Koupě MR2

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
V.l.a.d.a
Člen Týmu

Koupě MR2

Příspěvek od V.l.a.d.a »

Zdar. Mám služební vozidlo s kterým najíždím cca 7000km měsíčně. Chci si koupit vozidlo na víkendy a výlety. Zaujala mě MR2. Dost věcí jsem tu o ní pročetl. Líbí se mi např. tato: http://www.autoline.cz/autoline/car_det ... _car=E3504. Nejdříve by mě zajímal váš názor na tento kousek a pak mám ještě jednu otázku. Je mi jasné že kabriolety mají malý zavazadlový prostor, ale co jsem četl tak mr2 má hodné malý. Jakou máte zkušenost, co se do ní vejde. Předem všem děkuji za odpovědi. Vláďa
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Ahoj, uvažuju o prodeji svojí MR2,ale ještě nevím. Kdyby si měl zájem tak se ozvi. Je to rv1991, už je to 2.revize (větší brzdy a lepší zadní náprava), je černá, černé folie na oknech, origo snížený podvozek, 15"kola. Technicky v super stavu,ale za ty léta má pár kosmetických chyb.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) M.a.R.i dne pon 13.07.2009, 22:09, celkem upraveno 1 x.
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
V.l.a.d.a
Člen Týmu

Příspěvek od V.l.a.d.a »

Já bych chtěl tento model vyráběný od r.2000. Ale musim uznat že tvůj kousek vypadá dobře
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

on myslel MKIII , pockame na nekoho kdo ji ma , i kdyz za tu cenu co je na tech strankach je to nejak malo, aby nemela problem s motorem/olejem , ale tezko soudit
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Aha,tak to nic. Právě,že nešel odkaz co si sem dával,tak jsem nevěděl
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to ti melo byt jasne kdyz pise kabrio :) s tim prostorem u mkIII to bude spatny, co vim tak se neco da strcit za sedacky a pak dopredu do toho mrnaveho kufru , nejlepsi kdyby ses v nejakym svezl a prozkoumal ho
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Jako první bych řekl, že cena je hodně podezřelá. Vsadím se o litr nebo klidně i víc, že bude papat olej.
Jinak u MR2 je zavazadlový prostor o velikosti 54l celkem. V předním boxu je rezerva (u modelů do roku 2003 je poloviční, u pozdějších plná). U starších MR2 se ti tam tedy vleze mimo rezervy i nějaké nářadí, autokosmetika, lékárnička a podobné chujoviny. U novějších tam dáš maximálně tak noviny a papuče :D. Další úložné prostory jsou za sedadlama. Je to na dvě menší sportovní tašky a se zataženou střechou je tam nic moc přístup. Odzkoušeno ale z minulého týdne mám, že se tam dá zabalit na 8 dní dovolené ve dvou (i když to chce při balení vymyslet trochu kompromisů). Daleko větší úložný prostor má i Opel Speedster, což mě osobně dost překvapilo...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
V.l.a.d.a
Člen Týmu

Příspěvek od V.l.a.d.a »

Je pravda že ta cena je dost podezřelá, tak jsem se zaměřil na toto: http://www.expresscar.cz/nabidka-vozide ... v-top-stav Takže za sedačky dám jednu sportovní tašku, paráda to stačí :-)
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

V.l.a.d.a píše:Je pravda že ta cena je dost podezřelá, tak jsem se zaměřil na toto: http://www.expresscar.cz/nabidka-vozide ... v-top-stav Takže za sedačky dám jednu sportovní tašku, paráda to stačí :-)
Konkrétně se ti tam vleze něco takovéhoto. Za něco přes 200 tisíc se dá sehnat i model 2003+, který již netrpí výrobní vadou motoru. Stálo by nad tím zauvažovat. U tohoto konkrétního kusu bych rád věděl, k čemu slouží ten blábol v podobě plechu s odrazkou vzadu. Pokud to má být náhražka za plastový kryt motoru vespod, tak se teda moc nepovedl...
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

Tequilla píše:
V.l.a.d.a píše:Je pravda že ta cena je dost podezřelá, tak jsem se zaměřil na toto: http://www.expresscar.cz/nabidka-vozide ... v-top-stav Takže za sedačky dám jednu sportovní tašku, paráda to stačí :-)
Konkrétně se ti tam vleze něco takovéhoto. Za něco přes 200 tisíc se dá sehnat i model 2003+, který již netrpí výrobní vadou motoru. Stálo by nad tím zauvažovat. U tohoto konkrétního kusu bych rád věděl, k čemu slouží ten blábol v podobě plechu s odrazkou vzadu. Pokud to má být náhražka za plastový kryt motoru vespod, tak se teda moc nepovedl...
panebože du blejt.......co to tam trčí za plech a s tou odrazkou, tak to je fakt drsný :lol: :lol:

jinak souhlasím s tequillou - raději trochu přihoď a vem si model od 2003. ja teda s moji 2002 zatim zadny problem nemam (ale klepu hodne silne na drevo), ale kdyz vidim jak se Jirka trápí tak mu to vůbec nezávidím.... Jinak do kufru se dá v pohodě sbalit na týdenní dovolenou včetně lyží (ty pochopitelně do kufru ne) a lyžáků (to mám vyzkoušené). Ale většinou musíš přesvědčit polovičku že jedno tričko na den opravdu stačí :lol:
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)

www.kabriolety.com?cc=680
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jenom tak mezi reci nejel dneska nekdo po 11,h po slovansky v plzni
s cernoou mr2 mk3 8)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Invader píše:jenom tak mezi reci nejel dneska nekdo po 11,h po slovansky v plzni
s cernoou mr2 mk3 8)
Já to nebyl, žere mi to víc oleje jako benzínu a tak bych aktuálně na cestu do Plzně neměl love :D. Jednu černou jsem ale potkal před rokem na kabrio srazu, ale s majitelem nebyl čas ani pokecat, odjel hned po spanilce... :(
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Tequilla píše:
Invader píše:jenom tak mezi reci nejel dneska nekdo po 11,h po slovansky v plzni
s cernoou mr2 mk3 8)
Já to nebyl, žere mi to víc oleje jako benzínu a tak bych aktuálně na cestu do Plzně neměl love :D. Jednu černou jsem ale potkal před rokem na kabrio srazu, ale s majitelem nebyl čas ani pokecat, odjel hned po spanilce... :(
jednu černou mám zrovna na prodej, ale dnes jsem v Plzni nebyl :-), zatím jezdím jen kolem tr.b. :-)
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Odpovědět

Zpět na „MR2“