modifikacia prednych svetiel T18 :)

vše ohledně modelové řady Celica
ALFkeeper
Řidič

modifikacia prednych svetiel T18 :)

Příspěvek od ALFkeeper »

tak jeden pekny den som si konecne nasiel cas a zavrel som sa do garaze a konecne priklonil ruku k dielu a nahodil nove svetla...kedze ku karbonovej kapote tie povodne (cervene) moc bili do oci :))
samozrejme xenony uz su samozrejmostou:))

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

mno vypadá to zajímavě, ale že bych na určito řekl že se mi to líbí, to asi ne, ale ani že se mi nelíbí:) nejsou náhodou na 200SX? příde mi že trochu neseděj
btw dej tu mřížku v kapotě do černa ;)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

svetla s emi líbí ale když už jsi je dával, já bych pod ne nedával ty hnusné pruhy z audy.. nechat jen ty svetla. Vnejší použít na denní svícení a vnitřní jako dálky.. takhle když to rozsvítíš ( ten LED pruh ) tak už je to přeplácané - mujnázor, každopádne hezkej kus práce..
AlešHL
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlešHL »

Práce to jistě dalo hodně,ale mě osobně to nějak k 5té g. nějak nepasuje :(
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Zabili mrkacku :(
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

garfielld píše: nejsou náhodou na 200SX? příde mi že trochu neseděj
200SX ma mensie svetla (kratsie)cize nie....
neviem ak si nato prisiel:)ze nesedia...budu aj detailnejsie foto onedlho..
PS: sedia prefektne dokonca medzera medzi svetlami a kapotou pripadne blatnikmi je daleko mensia ako u originalnych vyklapackach...

mam ich tam 2dni no zatedy reakcia okolia a tuning zrazu bola az necakane pozitivna ..coz nebol ani zámer..ale potesi :)) na foto to neni aj tak ono keby to vidis na zivo tak je to zaujimavejsie...

vzdy je to vecou vkusu ...ale zas odtial potial..vyklapcky maju tiez nieco do seba keby ich tam necham tak bych aj tak upravoval t.j. znizenie vyklapania a tympadom ina optika...musim si zvykat ze uz nebudem moct zmurkat :( :)
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

mozno keby sa dako zahladili tie povodne obrysy vyklapacky a tie svetla by boli viac sucastou naraznika by to vyzeralo lepsie. treaz mi to pripada take trocha ako totok :D http://www.youtube.com/watch?v=NnCx323xaSY
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

EKL EKL EKL :twisted: EKL celica :mrgreen: only a bitch... no need 2 respond... this suxks!!!!!!! + diode lights means " I am done before" You ARE DONE .... so you are DEAD ALLREADY :listen: varuju tě po 2.hý (poprvý to bylo, když jsem ti řikal, že když chceš moc, nebudeš mít nic.... dostal si pecku.... teď ti řikám po druhý, nech světla jak maj bejt, protože jestli to tak necháš, budeš mít průšvih... a proč? protože za hlouposti se platí... jak napsal Beaver "zabil"... a na ty diody si dávej majzla... každej kdo měl diody měl problem... crash/or something like this :sarcasm: diody jsou prokletý :mrgreen: a tomu věř... nevim, jak je to možný, ale je to tak. Diody eliminuj...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

ALFkeeper píše:neviem ak si nato prisiel:)ze nesedia...budu aj detailnejsie foto onedlho..
PS: sedia prefektne dokonca medzera medzi svetlami a kapotou pripadne blatnikmi je daleko mensia ako u originalnych vyklapackach...
zdá se mi že přečnívaj moc dopředu, ale jestli koukám dobře tak ti na kapotě ještě chybí ta přední lišta, ne ?
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

otazka na legalnu stranku veci...

su tie svetla homosexualizovane? treba to zapisat do tp? prechadza sa s takym cez STK? mna totiz napadla tiez jedna vec ko "posexicnit" mrkacky, dokonca holosexualizovanymi Hella modulmi a ajtak ma strasili ze to neprejde cez STK a ze za to budu policajti neprijemni

ten navrh padol tu ;) http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... 8&start=15
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

:roll: :roll: No moc tam teda nesedí, hlavně když vezmeš linii s bočními blinkry tak jsou až moc uskočené výše, dost to trhá linii ale když se Ti líbí tak se nedá nic dělat :lol: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Je to hodně o zvyku, že 5g měla mrkačky, ale je to zase něco jinýho no.. Asi bych to chtěl vidět naživo, jestli by se mi to líbilo nebo ne.. Ale ty diody bych asi taky dal pryč, u těch mrkaček mají smysl, aby nemusely být přes den otevřený, ale tady? Každýho věc.
Holomek!
miguellito
Navigátor

Příspěvek od miguellito »

mno keby bola cela cierna ni len kapota a boli by prec tie diody-denne svietenie, plus neboli by tam ani tie obrysovky-nejak to zakamuflovat abo co -tak by to bolo fajne... si myslim :D
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Mě se ty lampy líbí.Je to pěkná změna.Viděl jsem podobných víc a žádné nevypadaly jako by tam mohly patřit(jako tyhle).Ty diody mám taky a mám je právě proto,abych nemusel jezdit přes den s vyklopenými světly.Mám je na tom samém místě,ale asi je přemístím níž.Asi až do nárazníku.Pokud mají homologaci jako světla pro denní svícení a ne jen jako pozičky,tak bych se technické ani četníků nebál.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Vypadá to zaujímavo...
Nože nahoď nejaké to detailnejšie foto a info ako, za čo a odkiaľ si ich zohnal...soráč ak som niečo prepásol a bolo to už niekde napísané... :oops:
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Odpovědět

Zpět na „Celica“