nikolajk píše:napisat by som mochol kde mam take skusenosty ale mam strach ci aj ONI mislim TOYOTA necitaju forum a aby my nerobili zle.Nie ze by som bol posero ale jeste nemam auto.
Toto plne chápem a ako "prevenciu "som nikdy nechcel pri "sťažnosti"-alebo skôr písaní o blbom prístupe k zákazníkovi moje meno,ale samozrejme ako Praha,tak aj Blava rešpektujú tvoje rozhodnutie.
Ale nemusíš sa báť - čo sa týka spomínania na fore konkrétny servis. Nebudeš prvý ani posledný - tým lenpomôžeš zákazníkom,na čo majú dávať pozor a kde...Máš predsa svoj nick..A samozrejme boli by blbí,keby TOYOTA ako taká nesledovala forum. No a čo...nech vedia o ich "ovečkách",ako pracujú-a komu to nie je ľahostajné,možno si dá na ten daný problém u niekoho(ten prípadný ich šéf) v robote pozor.

Dokonca som sa prekecol v servise,že tu na fore stačí do istého servisu zavolať tam ,opísať,ako vypadá napr.ta vodna pumpa a hneď vedia,že o čo ide a rovno to objednajú.Pýtal sa ma,že :.." a to kde tak robia?"..Povedal som v LIBERCI.A bolo po otázkach.

a okrem toho, nikdy nevieš,či si práve tým ,že spomenieš obchod,kde to kupuješ, neurobíš naopak-pre seba dobre...lebo tu sa nielen kritizuje,ale aj chváli.
Pozri sa na príklad Žiliny..-Vdaka tomuto foru,maju klientov aj z čiech pri garančkách a možno nie len pri tom...A ak by niekto z toho tvojho obchodu toto čítal,mal by sa nad sebou zamyslieť,leboby ho mohlo trknúť,že ich po kúpe možno pochváliš-čo je velká pravdepodobnosť...!!!!!!!!!!!!-ak tomu predajcovi aspoň trochu "páli"...