Zdravim bando, uz to sem chci napsat delsi dobu, ale nejak jsem se nemohl rozhoupat a zavada mi ani tak moc nevadila, ale po nedavnych destech uz me to zacalo s*rat vic a vic...
Jde o to ze po desti nebo umyti auta mi voda stece do vyztuh vika kufru a po otevreni mi ta vsechna voda vychrstne do kufru. kdyz ji neni moc tak odtece dirkama co tam jsou ale kdyz je vody vic dirky nestihaji a voda kape do kufru, nesetkal se s tim nekdo i u vaseho auta? nevite s kama se tam bere a co pretesnit? jo jde o sw20
tece mi do kufru, vam ne?
- Apollo
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak do zadního co mám tď rozdělanej může chcát snad jedině úchytama křídla ne? tam jiný díry nejsou... takže odšroubovat a podmáznout silikonem nebo nečím podobným...marcelus píše:vhodnej dotaz, ale pravděpodobně myslí zadní-za motorem-už sem o tom slyšel-že se to stává, ale mě tam naštěstí neteče
MR2 MkII r.v.1991 115kW dovoz D
- Apollo
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no jasně tak to bude ono... tak ještě pak lepidlo na skla co se tím lepí akvária - to drží i na superhladkým povrchu a těsní, ale pokud by jsi to chtěl pak někdy sundávat to křídlo tak počítej že to bude horší práce a určitě to dělat opatrně, aby se pak třeba neurval kus laku kolem těch šroubů!!!
PS: silikon je sice možná dar od boha ale ten s ním určitě nepočítal pro MR2
PS: silikon je sice možná dar od boha ale ten s ním určitě nepočítal pro MR2

MR2 MkII r.v.1991 115kW dovoz D
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
urcte pres ty srouy jak jste rikaly, ale hrozne se mi libi ten slogan dovolil jsem si ho trochu upravit
:
PS: silikon je sice možná dar od boha , ale buh určitě nepočítal s MR2
davam 1***

PS: silikon je sice možná dar od boha , ale buh určitě nepočítal s MR2

davam 1***
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw