problem s otačkami

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
Honza
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

problem s otačkami

Příspěvek od Honza »

Mám malí problém čas od času mi při přeřazení vylitnou otačky tak o 1000ot/min.Nejprv jsem si myslel že se mi zustava noha na plynu ale ne.
Když ale prošlapnu plyn na volnoběch tak normálně plynule spadnou.Nema někdo tušení o co to jde?Carina E 1.6 r.v95 Diagnostika nic neukazal
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Zkus jestli nemáš zavzdušněný chladicí oběh, to jsem měl u Celici a otáčky lítaly o 500 nahoru a dolu, podle toho jak šly bubliny.
Milan
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan »

Dneska mi kámoš řikal,že mu to dělalo taky.Má sice Forta ,ale třeba to bude to samý.Od převodovky k jednotce je nějaký čidlo a to měl v haj.... a při přeřazování mu taky vylítly otáčky.
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
Honza
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza »

Milan píše:Dneska mi kámoš řikal,že mu to dělalo taky.Má sice Forta ,ale třeba to bude to samý.Od převodovky k jednotce je nějaký čidlo a to měl v haj.... a při přeřazování mu taky vylítly otáčky.
No nevim dělá mě to jen někdy třeba ted 14dní ani tuk asi ví že jí chci na jaře prodat tak se vzorně chová holka jedna :D
Mirosz
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirosz »

Ahoj všem...pořídil jsem si Carinu E, 1,6 16V, r.v.94 a koukám, že problém s otáčkama nemám sám. U mě se ale projevuji spíš tak, že mi volnoběh většinou stále drží v rozmezi 1200 až 1500 ot./min., vyjímečně se ustálí pod 1000 ot./min. Zatím jsem problém neřešil a zkusím vypozorovat za jakých okolností se ty otáčky mění apod.
Toyota Carina E, 2.0 16V, 93kW, 1997 -
http://www.thax.nasiti.eu/carina/index.html
Obrázek Optimismus je způsoben nedostatkem informací.
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Tak a ten problém jsem měl u Čeličky taky. Po všem možném, co jsem zkusil (to už jsem byl tak zoufaly, že jsem čistil palivový systém :lol: ), jsem si rekl, ze by motor mohl byt cistější..tak jsem ho umyl vapkou. Barunka si řekla, že když se o ni tak dobře starám, tak mě bude mít taky ráda a od té doby? Otáčky drží okolo 850. :wink: Jinak.. kolisani se mi projevovalo POUZE, bylo-li auto v pohybu, jinak otacky cca. 1500. Dala-li se holčička do pohybu, padly a znova..

Jo a nesmějte se mi. :D
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Odpovědět

Zpět na „Carina“