Nazdár,tak já bych v první řadě na tachometr vůbec nekoukal!Dneska ti uděla servisní knížku kde kdo.Ale z německa by to stočený být nemuselo.Jinak prohlídni si auto z exteriéru,jestli sedí všechny barvy.Otevři všechny dveře a podívej se na panty jestli s nimi někdo nehybal,šrouby na nich,aby z nich nebyla sedřená barva.To samé na blatnících,náraznících kapotách.I v motoru by měl bít minimální zásah,protože je to před první velkou garančkou.Jestli to má 96tis.a nemnělo to nějaký prase,tak by se z toho motoru dalo jíst!tNechej si nastartovat motor a pozorně poslouchej jestli tam něco nešustí,nerezonuje,neklepe,nedej bože nemlátí:-))).Projeď se v něm a poslouchej,ale né rádio!!!!:-)nemělo by tam nic hučet,bouchat.Na nějaké rovince pusť na chvilku volant,zda-li to netáhne na pravo nebo na levo.Těch rad je hodně,ale tyhle by měli být zásadní,snad ještě koukni na všechna okna,zda-li mají stejné výrobní číslo,a na štítky v motoru,jestli sedí se serviskou.Já osobně autorizovaným servisům nehoduji,zabouchnou za tebou vrata,posadí tě do čekárny a co se děje za vratama,to nevidíš a možná buť rád,že to nevidíš.Mám taky dílnu z vratama,ale já je nezavírám!Tak ať dobře pořídíš!