výměna motoru

vše ohledně modelové řady Celica
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Tak buď to koupí teď za půjčený, nebo bude do 30-ti špórovat a potom stejně bude mít naprosto jiný priority a koupí naftovýho kombíka. ;)

Tomu nadšení trochu rozumím a můžete mu vykládat co chcete, pokud se zamiloval a to auto chce, tak si ho koupí i kdyby mělo potom jenom stát v garáži a chodil ho leštit. ;)

Pro někoho je holt 100 tisíc hromada peněz, pro někoho kapesný ..
Obrázek
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

bol som presne taky isty... celdu som uvidel, zobral pozicku a doniesol domou! nik a nic ma nedokazalo zastavit :-) ja som sa ale zamiloval do 5gen :-D
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

gabko24 píše:bol som presne taky isty... celdu som uvidel, zobral pozicku a doniesol domou! nik a nic ma nedokazalo zastavit :-) ja som sa ale zamiloval do 5gen :-D
tak v toto sa pripajam :) s tym rozdielom ze ja som este cakatel :) ale rovnaky pribeh :D
Obrázek
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

me poprve svezl kamos, ve 4g a od te doby hotovo, ostatni auta prestaly existovat. :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

Čauec pánové su moc rád že se o mě ta khezky staráte a snažíte se mě poradit.Máte ve spoustě věcí pravdu i v některých ne.Chápu že spousta lidi by si nevzala půjčku na auto ale kde ma clovek za 12tis mesicne koupit auto?Za hotové?Jak dlouho bych šetril?Někdy přemýšlím kde berou lidi na auta třeba půl mega atd bez půjčky v hotovosti,nepripadam si chudej a v 21 letech sem na tom tak průměrně.A to nepočítám náklady co musím dat z výplaty pryc atd.A já sem se do toho auta šíleně zamiloval nepřemýšlím a nemyslím na nic jineho nez na to jak ho budu první den leštit a spát v něm aby se nebálo samo v garáži první noc.A taky jak se v něm hrdě povezu.A o závodění mě taky nejde když mě nekdo bude dlouho srát třeba nějakej mrzák v golfu dojedu ho na červené vystoupím a vomlátím mu hlavu o futra nepotřebuju se s někým honit to zatím ne.A na to turbo sem se ptal jen ze zajimavosti jelikoz kdyby treba za rok ci dva bych chtel vetsi výkon těžko bych se chtěl zbavit svého prvního mazla.Kdyby se me na aute neco posralo a nemel bych vatu řeknu našim at me pomuzou nebo budu šetrit a jezdit s druhým autem a čeldu zatím leštit klidně.A zbavovat se ji rozhodne nebudu uz jen skrz to c osi vytrpim pri shaneni tech penez.
Su naklonenej pro 1,8 ale kdybych sehnal za moc dobrou cenu 2.0 sel bych do nej ale zatím preferuju 1,8 -urcite jezdí rychlejc než favorit a to me staci
Už se těší na celicu bude ju moc láskovat
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

ja ti drzim palce.. mas pravdu, tiez som zarabal len okolo 12tis a jedima moznost bola pozicka na 6rokov... dodnes splacam, no nelutujem to, ciastka to nieje velka, a auto bolo hned.. :-)
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

ja som tiež na moje bral pôžičku,ale prišiel čas ked sa ho musím zbaviť,je mi to luto ale človek mieni a život mení
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Nobi
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nobi »

Priklanim se k variante 2.0, vykon bude casem chybet, jako kamosovi co mel 1.8, krasna v plny palbe (kuze a tak..) ale zbavil se ji kvuli vykonu

Myslim si ale, ze debata o motoru v tvym pripade neni na miste, vypadas rozhodnutej pro 1.8. Kupovat Celicu je o tom, narazit na dobrej poctivej kousek, nebouranej (to se jen tak nepovede), nebo aspon minimalne.. Na kilometry tolik nekoukat, neda se srovnavat stejnej pocet kilometru, kterej najedou dva ruzny lidi (Celica vetsinou dostane tak zahulit az hanba - vyjma lidi co ji milujou jako svoje dite - viz clenove fora :-)). Zkratka nekoupit prvni co uvidis, i kdyz se zamilujes, a ver mi ze se zamilujes do kazdyho kousku :-))
Toyota Celica Coupe 1.6STi
Today, Tomorrow, Forever..

nobi98@gmail.com
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

dedek1988: Chaaa tak s tou rychlosti si muzes bejt jistej ... ona ta 1.8 neni pomala ... jen ji musis fakt tocit ... proste dvoulitr to neni (jak uz jsem rikal), ale pokud nehodlas litat nikde vic nez tech 170 (v nemecku .. ze), tak je uuuuplne v pohode
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

tak ja uz setrim vyse pol roka, davam si kazdy mesiac mizerne "vreckove" a avysok hedzem na ucet od ktoreho nemam kartu aby som nevybereal :) za pol roka som nasetril tak polku na moju buducu T18 (na studenta neni zle :twisted: ) druhu polku si pozicam lebo sa mi nechce cakat dalsi pol rok, to by som sa zblaznil. sak ja uz retaz v mysli jazdim ked by som sa mal na dolezitejsie veci sustredit...
Obrázek
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

jako 1,8ček je na prodej strasne moc co sem koukal barva je mě jedno je krásná ve všech barvách.A na auto nepojedu koukat sám sou lidi s kerejma počítám a eště o tom ani nevědí :D ale odměna je nemine
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

sem psal na tu jednu čeldu a borec mě odpověděl:Vozidlo je povodom z Talianska, ja som 3 majitel. Co sa tyka korozie
nieje skoro ziadna, len na maticiach od srobov kus. Auto byvalo
garazovane tak preto nema taku koroziu, o tom ze by bolo burane neviem.

takze toho bych se docela i bal nevim no
ale ta černá mě vzrušuje :D

http://www.autobazar.cz/inzerat/264771/toyota-celica/
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ta cierna sa mi strasne paci. jedine co jej chyba je dake pekne decentne kridelko na kufor :)
Obrázek
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

já už mám dá se říct vybranou už jen peníze a pak cesta na slovensko :D
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

dědek1988 píše:já už mám dá se říct vybranou už jen peníze a pak cesta na slovensko :D
čaká na teba,určite sa dohodneme :lol:
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Odpovědět

Zpět na „Celica“