výměna motoru

vše ohledně modelové řady Celica
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

výměna motoru

Příspěvek od dědek1988 »

Mám takovej menší asi hloupej dotaz ale jelikož sem eště lajk mám na to menší právo.Je možné když bych měl 1,8 6tou generaci a posral by se treba motor vymenit ho za dvoulitr?nevím jak je to ze změnou motoru atd.děkuju za odpověd
Už se těší na celicu bude ju moc láskovat
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

kup druhe auto :)) co ta to bude stat penazi a hlavne nervov ..teda pokial si laik... nema to zmysel..
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Kúp druhé auto...ako napísal Alf...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

jj díky to já jen tak dopředu :D
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

kalsi an dopředu a chatre rady, kup si rovnou 2.0 stejen te to ude za pár mesícu štvát žes do ní nešel rovnou, když je človek rozumnej a ví co je sebeovládání muže začít klidne na šetsilitru, když je vul zabije se i na slapací tříkolce...
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Víš, Honzo, ne všichni mají na to živit šestilitr. Myslím, že i o tom se tady přemýšlí.
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

Lucinka>>>Honza to nemyslel podla mna doslovne stym 6litrom

len ma pravdu vtom ze pokial uz len namatkovo otom rozmysla ze by nebolo odveci vymenit motor...to svedci otom ze ma tedenciu citit kone pod kapotou :)) ======= 2,0L :) 2,0 T :))))))

a keby aj ano zo 6litrom ti dokazem chodit na 12.5l/100km kombinovane :)
a to myslim ze neni az take zle...
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Na šestilitr ne, ale mě by to sežralo :D Podle mě ale jde i o ty peníze, nevím o kolik ten dvoulitr papá víc a o kolik víc stojí, byla to jen námitka na to, že i tohle se musí zvážit...
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Lucinka píše:Víš, Honzo, ne všichni mají na to živit šestilitr. Myslím, že i o tom se tady přemýšlí.
Luci řešil sem to že každej říká "neumíš jezdit nauč se jezdit na nečem slabém"... neoponuju že to živení je o nečme jiném ale at teda řekne že nemá na to aby to uživil a nevkládá to "hezkého" obalu jak je sebeuvedomnělý a jde do menšího objemu kvuli tomu aby si zvykl :)
Spotřeba se tu řesila a na rovinu, jeslti to bude žrát 9 ( 1,8 ostrá noha a nuda ) nebo 9,5 ( 2.0 středne pstrá noha a více zábavy ) už asi velký rozdíl není.

jinak veř mi že většina dnešních ( tzn od knce 90. let )šesti a více válcu žere s rozumnou nohou stejne neli méne než vetšina 1,8 nebo 2.0..
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

já na spotřebu nehraju vůbec je mě to jedno kolik to bude žrát nejsu ve vatě jakože mě je to takhle jedno ale mame v rodině ještě jedno auto keré můžu mít k dispozici a jezdit sním dá se říct zadarmo,celicu si chci koupit jako srdecni zalezitost a na vyblbnuti
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

a samozřejmě že mě ¨to v hlavě šrotuje ten dvoulitr.A jde spis o to ze budu mit na auto cca 105tis a chci aby mě neco zbylo aji na opravu atd kdyby se neco posralo a 1,8 se da koupit o hodne levnejc
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

http://autobazar.automix.centrum.cz/xch ... 4761885489
treba toto je moc rozumná cena ale zajimal by mě stav toho auta
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Idaho píše:
Lucinka píše:Víš, Honzo, ne všichni mají na to živit šestilitr. Myslím, že i o tom se tady přemýšlí.
Luci řešil sem to že každej říká "neumíš jezdit nauč se jezdit na nečem slabém"... neoponuju že to živení je o nečme jiném ale at teda řekne že nemá na to aby to uživil a nevkládá to "hezkého" obalu jak je sebeuvedomnělý a jde do menšího objemu kvuli tomu aby si zvykl :)
Spotřeba se tu řesila a na rovinu, jeslti to bude žrát 9 ( 1,8 ostrá noha a nuda ) nebo 9,5 ( 2.0 středne pstrá noha a více zábavy ) už asi velký rozdíl není.

jinak veř mi že většina dnešních ( tzn od knce 90. let )šesti a více válcu žere s rozumnou nohou stejne neli méne než vetšina 1,8 nebo 2.0..
To jsem nevěděla, že už se ty spotřeby dnes moc neliší. Jen mámě žere Oktávka 4,3 a to už je rozdíl :lol:
Jinak mě to lidi taky říkali, když jsem si kupovala Celicu, že v tom nebudu umět jezdit a že se v tom zabiju. Měla jsem z toho takový strach, že jsem se nechala odvézt od kámoše na letiště, aby mě s tím naučil jezdit. Zjistila jsem, že mě ty blbci jen zbytečně vystrašili, domů už jsem odjela sama a dala jsem si ji pěkně spinkat do garáže.
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

Lucinka píše:
Idaho píše:

To jsem nevěděla, že už se ty spotřeby dnes moc neliší. Jen mámě žere Oktávka 4,3 a to už je rozdíl :lol:
Jinak mě to lidi taky říkali, když jsem si kupovala Celicu, že v tom nebudu umět jezdit a že se v tom zabiju. Měla jsem z toho takový strach, že jsem se nechala odvézt od kámoše na letiště, aby mě s tím naučil jezdit. Zjistila jsem, že mě ty blbci jen zbytečně vystrašili, domů už jsem odjela sama a dala jsem si ji pěkně spinkat do garáže.
to je roztomilé
Odpovědět

Zpět na „Celica“