prosim o radu toyota celica 6g 2.0GT
- kunaznory
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
prosim o radu toyota celica 6g 2.0GT
zdravim všecky toyotáře
je doba kdy bych si chtěl pořidít novou káru velice se me libi toyotka 6g a mam vyhlidlou tady tuto --- http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... =37&t=3059 --- zajimalo by me jesli ji někdo zná? pokoušel jsem se registrovat primo na slovenskem foru a nějak se me to nepodarilo
proto doufam ze mě tu někdo poradí na co si dát pozor atd. tato celicka v tom odkazu je proste nadherna a ma u ni krasnej popisek ale neni to jen takova omacka okolo??
předem diky za odpovědi
je doba kdy bych si chtěl pořidít novou káru velice se me libi toyotka 6g a mam vyhlidlou tady tuto --- http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... =37&t=3059 --- zajimalo by me jesli ji někdo zná? pokoušel jsem se registrovat primo na slovenskem foru a nějak se me to nepodarilo
proto doufam ze mě tu někdo poradí na co si dát pozor atd. tato celicka v tom odkazu je proste nadherna a ma u ni krasnej popisek ale neni to jen takova omacka okolo??
předem diky za odpovědi
- kunaznory
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no me se prave taky hafo libi ta kapota z tej GT4 je luxusni
taky by me zajilo kdyz tam ma takove sedacky estli se da vubec dostat na zadni sedadla??
prubnu to se tam este prihlasit a daat mu nejak echo
ale v popisku pise ze byla hozena prez strechu coz me docela znervoznuje
podle tej omacky co pise to vypada ze se o ni fajnove stara ale aby nebyl opak pravdou
taky by me zajilo kdyz tam ma takove sedacky estli se da vubec dostat na zadni sedadla??
prubnu to se tam este prihlasit a daat mu nejak echo
ale v popisku pise ze byla hozena prez strechu coz me docela znervoznuje
podle tej omacky co pise to vypada ze se o ni fajnove stara ale aby nebyl opak pravdou
- kunaznory
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak o5 dalsi marna registrace na tom webu nevim co dělam spatne no nevadi nasel jsem celicu na autobazar.eu tak sem mu dal echo prostrednictvim toho serveru tak cekam na odpověď
muzete mi poradit na co si dat v pripade koupě pozor?jako uz sem tady teho o celice precetl dost ale preci jen tak kazde info dobre dik
muzete mi poradit na co si dat v pripade koupě pozor?jako uz sem tady teho o celice precetl dost ale preci jen tak kazde info dobre dik
- fajry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
zaregistruj sa na SK fore a napis mu. Chalanisko je v BA a auto je stale aktualne. Je velmi pekne. Videl som ho niekolkokrat nazivo.
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
- kunaznory
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
zdravičko
tak uz sem se registroval a neco sem pozjistoval ale k moji smule zase musim vrazit prachy do stareho auta bo se zase vysr.... tak jsem nasel dalsi celiku ktera je o neco levnejsi tak by me zajimalo jestli ju nekdo nezna viiim sem strasne otravnej ale koupit auto to neni jak buchtu snest
tady je odkaz dik za pripadne info
http://www.eautobazar.com/detail_inzera ... 9&zBazaru=
tady ta cena je docela zajimava ale estli neni negde nejaky sprajc
maji tam este tuto ale to bych si stou cenou asi moc nepomohl
tak uz sem se registroval a neco sem pozjistoval ale k moji smule zase musim vrazit prachy do stareho auta bo se zase vysr.... tak jsem nasel dalsi celiku ktera je o neco levnejsi tak by me zajimalo jestli ju nekdo nezna viiim sem strasne otravnej ale koupit auto to neni jak buchtu snest
tady je odkaz dik za pripadne info
tady ta cena je docela zajimava ale estli neni negde nejaky sprajc
maji tam este tuto ale to bych si stou cenou asi moc nepomohl
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No tu zlutou takhle od oka mel asi nejakej podes ve predu je u prave mlhovky praskly naraznik a podle me ty cerne plameny nebo co to je bych rek ze by pasovaly spis v obracenem gardu
Ta modra vypada dobre, jesi se o ni ten ''1. majitel'' staral a je po rozvodech, tak bych do ni sel...ja mel tu svou taky z I, za mirne lepsi cenu, s najetyma 140tis. a je zatim v klidu
Ta modra vypada dobre, jesi se o ni ten ''1. majitel'' staral a je po rozvodech, tak bych do ni sel...ja mel tu svou taky z I, za mirne lepsi cenu, s najetyma 140tis. a je zatim v klidu
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- kunaznory
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no tak ta modra uz neni o moc levnejsi nez ta ze slovenska a ta vypada uplne luxusne toz budu muset splasit nekde nejaky hrachy ale o tu slovenskou je zajem tak budu asi smoliček pacholiček a stejnako auto mam v servisu tak se nemuzu ani zajet mrknout
a ty jsi to mel z dovozu nebo kupovane tady za tu lepcejsi cenu?
ta zluta je podle me v docela silenem stavu cela ale zase je tam o dost nizsi cena tak aby vubec jela
a ty jsi to mel z dovozu nebo kupovane tady za tu lepcejsi cenu?
ta zluta je podle me v docela silenem stavu cela ale zase je tam o dost nizsi cena tak aby vubec jela
- Kotass
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jj .. boom box v kombinaci s remusem je smrtonosná kombinace určená jenom pro ty největší drsňáky, na to pozor.Kysi píše:No tu zlutou takhle od oka mel asi nejakej podes
Ta modrá zase vypadá v interiéru jako by ji obývali nějací squoteři.
Hele já na celdu čekal skoro rok .. na začátku jsem si vybral, že chci černou, GT . dvojlitr s klimatizací v origo stavu a udržovanou.
Kamarádi mě odrazovali, že je to exot a že nemůžu sehnat atd atd ..
A hádej co .. sice jsem si počkal, sice jsem pro to musel něco udělat, ale vyplatilo se a jsem nadmíru spokojenej.
Kupříkladu v bazarech v rámci ČR by mě asi nedonutil nikdo kupovat jakýkoliv auto a už vůbec ne sporťáka.