Mam Toyotu Combi 1,6 benzin a mam problem nastartovat auto. Problem sa vyskytol prvykrat. Prejavuje sa to tak, ze zacnem startovat, palubny displej s kontrolkami sa rozsvieti a po chvili ostanu rozsvietene len kontrolky baterie, rucnej brzdy a pasu. Zvuk pri startovani je pravidelny ako bol predtym z toho usudzujem ze vybitou bateriou to nebude. Este jedna zvlastnost - po otvoreni prednej kapoty pocut vzadu v strednej/pravej casti zvuk ktory pripomina zvuk tociaceho sa ventilatora alebo nejakeho kotuca (nie je velmi vyrazny, pocut ho ak sa predklonim nad motor a pod). Neprestalo to ani po 10 min.
Neviem ci to s tym suvisi, pred 2 dnami ked som vychadzal z parkoviska zrazu vykon motora polavil, akokeby som stlacal plyn do prazdna, zvuk bol vyraznejsi, palubne kontrolky preblikli, vypol som motor, nastartoval a opat sa to prejavilo tak som odstavil auto na par minut a potom to uz bolo v poriadku a odsoferoval som dalsich 100 km bez problemov.
Prosim o radu cim by to mohlo byt pripadne co skontrolovat.
Vopred vdaka.
E12 - Nemozem nastartovat :-(
To co vrcalo bol el.motorcek ktory ovlada skrtiacu klapku na privod vzduchu do motora. Vysunul som tu hrubu vzduchovu hadicu a vyskusal otvorit prstom klapku, otvarala sa, vyzera byt OK. Odpojil som motorcek od napajania, opat zapojil a prestal vrcat. Potom som vyskusal startovat s plnym plynom tak 10-15s a nic, po chvili som opat vyskusal a podarilo sa nastartovat, ale otacky podla otackomera po par sekundach klesli na 0, plynovy pedal nereagoval a svietila mi kontrolka poruchy, TRC OFF a VSC. Asi to bude na vymenu toho el.motorceka 
Myslite zeby pomohlo odpojit bateriu a doslo by k restartu riadiacej jednotky? Aky cas je potrebny na restart?
Zajtra sa chystam byt odtiahnuty do servisu Toyoty

Myslite zeby pomohlo odpojit bateriu a doslo by k restartu riadiacej jednotky? Aky cas je potrebny na restart?
Zajtra sa chystam byt odtiahnuty do servisu Toyoty

Tak rano som zistil nemilu skutocnost. Auto som samozrejme nenastratoval ale objavil som na podlahe hlavne vzadu asi 2-3cm
Okna boli zvnutra zarosene co sa mi stalo prvykrat. Vobec netusim ako sa tam dostala, okna boli zavrete. Mozno sa ta voda v aute pomalicky kumulovala i ked mi je cudne ze predtym som ju tam vobec nevidel a za noc sa tam objavi velka mlaka. Auto bolo odtiahnute do servisu Toyoty kde ho susia. Po pripojeni pridavnej baterie nastartovali na prvy pokus, mozno nejaka voda odtiel Dufam ze po uschnuti bude vsetko v poriadku.