řízení

vše ohledně modelové řady MR2
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Invader píše:oni se docela blbe shani kdyby jste vedel nekdo o nejakym odkazu kde jsou za rozumnou cenu tak sem s nim :lol:
čau, hele ne že se zas urazíš, ale každej průměrnej soustružník ti to vytočí z hliníku nebo slitiny hliníku, tedy aspoň u nás v ZKL
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

ja je mam vytoceny ze silonu nebo teflon uz nevim jen mi napadlo se zeptat kdzy sem videl kolik za ne chti tak je to ranec ,a neboj ja nejsem tip co se urazi zadnej strach :D
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Invader píše:ja je mam vytoceny ze silonu nebo teflon uz nevim jen mi napadlo se zeptat kdzy sem videl kolik za ne chti tak je to ranec ,a neboj ja nejsem tip co se urazi zadnej strach :D
no teflon je taky ok, taky bych to neřešil přes prodejnu
:idea:
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Brázda
Člen Týmu

vymezovací kroužky

Příspěvek od Brázda »

Vymezovací kroužky tam nemám, když sem u kámoše nechal vyvážit kola, tak neříkal nic. Ale nenapadlo nás změřit, jestli na kolech není větší středová díra, to by pak držely jen na šroubech....blbý. Musím to zkouknout a změřit...díky za nápad.
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

no to te klidne muze delat tuhle neplechu alespon na predek si je musis dat :o
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Brázda
Člen Týmu

vymezovací podložky

Příspěvek od Brázda »

Invader píše:oni se docela blbe shani kdyby jste vedel nekdo o nejakym odkazu kde jsou za rozumnou cenu tak sem s nim :lol:
Tak sem konečně asi doma....kola mají větší středovou díru a podložky tam nemám, tak proto ty vibrace, teď už věřím, že to tím je, protože v řízení žádné vůle necítím. A když sem kola z Hondy zkusil na Mišáka a projel to, tak si uvědomuju, že to v určité rychlosti dělalo taky. Tak to bude asi ono.
MR má středovou díru 60mm, je to tak? A ani v pneuservisu mi nedokázali říct, jak změřit tu díru v kolech. Prej to musí být na desetiny mm a šuplerou to prý nezměří. Tak jak tedy? Jinak tady v Táboře je tuning obchod a mají na skladě podložky, kdyžtak objednají a říkal, že od 70kč za jednu.
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

no tak vidis tak te kdyztak reknu pak rozmer za 70,- nema cenu abych se s nima sral :)

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Brázda
Člen Týmu

řízení

Příspěvek od Brázda »

Invader píše:no tak vidis tak te kdyztak reknu pak rozmer za 70,- nema cenu abych se s nima sral :)
Tak sem jel do jiného pneu, protože ten mi řekl, že dokáže změřit vnitřní díru, kolo sme sundali a co to?...vymezovací podložky tam jsou. Tak znovu vyvážit, on má jinou vyvažovačku, já tomu nerozumím, ale takovou s monitorem jak PC a pravé kolo o 50g blbě a levé o 20g. Tak vyvážil, sem to projel, trochu to tam je ale o hodně hodně lepší. Že prý se vlní do stran pneu... nabídl mi 2 pneu Vredestein - funglovky, jednu za 2 000,- rozměr 215/40. Je to dobrá cena? Rychlostní limit W.Vepředu mám 205/40. Moh bych ty Vredestein dát dozadu? Máte někdo zkušenost.
Odpovědět

Zpět na „MR2“