřeba u litrové verze všem děkuji za odpověď
Ja by som sa vyjadril len k tej spotrebe.Na spotrebu nepozeraj,lebo každý jazdí inak:v iných odmienkach ,iným štýlom, atd..Závisí to od mnooohých faktorov,takže toto by som až tak neriešil.
S istotou však môžem povedať,že ti to papať bude určite menej ako fabia 1.2 HTP...

S istotou však môžem povedať,že ti to papať bude určite menej ako fabia 1.2 HTP...

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
jasně že záleží na šoférovi ale orientačně bych to rád věděl zda se bude hýbat spotřeba někde kolem 5litrů +- půl litru?? byl bych spokojenmuco píše:Ja by som sa vyjadril len k tej spotrebe.Na spotrebu nepozeraj,lebo každý jazdí inak:v iných odmienkach ,iným štýlom, atd..Závisí to od mnooohých faktorov,takže toto by som až tak neriešil.
S istotou však môžem povedať,že ti to papať bude určite menej ako fabia 1.2 HTP...![]()
Já jen jestli myslíš toho prvního nebo NG
Já mám jednoho z prvních, ještě podstivý japonec (r.v. 4/99) a za těch 10 let jsem vyměnil pouze přední brzdové desky a ještě vyměním komplet uložení předního stabíku. Trochu klepe vlevo, ale už to udělám komplet a vše. Jinak nic. Výměny olejů a náplní nepočítám, to dělám podstivě. Kvalitní oleje a pravidelné výměny jsou základ. Mám najeto 67tis km a zatím furt super.
No a k té spotřebě jak už tu psali, záleží jak jezdíš. Já počítám tak 5,5 - 6 a v zimě do 7mi.

No a k té spotřebě jak už tu psali, záleží jak jezdíš. Já počítám tak 5,5 - 6 a v zimě do 7mi.
a jak to tedy je či bylo s výrobou od kdy do kdy Japonsko a kdo pak vyráběl nemám v tom jasno?????Mr. Yaris píše:Já jen jestli myslíš toho prvního nebo NGJá mám jednoho z prvních, ještě podstivý japonec (r.v. 4/99) a za těch 10 let jsem vyměnil pouze přední brzdové desky a ještě vyměním komplet uložení předního stabíku. Trochu klepe vlevo, ale už to udělám komplet a vše. Jinak nic. Výměny olejů a náplní nepočítám, to dělám podstivě. Kvalitní oleje a pravidelné výměny jsou základ. Mám najeto 67tis km a zatím furt super.
No,ja som ešte 7 litrov spotrebu nemal.max.6,5 v zime a to xx štartovaní za studena po meste...
Teraz mám po meste 5-5,5L
cca od r. 2001 alebo 2002 je francúz - Čítaj ... :
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0
Auris je zasa made in TURKEY....

Teraz mám po meste 5-5,5L
cca od r. 2001 alebo 2002 je francúz - Čítaj ... :
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0
Auris je zasa made in TURKEY....

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
No s tou serv.knižkou je to si takto-raz som kupoval auto v nemenovanom aaa auto bazare,kde bolo napísané na cedulke "+serv.knižka"...
Keď som išiel z bazaru,spomenul som si,že mi tu serv.knižku nedali.Tak som išiel nazad. Povedal mi chlapík-ak tak velmi chcem,tak zoženie servisnu knižku-nie je problém
...Od vtedy viem,že sa dá aj "neoriginal" dodať...
Keď som išiel z bazaru,spomenul som si,že mi tu serv.knižku nedali.Tak som išiel nazad. Povedal mi chlapík-ak tak velmi chcem,tak zoženie servisnu knižku-nie je problém

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
tak tomu neverim ze by si nezistil ci je to origos alebo nie. staci ked dostanes do ruky serv.knizu mas pravo zavolat do inkriminovaneho servisu a overit si tomuco píše:No s tou serv.knižkou je to si takto-raz som kupoval auto v nemenovanom aaa auto bazare,kde bolo napísané na cedulke "+serv.knižka"...
Keď som išiel z bazaru,spomenul som si,že mi tu serv.knižku nedali.Tak som išiel nazad. Povedal mi chlapík-ak tak velmi chcem,tak zoženie servisnu knižku-nie je problém![]()
![]()
![]()