Rad by som si objednal zlte hmlovky, no bojim sa ci su vobec povolene na Slovensku a teda aj v EU. Zlte myslim skla hmloviek, nie ziarovky

http://a763.g.akamai.net/7/763/1644/3/a ... 91/extra/2
já jsem to takhle párkrát taky zkoušel, rozsvítím obrysovky hlavních světel a pak můžu rozsvítit mlhovky. Je to asi alternativaPavo.B. píše:na pokutu to je, ale jezdim tak vetsinou jen po dalnicich , ve mestech vypinam a poustim mrkacky, ale uz me videlo dost policajtu a zadny me nezastavil , zkousel jsem jestli to neoslnuje a moc to nesviti obzvlast ve dne , za zhorseneho pocasi a vsech ostatnich podminkach pouzivam normalni
za tri roky ani jedna pokutu, taksi rikam az dostanu prvni tak budu "slusnej"
navic to ma vyhodu, sviti mi i zadky ( ne! mlhovky ( oproti normalnim na denni sviceni ) a setrim palivo/zivotni prostredi
No to palivo a životní prstředí nešetříš, jelikož je jedno jestli svítí 55W v mlhovkách, nebo v hlavních světlech. Chce to zapřemýšetPavo.B. píše:na pokutu to je, ale jezdim tak vetsinou jen po dalnicich , ve mestech vypinam a poustim mrkacky, ale uz me videlo dost policajtu a zadny me nezastavil , zkousel jsem jestli to neoslnuje a moc to nesviti obzvlast ve dne , za zhorseneho pocasi a vsech ostatnich podminkach pouzivam normalni
za tri roky ani jedna pokutu, taksi rikam az dostanu prvni tak budu "slusnej"
navic to ma vyhodu, sviti mi i zadky ( ne! mlhovky ( oproti normalnim na denni sviceni ) a setrim palivo/zivotni prostredi