Koupě MR2

vše ohledně modelové řady MR2
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

fox67 píše:Jinak nevíte někdo o někom kdo by prodával samostatně Hardtop.Předem dík :wink:
Zkus kontaktovat www.japanparts.com nebo sleduj jejich nabídku hardtopů na www.spyderchat.org. V ČR ho asi nikdo prodávat nebude. Je to dost velká vzácnost a ceny se pohybují dle stavu kolem 3000$ a hodně rychle se navíc po nich zapráší, když se nějaký v nabídce objeví. Na aftermarket hardtop (např. karbon od firmy VIS) nebo na hardtop z druhé ruky si dej také pozor, protože se prodávají bez montážních serepetiček a ty sehnat je ještě težší než hardtop jako takový. U VIS hardtopu si navíc musíš nechat někde udělat i zakázkové zadní sklo. Přes Toyotu montážní kit jinak neseženeš a zase musíš doufat, že to japanparts.com někde v japonsku vyštrachá a prodá samostatně. Což je jev naprosto ojedinělý.

Jinak podle fotek nevypadá špatně. Jen bych buď odělal tepelný štít na svodech úplně nebo tam dal šroub, který tam patří, aby ti to nezačalo bez něj rezonovat. Také bych se majitele zeptal, proč tam ten šroub není...a úplně ideální by bylo, kdyby jsi sebou vzal nářadí, ten kryt oddělal, vyšrouboval obě lambdy a podíval se dovnitř předkatalyzátoru. Musí tam být bílá hmota s malými otvory ve tvaru včelích pláství. Jakmile bude někde popraskaná, černá nebo místy případně úplně chybět, tak dej rychle ruce pryč. Znamená to totiž jediné. Motor žere olej, zničil předkatalyzátor, ten se už začal sypat do katalyzátoru a brzo odejde i ten. Investice polomotor + svody + kat = 100 tisíc ani nemrkneš.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

fox67 píše:Jinak motor je původní,a pokud se vysere tak kašlu na výměnu polomotoru,ale rovnou tam půjde 2.0Turbo :lol:
Veru to :lol: je na konci Tvojej vety tým :lol: aj pre mňa. Tam chceš ako swapnúť K20, alebo čo?
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

RasťoSK píše:
fox67 píše:Jinak motor je původní,a pokud se vysere tak kašlu na výměnu polomotoru,ale rovnou tam půjde 2.0Turbo :lol:
Veru to :lol: je na konci Tvojej vety tým :lol: aj pre mňa. Tam chceš ako swapnúť K20, alebo čo?
Anebo swap za 2ZZ-GE, k tomu MWR stroker kit na 2.0l a pak jako třešničku na dortu doplnit i o turbo kit...mno, to by byla cesta v těchto určitě končinách ještě neprošlápnutá :) Investice odhadem tak za 15000-20000$.
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

2ZZ-GE do zadnokolky s malým rázvorom medzi nápravami??? No neviem... ak, tak na šprinty ale isto nie na normálne jazdenie.
K hentakej úprave - to by som si už radšej za tie prachy rovno kúpil S2000... :wink:
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

RasťoSK píše:2ZZ-GE do zadnokolky s malým rázvorom medzi nápravami??? No neviem... ak, tak na šprinty ale isto nie na normálne jazdenie.
K hentakej úprave - to by som si už radšej za tie prachy rovno kúpil S2000... :wink:
Na normální ježdění by to určite nebylo. Výkon by se po těch úpravách mohl pohybovat klidně kolem 450hp a v tak lehkém autě by to bylo na normální silnici na zabití :D. Já s tím začal jen kvůli tomu, že 2.0 Turbo v MR2 by se dalo realizovat...
Nic to ovšem nemění na tom, že za ty prachy bych šel asi také do něčeho jinýho :lol:
Naposledy upravil(a) Tequilla dne stř 03.06.2009, 21:17, celkem upraveno 1 x.
fox67
Člen Týmu

Příspěvek od fox67 »

No myslel sem dát dam ten motor co do ní dávaly,ale ten z lotusu by taky nebyl k zahození,nebo je to ten stejnej,jinak když dám na tom japanparts díly na MR2 spyder,tak mi to všechny díly hází na označení modelu ZZW30,to je ten motor 1ZZ-FE,nějak mám v tom chaos,zlatý bmw :D
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

fox67 píše:No myslel sem dát dam ten motor co do ní dávaly,ale ten z lotusu by taky nebyl k zahození,nebo je to ten stejnej,jinak když dám na tom japanparts díly na MR2 spyder,tak mi to všechny díly hází na označení modelu ZZW30,to je ten motor 1ZZ-FE,nějak mám v tom chaos,zlatý bmw :D
Motor se do MR2 dával jen jeden jedinej a to 1ZZ-FE (1.8l). Ovšem dá se swapnout za motor 2ZZ-GE, který se používal u Celicy TS a který se licencoval i do zmiňovaného Lotusu. Označení modelu je skutečně ZZW30 (model auta), 1ZZ-FE je pouhé označení motoru.
fox67
Člen Týmu

Příspěvek od fox67 »

Tak moc díky za vysvětlení,jinak sou tam třeba nějaaký velký úpravy na zástavbu toho motoru 2zz-ge nebo tam pásne.Jinak toto je turbo ten 2zz-ge nebo se to musí dodělat,toyoty zatím nějak moc nesleduju takže celkem v tom zatím lítám,tak budu rád za každou radu :wink: Jinak sem myslel že se právě tady ta mr2 dělala i 2.0Turbo pač ji jeden borec v německu prodával,ale to byla asi teda ta dodělávka.
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

fox67 píše:Tak moc díky za vysvětlení,jinak sou tam třeba nějaaký velký úpravy na zástavbu toho motoru 2zz-ge nebo tam pásne.Jinak toto je turbo ten 2zz-ge nebo se to musí dodělat,toyoty zatím nějak moc nesleduju takže celkem v tom zatím lítám,tak budu rád za každou radu :wink: Jinak sem myslel že se právě tady ta mr2 dělala i 2.0Turbo pač ji jeden borec v německu prodával,ale to byla asi teda ta dodělávka.
2ZZ-GE není motor s turbem. Turbo se musí se dodělat. MR2 2.0 Turbo se dělala jen u druhé generace, v poslední generaci nenajdeš z fabriky nic jiného než 1ZZ-FE 1.8l. To, co prodával němčour byla tedy předchozí generace nebo sám nevěděl co prodává. Zástavba 2ZZ-GE není až taková brnkačka, takže bych se do toho bez dostatečného zázemí a kapitálu nepouštěl. To kup raději třeba tu Hondu S2000 a budeš moct jezdit ihned.
fox67
Člen Týmu

Příspěvek od fox67 »

JJ tak díky,jinak S200 je dražší a moc a nemá to takový parametry jak MR2,zatímco když se ta MR2 udělá tak je to 100x lepčí,jinak zázemí je a finance by byli nejspíš taky.Tak uvidíme jak to dopadne :wink:Furt jsem ještě na vážkách mezi tímto ,SLK 200 Kompressor a TT Quattro 225ps,ale ta toyota mě furt nějak láká nejvíc :D
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Ako prosím??? - Honda S2000 nemá tak dobré parametre ako MR-2 W3???? :lol:
Pozri - ak chceš dobrú W3 a chceš aby si ukázal zadok hentým spomínaným vrakom, tak si kúp rozdrbanú W3 s odpísaným motorm a zároveň si kúp v DE UK verziu W3 s prestavbou TTE turbo. Nájdi niekoho kto Ti tie motory a riadiačky prehodí a máš vystaráno.
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Odpovědět

Zpět na „MR2“