palubna doska

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
jelinek4
Věčnej rejpal

palubna doska

Příspěvek od jelinek4 »

Mali ste uz niekto rozobranu palubnu dosku? Mne vrzga a neviem co s tym mam uz robit take jemnucke vrz vrz aj na mieste ked stojim to niekedy vrzga a nech pritlacim cokolvek tak to stale tak tichucky vrzga, takze to bude niekde pod palubovkou. je to na avensise T25 2004. Ide to odtial kde je palubny pocitac. Radio a palubny pocitac vybrat viem dalej uz neviem aky je postup.
stany
Člen Týmu

Příspěvek od stany »

Nevim jestli je to presne ono mozna ne ,ale popisu moji zkusenost.

Pri jizde v urcitejch otackach ,ale obcas i na volnobeh se me ozvala rezonance palubky a to v miste jakoby presne u ridice a to u predniho skla . Rezonance presne takova plastova a divna, hledal jsem to 4 mesice ,zacal jsem palubkou interier , tam jsem nic nenasel , pak jsem mel podezreni na neco povoleneho pod krytem steracu , je tam pruduch a jedna zaslepka , plastova,byla volna , ale tim to take nebylo. Projel jsem snad vse , plastove kryty motoru atd,atd,atd .

Pak jsem byl nahodou v servisu TOY a mluvil s ochotnym technikem, ten me privedl na napad a bylo to .

AIRBOX jeho spodni cast,do ni vede plast trubka prisavani vzduchu pod filtr smerem od predniho svetlometu , ten nahubek trubky byl volnej v airboxu a pri urcitem rezimu motoru se rezonance krasne prenesla az do interieru.

Takze jsem utesnil,puvodni molitan tesneni bylo davno mrtve a bylo :-).Ale nez jsem to nasel , to jsem bohoval.
jelinek4
Věčnej rejpal

Příspěvek od jelinek4 »

Ono mne to ide presne zo stredu palubnej dosky skusim popozerat aj v motorovom priestore ci tm nieco nemoze vrzgat skusal som aj stierace zodvihnut a nic. Ono to ma taky zvuk akokeby palubovka suchala o sklo a tam povrzavala. Uz som to vsetko vystriekal teflonovym sprejom a stale.
No neviem frajerka to ani nepocuje ale ja sa s tym nemozem zzit.
stany
Člen Týmu

Příspěvek od stany »

Tak a je to , jsem oba stejny magori :-) , ta moje jen huci proc furt neco resim vzdyt je to dobry a taky nic neslysi :-).

Vidim to na to , ze jsme zacinali pekne od spoda , skodovka ,ladovka kde clovek proste musel neco resit a ted kdyz mame super kary , male bolistko a uz jdem resit :-)

Co mam zname , kteri meni auto kazde 2 roky , tak me maj za v??a :-).

Jinak ta rezonance se fakt blbe hleda...
Odpovědět

Zpět na „Avensis“