Ukroucena hadicka privodu paliva.. Celi 1.6 1990

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Ukroucena hadicka privodu paliva.. Celi 1.6 1990

Příspěvek od Celi-johnny »

zdravim, tak jsem dneska neuspesne vymenil palivovy filtr:D .... znate to jak ma celda pro me teda dost blby pristup k palivovemu filtru tak semi dneska bohuzel s kamosem poradirolo ukroutit hadicku ktera vede do filtru... chybami se clovek uci... ted ale mam problem.. tak jsem tu ukroucenou cast odrizl a ted resim jak to spojit.. zkusil sem to propojit gumovou hadickou a na obou koncich to stahnul ocelovymi paskamy.. auto naskocilo... jenomze to z toho chcije.. nevim si rady... poradite?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

koupit novou trubku v toyote - taky reseni :) proto jsem se na to vys... u me to taky neslo
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

a jak si to vyresil? nijaK? tobe se stalo to same?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

vubec nesel povolit tak jsem ho tam nechal , protoze jsem videl jak se ta trubka krouti ( predtim jsem ukroutil dve brzdovy vzadu na bubnech )

jestli je to podobny system jako brzdove tak by to jit mohlo zpravit - jak je uchycena ta trubka v tom zavitu do kteryho se sroubuje filtr ??
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

my jsme si prave nevsimli ze se krouti, jeden drzel filtr druhy povoloval racnou:D
no me zustalo to sroubeni co jde zespod do filtru a kousicek trubky ted je volna cesta a pak to pokracuje zase tou trubkou... takze to musim nejak propojit... a jak se zpravuji normalne brzdove trubky? blbe je ze mi to nikdo nesvari nebo tak ze ... .palivove trubky
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ono by to tou hadici propojit slo ale nikd yse to neutahne tak aby to tesnilo - trubka je mekka no , jak vypada konec ty hadice v tom sroubeni , nebo jak to tesni ?? jestli by to neslo napojit na zpusob brzdovych trubek - kde se trubka po navleceni zavitu rozsiri a tim tesni
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

neda sa to prepojit vysokotlakou umelou trubkou?
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

hod sem nejlíp foto(z hlavy vubec nevim jak to tam vyapdá), třeba bych tu trubku měl doma, sice z 2,0 ale třeba by se to dalo použít aspoň částečně, jinak pokud je ta trubka mosazná tak by to šlo sletovat normálně páječkou
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

mam to mimo barak, tak az tam pojedu tak to nafotim... diky moc, mam dost blby pocit z toho tak budu rad za kazdy tip
miguellito
Navigátor

Příspěvek od miguellito »

ja teda neviem aky tam moze byt tlak,ale sak podla mna to musi nejaka vysokotlaka umela trubka zvladnut-treba si zohnat taku co bude odolna voci palivu-ta trubka je tam fakt blba-ja som mal palivovy filter zapeceny v zavitoch brutalne a tiez to neslo povolit -a pri povolovani sa to skoro ukrutilo-netecie z nej ale je tak dost husto zalomena-no auto frci -som sa tesil ze bude menej zrat:-D ale skor mam z toho taky blby pocit ze ked desi nadskocim az sa to nezlomi uplne-tiez budem vymyslat nieco s nejakou umelou ohybnou az mam klud-inak pvc trubka vysokotlaka by to mala zmaknut nie?-cize ako dat na nu srubenie?neohybne trubky-pevne su uz dnes na prd-sice sa neroztahuju pri tlaku ale clovek aby sa bal ze ich dodrbe.v zilije je taka firma ale neviem ako to mas daleko do ziliny na slovensko- no je to KUBIKO ADOZ,Kamenná 3,-Žilina, email: gufera@kubiko-adoz.sk 0905356253 mozes ich skusit kontaktovat-snad by ti to poslali aj postou ak im udas presne rozmery aj velkost srubenia a tak mozno tam nebudes musiet ist ani osobne ...skus ak chces.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

spis jde o to zabezpecit ten spoj , ale tak me napadlo tam dat nejakou tu trubku jak tu pisete a zalepit to epoxidem :) jako to mam vzadu od vika nadrze delany ja :)
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

zdravim tak novinky.... spojil jsem to dneska napodruhe to gumovou palivovou hadici z facka :D:D a zatim nic nechcije pokud to vydrzi tak to zatim necham a na obou koncich to mam stazene ocelovymi paskamy a zatim to frci a nic nechcije ale asi to do budoucna budu muset nejak vykutit ... ale spotreba nizsi ..:) jedine poteseni....
Odpovědět

Zpět na „Celica“