No zkusil sem to pro to protože sem si to spletl z odfukem z dříku, ale ten jev mě hned vyved z omyluPaulie píše:A proč si to zkoušel propojit?? Já mám taky na motoru spousty záslepek. Ono když spojíš sací potrubí před klapkou a za klapkou, tak se otáčky zvyšujou to je jasný......hlavní je zapojení snímače tlaku v sání pokud ho ten motor má a posilovače brzd
čau, seš na ICQ???Yokohama píše:čau mám to štěstí že na motoru mám pár záslepek a nevím jakou to plní funkci když sem to zkoušel propojit hadičkou(nevím zda-li to tak má být) tak mi začal skákat volnoběh mezi 1800-2000rpm takže buď sem to zapojil dost blbě a nebo to je zaslepený kvůli něčemu co asi nefugujeje takový "odfuk" ze sání a to druhý vede do sání před klapku...budu rád za každou radu
![]()
na tu práznou trubičku přijde hadička která je připojena v pravo od tvé ruky do přívodu u stěny, a ta zaslepená přijde zapojit do toho druhého vstupu, ta uřezaná přijde zapojit do spod pod sání tuším ,že je to zelené čidlo,Paulie píše:No ted nevim jakej dřík myslíš, ale tu hadičku co tam držíš, tu bych tipoval k té nádobce s aktivním uhlím a tu musíš zapojit do regeneračního ventilu, kterej musí být někde na dosah.....bohužel tvůj motor neznám, takže netušim, jak to tam má být jen tipuju
A s tím bzučením je to dost divný.....nemáš tam mouchu
Myslel sem víko ventilůPaulie píše:No ted nevim jakej dřík myslíš, ale tu hadičku co tam držíš, tu bych tipoval k té nádobce s aktivním uhlím a tu musíš zapojit do regeneračního ventilu, kterej musí být někde na dosah.....bohužel tvůj motor neznám, takže netušim, jak to tam má být jen tipuju
A s tím bzučením je to dost divný.....nemáš tam mouchu
az na jeden je to dobry, ty si řešil ten soudek? někde sem tu četl že záleží na těsnosti membrány kterou zkusíš tak že podtlak zaslepíš a membrána by se měla vracet pomalu nahoru mě se nevrací vůbec tak doufám že je to v pořadku(kluk co to měl přede mnou říkal at to vyměním tak nevím)Jakuza píše:ja bych rekl, ze ty podtlaky nemas az tak spatne, tady sem taky nasel jednu fotku co sem tenkrat resil..
http://sw20.rajce.idnes.cz/podtlak/images/DSC00073.JPG