Programovatelna ECU na 3S-GE

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Doky píše:Blahopřeji :lol: .Myslím že výběr a obzvlášť po tom co jsem zjistil co za věci s tím Libor dělá je supr.Když jsem se pro něj rozhodoval nevěděl jsem zdaleka tolik jak nyní co dělá.Pánové motor je uzavřen zespoda a nahozená hlava taky, Libor pokročil :lol: za chvíli uvidíte VIPEC a PLX in engine on real. :lol:
No ja jsem na ty PLX taky dost zvedavy, web jsem zkouknul, ale jako videt to co to umi je vec druha, nejake poutave predvadeci videjko by to chtelo kluci, myslim ze ne jen pro me :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Máš ho mít jakmile se auto udělá ,,nařídím" klukům ať to dají na video a nějak simultánně ukáže co a jak nyní já dost zápasím s časem Kysi.Ale víš co když se ti bude chtít tak prostě přijeděš a koukneš se na to i sám rád ti všechno ukážu jak funguje a jak vše bylo vymyšleno.
Nějaké ty auta doma jsou.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Přesně tak, Doky jiste rád předvede, každopádne pokudbude kdykoliv zájem přijet se podívat na nekterý z našich současných projektu a pokecat atd, stačí napsat a není problém :)
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Idaho píše:Přesně tak, Doky jiste rád předvede, každopádne pokudbude kdykoliv zájem přijet se podívat na nekterý z našich současných projektu a pokecat atd, stačí napsat a není problém :)
JJ urcite se chystam prijet a mrknout na Vas i vase dila :-) to se domluvime...
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

A bude toho k vidění. U mě se chystá další přírůstek do rodiny :) samozřejmě čtyřkolovy a koncem roku další. :) a bude na co koukat.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No pokuď tam Libore převezem i 1 generaci pak ty tvoje generace :lol: a o ostatním co dělá nyní Idaho nemluvě tak pak to fakt stojí za zhlédnutí.Neboj Kysi podelím se o věci co kluci udělali nemám s tím problém prostě klidně přijeďte k nim nebo pak ke mně a vše si ošahejte jak je libo včetně ECU a PLX co jen budete chtít nějak vědět Auto budu využívat víkendově jak jsem plánoval a na rychlejší přesuny na přednášky :lol: no a na návštěvy :lol: když pojedu za kamarádama nebo za rodičema.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

takže vipecy dorazily, prosím kontaktujet emne jak se domluvíme na předání - poslat postou na dobírku, nebo osobní odber??? ( prosím po SZ )
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ty vogo ten R. je asi jedinej kterej posílá snad Concordem.Good job Honzo,vidět že se tomu věnuješ naplno.
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

To Idaho: trosku jsem zaspal kvuli povodnim, ale Libor uz me informoval a adresa je u nej :wink:
Odpovědět

Zpět na „Celica“