prosba

vše ohledně modelové řady Celica
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

prosba

Příspěvek od dědek1988 »

Zdravím pánové já konečně našel zvuk laufu kerej chci ale je naprosto úžasnej:D
Prosím nedokážete ho nějak identifikovat nebo me doporucit co koupit abyhc dostahl takoveho zvuku on tak krásně buble

http://www.youtube.com/watch?v=HlHYVtWbvZg sem znej hotovej

prosím prosím
Už se těší na celicu bude ju moc láskovat
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

Az donedavna som proti ladenym vyfukom nemal absolutne nic. Odkedy mi tu kazdy den beha sused na oranzovej neidentifikovatelnej otuzkare s tymto prditkom na vyfuku, kvapka mi z neho na karbid! Ten clovek robi tym radovym 4 valcom taky ramus neuveritelnym sposobom. On nastartuje preparkuje auto a ide do riti. O 15 minut zasa dojde nastartuje ide do riti aj s autom.... Vrati sa po 20-30 minutach a zaparkuje.... Je klud tak 15-20 minut, kym to znova nejde preparkovat..... a toto sa opakuje asi 17x za den. Stale ide dakam do prdele, vrati sa, zaparkuje, preparkuje a ide zasa do prdele.... to vsetko doprevadzane ramusom.

Odvtedy zastavam teoriu ze revat moze tak akurat motor, ak na to ma! Zvuk ladaku je taky falosny ako usmev stetky :twisted:
Obrázek
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

no to mě sice mrzí že máš takové sousedy ale abych řekl pravdu mě je vcelku jedno co budou říkat sousedi kdyz budu parkovat.Bud nekdo ma pustenou muziku tak ze se neda spat,nebo řvou mimina,nebo dupou decka,nebo si picas soused sedne do auta s pubertálnima kamaradama a pousti si nahlas muziku.Takze je me opravdu jedno co si budou sousedi myslet az me to nebude vyhovovat dam to pryc ale proste to chci.Libi se me moc ten zvuk laufu a srovnávat to se štětkou no to je me taky jedno :)

ale je to trosku od tematu
avenger
Řidič

Příspěvek od avenger »

jeden kluk ho tady měl a po tom co měl porejpanej novej lak tak ho sundal. z mé zkušenosti radím nedávat a když už tak alespoň kvalitní catback HKS/Apexi a podobné firmy. Určitě tam nedávat ty levné N1 styly za 1500,-
1)řve to neskutečně, na cestování je to nepříjemné, navíc tě popadne efekt že na to jak to řve tak to vůbec nejede
2)je to celoprůchozák takže bude horší odezva na plyn jelikož odstraníš z potrubí koncový tlumič a dynamika motoru už nebude taková a hlavně spotřeba se zvedne
3)ty levné náhrady nejsou dělané pro 2.0 - je to UNI a ten vzduch se v tom míchá tak podivně
4)každý v tvém okolí na tebe bude naštvany a odnese to tvoje auto, vidím to běžně na autech..propíchané gumy, poškrábané laky atd navíc ten zvuk tady to zkresluje, na klasickém dvoulitru pokud to nebude nějaký catback systém za 10tis tak to bude znít jako plechovka

to z videa je klasická kopie HKS bomby která je v každém obchodě.
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

děkuju
nepotřebuju řev chci jen to bublání mě by třeba taky sralo casem kdyby to rvalo jak postřelená coura ale to bublání vě mě vyvolává sexy pocit :D
avenger
Řidič

Příspěvek od avenger »

to bublání je víceméně to že ten vzduch se v tom výfuku míchá a nejde správně ven

pokud chceš kvalitní výfuk s pěkně ostrým zvukem musíš trochu zainvestovat do kvality.. Ty průchozáky jsou hlavně pro turbomotory kde jsou překážky nežádoucí. Na atmosféru dej jen koncák s tlumičem případně jestli máš hodně peněz a chces kvalitu a skvělý laděný zvuk tak asi Mongoose výfuky
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

na výfuku nebudu nějak moc šetřit tak kdybys byl tak moc hodnej a ochotnej a doporucil me presne jakej ja bych pak treba do nej sel pokud je overenej ze ma krasnej zvuk
ale to bulbani je famozni
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

nedavno byl na aukru na prodej remus na 6.gen na 2,0 i s homologaci - to bych volil ja , mozna se tam jeste objevi , je to vyhodny protoze nemusis resit uchyty a policajty
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

aha byl no :(
chjo to je na hovno to nejak vyresim no asi nejspíš
ale zatim mě ani nikdo z kamosu neporadil to co chcu bud su asi dement nebo nevim
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja ti dam kdyztak vedet, myslim ze ho jeste nikdo nekoupil a znovu ho vystavi :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

jj byl bych moc rad
ja sem totiz nikdy nepochopil jaktoze maji nekterí borci na takovejch starejch verglech tak krasnej zvuk a myslel sem si ze bude stacit kdyz si koupim ladenej vyfuk ale pod pojmem ladenej vyfuk nic na netu neni :D
OtaToy
Člen Týmu

Příspěvek od OtaToy »

avenger píše:jeden kluk ho tady měl a po tom co měl porejpanej novej lak tak ho sundal. z mé zkušenosti radím nedávat a když už tak alespoň kvalitní catback HKS/Apexi a podobné firmy. Určitě tam nedávat ty levné N1 styly za 1500,-
1)řve to neskutečně, na cestování je to nepříjemné, navíc tě popadne efekt že na to jak to řve tak to vůbec nejede
2)je to celoprůchozák takže bude horší odezva na plyn jelikož odstraníš z potrubí koncový tlumič a dynamika motoru už nebude taková a hlavně spotřeba se zvedne
3)ty levné náhrady nejsou dělané pro 2.0 - je to UNI a ten vzduch se v tom míchá tak podivně
4)každý v tvém okolí na tebe bude naštvany a odnese to tvoje auto, vidím to běžně na autech..propíchané gumy, poškrábané laky atd navíc ten zvuk tady to zkresluje, na klasickém dvoulitru pokud to nebude nějaký catback systém za 10tis tak to bude znít jako plechovka

to z videa je klasická kopie HKS bomby která je v každém obchodě.
Na tvém příspěvku je vidět že tě asi jednou někdo s laďákem naštval, anebo si nikdy neviděl z blízka jak vypadá dobře provedenej "sportovní výfuk"
1) To jestli to bude řvát hodně záleží na zvoleném tlumiči, průměru trubky a koncovek, na přítomnosti rezonátoru nebo katalyzátoru atd, takže se to rozhodně nedá zobecnit na rovinu laďák=řev.
2)Koncový tlumič nemá jinou fci než minimalizovat hluk, rozhodně nijak neovlivňuje spotřebu, nebo odezvu motoru. Naopak sportovní výfuk má mnohem vyšší průchodnost a ta motoru pomáhá (nic se nesmí samozřejmě přehánět). Proč myslíš že vyndaní KAT ma většinou tolik pozitivní výsledky? Zvýšení průchodnosti...
3) "Vzduch" se ve výfukovém traktu s ničím nemíchá, pouze je odváděn ven..
4) Poznámky o laku a propíchlých kolech sou nemístné, předpokládám že kromě pubertálních blbečků nebude nikdo tůrovat zbytečně auto v ulici ve které bydlí, aby si znepřátelil celé okolí.

Jinak s výfukama se dá hodně hrát, zvuk se dá udělat i z normálního tlumiče např. upravou nekterých přepážek a pokud nechcete přiliš zvýšit hlučnost, považuji to spolu s vyndáním KAT za rozumnou, navíc levnou volbu. Laďák samozřejmě zvýší hlučnost auta, ale jak už sem řekl existuje spousta druhů konovek a rozhodně si nemyslim že by při koupi adekvátně velikého tlumiče to znělo jako plechovej kýbl. Na svojí T16 2.0gt mám jen lechce podbarvený bručák, který začne burácet až když na auto pořádně šlapu, dokud nezačnu v okolí jezdit 150 nikoho můj výfuk nepohoršuje.
avenger
Řidič

Příspěvek od avenger »

já nevím jesli si se obtěžoval to přečíst ale píšu že k ničemu jsou uzniverzální průchozí výfuky z číny za 1500,- neříkám že sportovní výfuk se rovná řev nechápu proč mi vkládáš do úst něco co jsem nepsal, byla tady řeč o koncovkách a ne o sportovním potrubí na zakázku nebo značkách HKS apexi borla atd!
nemá funkci jen utišit, všechny tlumící elementy působí i co se týče cirkulace vzduchu a zpětné vazby (tolikrát omýlaný výplach) tudíž horší průběh protože výfukové plyny si dělají co chtějí a nejdou tak rychle ven jako výfukové plyny za turbem. Proč asi u turba se vše dává pryč a u atmosféry je požadovaný zpětný tlak
odkdy má vyndání katu u atmosfér pozitivní následky? :)))) možná má placebo efekt a když ho vyndáš zapečený z 20let starého vozu tak je jasné že pojede lépe ale kdybys ho vyměnil za NOVÝ tak pojede ještě lépe

promiň ale jestli radíš vyndávat KAT u atmosfér tak nevíš o výfukách zhola nic, to je asi ten základ...je to asi stejné jako ti co radí vyndat airbox a nasrat tam co největší neodstíněnou houbu..účinnost jde dolů v obou případech, nebo že nové svíčky a odpor na jednotku zvýší výkon o 30koní :) jen podotknu že se bavím o sériových autech a žádných závodních nebo 400HP autech... Jezdil jsem s autem koupený bez katu právě vyndaným takovýcm odborníkem jako jsi ty. Co jsem koupil nový originál tak auto rapidně ožilo a přestalo mít plechový zvuk jako předtím.
Weyraak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Weyraak »

Zdar! Že Vám sem lezu tak tu po sobě něco zanechám. :-D

http://www.youtube.com/user/dubravacmar ... a0d9eSKfro

Bordelátor neskutečnej, ale jaksi mi to zní :-)

Mrkněte :D
7g - 2002 - 105kW - je to mazlice
6g - 1994 - 129kW - sold
Weyraak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Weyraak »

avenger píše:já nevím jesli si se obtěžoval to přečíst ale píšu že k ničemu jsou uzniverzální průchozí výfuky z číny za 1500,- neříkám že sportovní výfuk se rovná řev nechápu proč mi vkládáš do úst něco co jsem nepsal, byla tady řeč o koncovkách a ne o sportovním potrubí na zakázku nebo značkách HKS apexi borla atd!
nemá funkci jen utišit, všechny tlumící elementy působí i co se týče cirkulace vzduchu a zpětné vazby (tolikrát omýlaný výplach) tudíž horší průběh protože výfukové plyny si dělají co chtějí a nejdou tak rychle ven jako výfukové plyny za turbem. Proč asi u turba se vše dává pryč a u atmosféry je požadovaný zpětný tlak
odkdy má vyndání katu u atmosfér pozitivní následky? :)))) možná má placebo efekt a když ho vyndáš zapečený z 20let starého vozu tak je jasné že pojede lépe ale kdybys ho vyměnil za NOVÝ tak pojede ještě lépe

promiň ale jestli radíš vyndávat KAT u atmosfér tak nevíš o výfukách zhola nic, to je asi ten základ...je to asi stejné jako ti co radí vyndat airbox a nasrat tam co největší neodstíněnou houbu..účinnost jde dolů v obou případech, nebo že nové svíčky a odpor na jednotku zvýší výkon o 30koní :) jen podotknu že se bavím o sériových autech a žádných závodních nebo 400HP autech... Jezdil jsem s autem koupený bez katu právě vyndaným takovýcm odborníkem jako jsi ty. Co jsem koupil nový originál tak auto rapidně ožilo a přestalo mít plechový zvuk jako předtím.
Výrobci u turbobenzínových motorů v rámci zachování životnosti turbodmychadla nedoporučují do výfukového potrubí jakkoliv zasahovat a v žádném případě neodstraňovat jakýkoliv díl výfuku.... bla bla :oops:
7g - 2002 - 105kW - je to mazlice
6g - 1994 - 129kW - sold
Odpovědět

Zpět na „Celica“