prosim o radu toyota celica 6g 2.0GT

vše ohledně modelové řady Celica
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

ja chtel cernou, narazil jsem na ni uplne jako na prvni kousek a rovnou ji i koupil a spokojenost :D ale byl jsem tim autem dost poblazneny jak jsem ho videl takze bacha na to, clovek si casto nevsimne tech chyb. ja treba nezkontroloval dostatecne zadni tlumice a jsou po vymene uz, to jedine me stve ze jsem to mohl stahnout jeste dolu s cenou, nastesti po motorove strance je holka v pohode :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Chlape....fakt si vyber dobrej kus a radši si připlať :wink: V opačným případě (budeš-li teda chtít, abys měl svojí Celdu v úplném pořádku) dopadneš jak já. Už jsme s mojí Celdou rok v garáži a pracujem a pracujem.
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

jenze jak poznas ze kdyz ta celda bude stat dost penez ze je v adekvatnim stavu, ze je v poradku a nebudes na ni nic dodelavat ?(jasne projdes auto zkontrolujes co se da atd....), ale na vetinu zavad a chyb clovek prije az po koupi a treba i po par dnech, tydnech....takze te prodavajici muze dobre oskubat. Jestli neni lepsi si koupit celdu v horsim stavu a za min penez, hlavne aby mela kastli zdravou! a pak do toho zainvestovat a clovek presne vi co je spatne a jak na tom je, nez koupit drazzsi kus ktery stejne nemusi byt v poradku.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

no ja po celice pokukuju uz nejakej ten mesic ale nechci nic uspechat uz me aj nejaka ta toyotka utekla coz me mrzi videl sem inzerat ze typek prodaval v Uh.Hradišti mel ju aj za solidni cenu jenze uz sem ju nikde nenasel tak ju asi prodal,no nechci kupovat neco takoveho jako v "horsim stavu" bo nejsem zadnej mechanik abych se poustel do nejakych velkych oprav a mit ju jen v garazi a robit na ni to neni nic pro me,jako počítam stim že nekoupim auto uplne bez zavad kdyz je ojete myslim ze se tam vzdy neco najde
zatim je muj favorit ta slovenska ale stejnako na ni tedky nemam jak sem jiz psal :(
ale tak kdo si počka tak ten se docka :)
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

ZLUTA GT-: nejsem odbornik ale 94' nema dva erbegy ani abs, ma dost pochyna kola a pod vikem mne to take moc nenadchlo. za ty kese pomerne dost drahe a to nepocitam nove madlo na saltrpaku takze minimalne 200tis a vic najeto..asi. zduraznuji ze nejsem profik ale bazary bych skutecne nedoporucoval. rok a neco jsem schanel a s bazarama mam dost hrozne zazitky. soukrome osoby taky zkouseji ale ve vetsine pripadu nemaji tak nadsazene ceny...

MODRA GT- souhlas s Kotassem+take nove madlo na saltru a mysleji si ze te ohromi kdyz motorovou cast polejou olejem!:D
Čelda 98'' GT (SS)
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

motor se me zda bejt jakoze krapte vytopenej :twisted: u tej zlutej
a kdyz ne bazar tak dvoz co :?: co co :?: nejlepci by bylo vychytat nejakyho dedu kterej tu celdu vytahl z garaze :D 8)
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

zdarek

chtel sem se zeptat esli nekdo jezdi v Brnisku na Masarykuv okruh??kdyz tam sou volne dny pro verejnost :?: :idea:
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

zvazoval jsem ze bych tam celdu proveril ale pry tam dostavaji auta docela zabrat a vubec no pokud ma nekdo zkusenosti tak je uvitam a pripadne bych se pridal pokud by ste mne vzali! :D
Čelda 98'' GT (SS)
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

no tak auta dostavaj zabrat podle ridice ne? jinac by me zajimalo jak to tam funguje ty volne dny co :?:
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

Samozřejmě, že auto dostane podle toho jak mu dám, ale když už na ten okruh jdu tak trochu mu dát, že jo ;-) ono potkat ve stopě nějakého výletníka co se tam kochá zrovna nepotěší :-) Jinak je to tak, že přijedeš o hodku dřív než sou jízdy vyplníš jeden formulář zaplatíš 500 Kč za 25 min na okruhu. Na trati je max. 45 vozů a provoz řídí tratoví komisaři to asi tak vše :-) jinak se musím přiznat, že sem neměl to srdce vzít svoji celicu na okruh, ale je to v plánu ;-) a sorry za OT ;-)
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

zdarec fsem

tak sem se byl mrknout na tu slovenskou "bestii" a krapet ji projet a pokecat s majitelem a mooocinky se me zamlouva sice ma nejake mouchy na laku a taky krapet kvetou oboje dvere ale neni to nic strasneho jede mooc fajne|:) tedky este splasit nejaky ty kese a jdu do ni ale chtel bych se zeptat kdyz je ze slovenska na kolik me vyjde tady ji prihlasit pocitam stim ze musim udelat ceskou technickou hned ju pojistit a prihlasit a o to me jde kolik me bude stat prihlaseni auta z "ciziny"???nevite nekdo jak se pohybuji ceny???a co by bylo potreba ktrome toho co sem tady vyjmenoval??

HH a Peter me pobavil tim ze rikal ze sem prvni "cizinec" ktery se na ni dojel podivat ze se na ni byli vzdy mrknout jen slovaci :lol:

diky za pripadne info 8)
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

no joh, na Petovej som sa bol previezt tiez... vo stvrtok.. je to celkom pekne poskladane auticko :-) drzim palce, nech ti to vyjde :-) ano, taha to celkom slusne :-)
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

8) tak uz mam tu peterovu celicu a mam ji aj na znackach a parada :D vyjeta prvni nadrz a mooc faajne svezeni opravdu :P
Odpovědět

Zpět na „Celica“