ja som to tiez celkom nepochopil,ale asi vedel ze ten 98 je lepsi pre motor a skusil a fakt je tak preto nechce ist na 95 ked vie ze nieje lepsimuco píše:...,ale nechápem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...prečo nemôžeš tankovať už nikdy 95 ?
:

myslim si

ja som to tiez celkom nepochopil,ale asi vedel ze ten 98 je lepsi pre motor a skusil a fakt je tak preto nechce ist na 95 ked vie ze nieje lepsimuco píše:...,ale nechápem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...prečo nemôžeš tankovať už nikdy 95 ?
:
zdravim borci,pfkvn píše:Zkusil jsem Shell V Power Racing, projel jsem na něj asi 3 nádrže a při přechodu standard 95 -> Power Racing jsem nezpozoroval žádnou změnu. Jelikož byl cca o 3 koruny dražší než "obyč", vrátil jsem se ke standardní 95. Přechod Power Racing -> standard 95 už byl znát, auto se mi zdálo trochu línější (jestli to vůbec u Yaríska jde). Spotřeba zůstala víceméně stejná. Myslím si ale, že nárůst výkonu není adekvátní ceně. Otázkou zůstává, jestli se kvalita paliva projeví třeba na vyšší životnosti motoru.
Najlepsie pre spotrebu je si prepnut palubny pocitac na aktualnu spotrebu a vtedy sa naucis ako ten pedal tlacit ako pisu chlapci ze sa da ist rovnakou rychlostou aj za menej penazi....da sa ist 50 aj pri aktualnej spotrebe 2.3L, a da sa ist aj za 6l.....muco píše:Ako to myslíš?-ako ho máš zajazdiť,aby žral potom čo najmenej? ...