nove auto
No,tak si sa dočkal (až na ten niekolko mesačný pôrod
)
A predajca je napísaný na SPZ Mierova ul. Balva..
(že je to on??!!)
Je krásny
- Nech ti slúži k plllnej spokojnosti!!.
Ale nedá mi nespomenúť-ako máš na tej fotke,že tie gombíky na dial.ovl.rádia mohli spraviť trochu väčšie alebo iným systémom riešiť. Podla mňa sú dosť malé a musíš (aspoň spočiatku-pokial si zvykneš) sa tým menej venovať riadeniu a budeš furt kukať,kde máš dať palec aby si sa trafil na tie "+" ,"-" tlačidlá.Alebo ak má niekto hrubšie palce,tak sa potrápi..
Ale to su detaily,ktoré má každé auto niekde inde a s niečim iným.
Ale ako píšem - je to kráásne autíčko a GRATULUJEM !
P.S. ak budeš chcieť dávať viac fotiek naraz,tak nemusíš po jednom.Všetko daj do jedneho príspevku.Ušetríš čas.Nahráš,skopčíš,dáš na lištu, a znova nahráš,zkopčíš za ten predchádzajuci ,a tak dalej

A predajca je napísaný na SPZ Mierova ul. Balva..

Je krásny

Ale nedá mi nespomenúť-ako máš na tej fotke,že tie gombíky na dial.ovl.rádia mohli spraviť trochu väčšie alebo iným systémom riešiť. Podla mňa sú dosť malé a musíš (aspoň spočiatku-pokial si zvykneš) sa tým menej venovať riadeniu a budeš furt kukať,kde máš dať palec aby si sa trafil na tie "+" ,"-" tlačidlá.Alebo ak má niekto hrubšie palce,tak sa potrápi..
Ale to su detaily,ktoré má každé auto niekde inde a s niečim iným.
Ale ako píšem - je to kráásne autíčko a GRATULUJEM !
P.S. ak budeš chcieť dávať viac fotiek naraz,tak nemusíš po jednom.Všetko daj do jedneho príspevku.Ušetríš čas.Nahráš,skopčíš,dáš na lištu, a znova nahráš,zkopčíš za ten predchádzajuci ,a tak dalej

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
nove auto
Ahojte banda,uz sme dorazili na dovolenku.Akurat sme sa prebrali.1380km za 16 hodin.Ale neisli sme s Yariska.Mam najazdene 130km.Pocujem zvlastne klepotanie ako keby to boli plasty alebo neviem co. Je to pocut na volnobeh aj pri pomalej jazde. Zda sa mi ze to ide od vrtule z ventilatora na klime alebo na kureni. Nemozu to byt plasty na palubovke alebo odkladacie skrinky? Nemate s tym skusenosti? Dost ma to znervoznuje. Nie som ziadny odbornik ale zda sa mi ze to nie je z motora. Mozno ze sa len potrebuju plasty ulezat alebo to bude horsie. Inac je to perfektne auticko. Spotreba zatial 5,8. Ozvem sa zas caute.
Renault Kangoo 1.9D 433600km
Skoda Fabia 1.2HTP 74390km
Toyota Yaris 1.33 Luna 6MMT uz Realita.
Bulhar ktory neovlada dobre Slovensku gramatiku!!!
Re: nove auto
No,ak je to klepotanie a robí to či už pri jazde na rovnej hladkej ceste alebo tak isto aj na hrbolatej,tak by to plast nemal byť...Okrem toho plasty skôr pukajú alebo vržú.
Ak to robí aj pri stojatom aute (proste počas"vrčania" na mieste),tak treba len hladať,odkial to ide.Popríp.navštíviť servis. V tom prípade to určite plast nie je...
Ale kludne s tým jazdi ,veď je v záruke.. Ja som raz počul tiež nejaký klepot.Dokonca ak som pridal plyn,ešte viac to bolo počuť,takže tobolo od motora až som sa zlakol. No po chvílke to prestalo a od vtedy to už neurobilo(klop..klop).
Ale u teba to je asi ouplne iný problém-(ak je to problém).
Ale nechoď s tým do servisu hneď.Pojazdi si (aj keď ťa to bude čí dalej,tým viac otravovat a "navádzať" ísť do servisu).Urob aspoň 500-1000km.Nech si to všetko "sadne" a až potom by som-keby to stále robilo- išiel do servisu.
Takže užívaj si dovolenky a skús na to teraz nemyslieť.
Ak to robí aj pri stojatom aute (proste počas"vrčania" na mieste),tak treba len hladať,odkial to ide.Popríp.navštíviť servis. V tom prípade to určite plast nie je...
Ale kludne s tým jazdi ,veď je v záruke.. Ja som raz počul tiež nejaký klepot.Dokonca ak som pridal plyn,ešte viac to bolo počuť,takže tobolo od motora až som sa zlakol. No po chvílke to prestalo a od vtedy to už neurobilo(klop..klop).
Ale u teba to je asi ouplne iný problém-(ak je to problém).
Ale nechoď s tým do servisu hneď.Pojazdi si (aj keď ťa to bude čí dalej,tým viac otravovat a "navádzať" ísť do servisu).Urob aspoň 500-1000km.Nech si to všetko "sadne" a až potom by som-keby to stále robilo- išiel do servisu.
Takže užívaj si dovolenky a skús na to teraz nemyslieť.
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
nove auto
dakujem.aj ked skusam nemislet nejde to.proste som taky.snad nic vazne to nenz.uvidime ked sa vratim.zatial caute.
Renault Kangoo 1.9D 433600km
nenapisal si kde si to auto kupilnikolajk píše:dakujem.aj ked skusam nemislet nejde to.proste som taky.snad nic vazne to nenz.uvidime ked sa vratim.zatial caute.
že by Tento??tomko píše:nenapisal si kde si to auto kupilnikolajk píše:dakujem.aj ked skusam nemislet nejde to.proste som taky.snad nic vazne to nenz.uvidime ked sa vratim.zatial caute.
http://www.awf.sk/?id=models
Kukni sa mu na spodok rámu na podložke na SPZ

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Jas palubovky
Tak mam konecne noveho Yarise 1L 51Kw ,chci se zeptat jak se Vam meni jas palubovky po sepnuti svetel,protoze mne se jas stlumi a pak ve dne slabo na ni vidim,znamej ma 1,33 start stop a jemu se po sepnuti svetel jas nememni.
Yaris 2009 998cm,51KW
Re: Jas palubovky
vypnutie stmavenia palubovky urobis tak, ze na lavom tlacitku prepnes na celkove kilometre a potom na 3s podrzis prave tlacitkupatex píše:Tak mam konecne noveho Yarise 1L 51Kw ,chci se zeptat jak se Vam meni jas palubovky po sepnuti svetel,protoze mne se jas stlumi a pak ve dne slabo na ni vidim,znamej ma 1,33 start stop a jemu se po sepnuti svetel jas nememni.