Větrák

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
player
Člen Týmu

Větrák

Příspěvek od player »

Zdravím pánové :D mam na Vás dotaz: mám celicu 5. generace a když chci zapnout větrání tak místo toho mě pravej větrák (u spolujezdce) topí...Nevíte čím by to mohlo být? polohu mam na max modrou...Dík za odpovědi!
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

Nemáš na zákl. prostř. panelu zvolenou polohu foukání do čelního skla? V tom případě by to mělo foukat teplý
player
Člen Týmu

Příspěvek od player »

ne ne pravě že jsem zkoušel všechny polohy a stále tam fouká teplej. V zimě je to v poho ale teď v těch vedrách je to strašný v autě se peču (celda je ještě k tomu černá)...
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

No když sem tyhle auta jezdil skoro novy 2 až 3 roky stary,tak všechny na tu polhu co ti říkám měli teplý vzduch,ale do skla. To znamená,že ty máš problem v rozděl. větr. vzduchu a to je na sundání palubky :roll: Nechtěl bych to dělat :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

:lol: :lol: mno v těhle vedrech je to celkem logický, kde by se ti tam asi vzal studenej vzduch? venku vedro, v motoru vedro... jak bys z toho chtěl udělat chladnej bez klimy? :lol: :lol: když pootočíš na červenou polohu tak by měl bejt víc "horkej" než na "modrý" ale ani na modrý nebude ani omylem chladnej, akorát trošku míň "teplej- vánek"...... v létě mam ventilátor vždy vypnutej... a v zimě si pěkně "zatopim" Takže podle mě to neni chyba, ale realita. turn it off a otevři si okna :lol:

A buď rád, že nemáš kožený sedačky, respektive tu hroznou praskající, špatně sešitou imitaci či co to je... to bejvávalo teprve peklo fuj bleee si vzpomínám... mokvající prdel a přilepený-přiškvařený stehna páááálí to jauuuu :onfire:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

nebo to rozeberem a podiv se jestli se vse spravne otvira a zavira a jestli ty tesnici molitany nejsou na kusy, sundanou palubovku mas tak za 20 minut max :)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
player
Člen Týmu

Příspěvek od player »

no jo, asi to tak budu muset udělat :( Já vim že bez klimy je to těžký, ale mě to to topí nonstop, může být i chladno a stejně topí :D Moc se mě do toho nechce ale budu muset rozebrat přístrojovku....Jinak dík za odpovědi!!!
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

no este ked potocis cudlikom na modru, prosim ta, pozri v mot priestore pri firewall je vstup a vystup teplej vody do kurenia, ci ti lanko vobec otvara a zatvara ventil! .-)
ale ak to robi len prava strana, to bude zahada, kedze ked je ventil uzavrety, tepla voda sa ti do kurenia nema odkial dostat.. to bude ozaj uz len teplo z okolia... :-)

skoda, ze spolujazdcov fukar nefunguje ako vodicov, ze sa da napriamo nastavit na napor :-)
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

gabko> s tim chybějícím "náporem vzduchu" pro spolujezdce máš pravdu... hodil by se tam... :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“