přední světla

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
crazy.duck
Člen Týmu

přední světla

Příspěvek od crazy.duck »

Ahoj všichni,
žena si vybojovala TOYOTU COROLLU.Je to rok výroby 98,ta s těmi kulatými světly - podle techničáku typ E11 Hatchback.Postupem času jí přicházím na chuť,ale mám jeden dotaz.Světla svítí super,ale zdá se mi,že je mírně pokřivené zrcadlo světla.Jsou v tom nějaké lepší žárovky H4 plněné xenonem s výkonem 100/90 W.Není to moc silný výkon???
Díky moc KaČer
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Vzhledem k tomu, že paraboly jsou obyčejně plastové, tak je možné pokud tam máš silnější žárovku než je předepsaná, že se horkem zdeformovala. Doporučuju dát správný žárovky, dřív než v té parabole budeš mít díru.
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

a blahozelame k zene s dobrym vkusom :-)

drgi
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
crazy.duck
Člen Týmu

Příspěvek od crazy.duck »

Ahoj,Dnes jsem koukal na světla za světla a zdá se mi,že ty plasty jsou již takto tvarovány.Možná je to jen planý poplach.Může se někdo prosím podívat na svého miláčka???Když stojíte před autem,tak levá parabola má vlevo nahoře takovou plošku,která se podobá deformaci.Pravá to má zase vpravo nahoře.Je to pohled z předu vozu.Díky,jste super
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Paraboly jsou plastové??? Jsi si tím jistý? Zajímalo by mne to.
Já to opravdu nevím, jen se divím, protože, co jsem si zatím všiml, tak všechny byly z pochromovaného kovu nebo skla a teprve kryt přes paraboly byl plastový. (U mého auta chromovaný kov).
IMHO plast není zrovna nejlepší hmota pro teplotně a tvarově stálé zrcadlo.
Obrázek
konik
Řidič

Příspěvek od konik »

Mám doma jedno rozbité světlo z mojí corolky a ta parabola je z nějakého zajímavého materiálu mě to připadá jako bakelit smíchaný ze skelným vláknem je to tvrdé ale když víc zaberu tak se láme.
Corolla E11 1.8 16V 81kw 4WD
Odpovědět

Zpět na „Corolla“