sprint 400m
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
sprint 400m
Na tom sprintu jsem se díval po jedné hondě a ta neměla ani přístrojovou desku,jen kola kastle a motor.No a kdyby to bylo na mně tak bych pro jistotu týden nic nejedl.
Mam ji teprve v zacatcich odlehcovani ale stejne interier je komplet venku krom prednich sedacek a tu vyndavam pri sprintech vazi desne moc snad nejtezsi sedacka co jsem kdy drzel v rukach kat je venku ruzne dily z motoru nahrazeny hlinikem ale je hold fakt ze to nejede jak by melo i kdyz nejni tezka tak ten motor to neutahne jak by bylo idelani
a coz se tyce turba tak ho do auta nechci no turbo no problem
to radsi nakoupim ostry vacky odlehcenej setrvak udelam kovanej spodek poradny sani ladenej vejfuk ridici jednotku a porad na tom budu lacineji nez turbo a budu tam mit 200-210 koni a taky uz pojede jinak
a coz se tyce turba tak ho do auta nechci no turbo no problem
to radsi nakoupim ostry vacky odlehcenej setrvak udelam kovanej spodek poradny sani ladenej vejfuk ridici jednotku a porad na tom budu lacineji nez turbo a budu tam mit 200-210 koni a taky uz pojede jinak
spravny dotaz je to ze nema zmysel robit nejake razantne upravy pokial mas auto na denne pouzivanie ..a raz za rok ides na sprint len tak z recesie..
ja uz nadavam na 40tku profil a uz bych ju v zivote nechcel ..asi tak..teda aby som upresnil na SK a CZ cestach...
myslim ze v DE by som si pochvaloval
ja uz nadavam na 40tku profil a uz bych ju v zivote nechcel ..asi tak..teda aby som upresnil na SK a CZ cestach...
myslim ze v DE by som si pochvaloval
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
sprint 400m
Chtěl jsem jenom napsat,že nemůžete porovnávat čas vykuchaného auta s normální verzí.Sami dobře víte jaký je rozdíl mezi plnou a skoro prázdnou nádží.
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Re: sprint 400m
přesně tak, ja když stavěl moji celicu a nemel tam dvere , blatniky , kapotu , zadni sedacky , v nadrzi malo benzinu , tak to byla 1,6tkova formule co palila gumyPavel Liška píše:Chtěl jsem jenom napsat,že nemůžete porovnávat čas vykuchaného auta s normální verzí.Sami dobře víte jaký je rozdíl mezi plnou a skoro prázdnou nádží.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: sprint 400m
jj, asi 1500kč fučPavel Liška píše:Sami dobře víte jaký je rozdíl mezi plnou a skoro prázdnou nádží.
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
nase GT4 jsou moc tezke, Jardova ma 1500 kg moja bez motoru bude o neco lehcı
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress