Zase su nasraný jak pohanili AV v tom jejich megatestu.Prohrál jen o jeden bod,spochybňovat desing "interieru" a spoustu dalších věcí mi připadá,že ti .................... novináři nemají vůbec ponětí co v práci dělají.
Přesně tak. Nech si koupíš jaký koliv časopis tak všude v testu vyhrávají jen Škodovky nebo VW.Jiné auta ja ko kdyby byli šunty Hlavně OKTÁVKA kterou někteří chválí skrz to, že se vejde do dveří láhev.Toje potom bez komentáře.Koncern VW se ne internetových stránkách se taky nechválí jak dopadl loni v testu Passat variant na 100000km.Proč skončil až někde na spodní hranici.Aspon to nemůžu nikde najít.Kdyby to byla TOYOTA nebo jiná značka tak jsou toho plné stránky.
Co na to říct? Zajímavé, že vždy když se srovnávají ankety mezi normálníma lidma a obornou veřejností (čti podplacenejma novinářema), tak vznikají takovéto rozdíly...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
O těch "novinářích" vím své,na prezentaci určiténo modelu toyoty se hrozně divili,že nic nedostali u "jiných" značek se k nim chovají daleko lépe "kopírky,notebooky,ap.".Ale abych nehanil jenom novináře,po deseti letech provozu jsem sundával pření blatníky s corrony a světe div se na šroubcích byla vazelína a to je již 30 roků spátky.Na golfa jedině švajc a flexu a škodovky, na ty jak si vzpomenu, tak se mi dělá zle ještě dnes. Nevím čím to ti soudruzi natírali:D Vydrželo to 5 roků a auto zhnilé,corronu jsem prodal po 25 letech a spodek nebyl rezavý.V naší rodině je již 15. toyota a s kastlí nebyl žádný problém a interier tam vždy vše fungovalo jak má,lidi nechápali,že vše vypadá jak nové a že není nic ulomené.Je mi šuma fuk jak které auto má měkčený vnitřek, sednu do kteréhokoliv modelu toyoty a vše je tam kde má být.Podle mých zkušeností se nic po 40 letech nezmněnilo a hlavně NEBYLO TŘEBA!!!!BMV trojkové řady dávat za příklad ergonomie interieru,připadám si jak před 89,novinaři nemůžou snad být jen "obdarováni" Ti můsí být ZHULENI.
Kámoš má novou OII. po ujetí cca 10k km zlomil ve spínačce kolenem klíč, jak je auto prostorný (asi už vím, kde vzali to místo na lahev ), nedržel mu zavřenej popelník teď má cca 65k km, motor hlučnej jak traktor, vržou plasty atd, no prostě kvalita z blízkého východu.
Všimli jste si toho, že reportáž o Avensisu zněla asi takhle: Druhé místo Avensis, nechápeme to, je to hnus tečka a potom věnovali cca 3 minuty autu, které se ani neumístilo na špici, ale vychválili ho jen proto, že se jim líbí? Proč rovnou neudělali reportáž jen o Mazdě 6?
Řekl bych, že Toyota Motor Czech je musela něčím naštvat, jinak si ty bláboly nedovedu vysvětlit.
U Avensise pěkně zdrbli kufr a říkali o něm jak je podprůměrný. Tak jsem kouknul na stránky http://www.motortv.cz/autosalon/?id_novinky=628 kde mají "naměřené hodnoty" a Avensis má dle nich 4. největší kufr !!! Třeba vychvalovaný Passat má o 58 litrů menší kufr.
A když pak mluvili o spolehlivosti a řekli, že nejspolehlivějí je Laguna, protože nemá DPF, tak jsem málem spadl ze židle Předchozí generace Laguny patří ve spolehlivosti k tomu nejhoršímu na trhu, což potvrzují téměř všechny statistiky.
Na Public TV v magazínu Automag (23. díl) je recenze jak by měla být. Objektivní a navíc s dobrou poznámkou vůči německým konkurentům na začátku.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Komentář bazarníka taky k smíchu,vůbec nezmínil největší držáky co se týká spolehlivosti. Asi na nich není tak velký zisk,protože u nich musí nabídnout slušnou výkupní cenu-za spolehlivost se platí. Radaktoři to 2.místo taky nemohli skousnout,bylo to cítit s jejich přitroublých rádoby vtipných poznámek(udusaná tráva,předpotopní digitál....). Nepochopili,že v jednoduchosti je krása a příliš mnoho tlačítek,joysticků a barevných světýlek jen odvádí v dněšním provozu pozornost řidiče a navíc představují potencionální místo poruchy. Když sednu do svého avika tak mě obklopí takový pocit bezpečí a jistoty-těžko se to popisuje,to se musí zažít. Jízdu si přímo vychutnávám tzv. se "kochám". Jen to umístění ruční brzdy by mohlo být jinde.
Naposledy upravil(a) m5t dne pát 19.06.2009, 11:13, celkem upraveno 1 x.
Někdy si koupím časopis motorsport a to většinou pokud mně zajímá recenze nějakého konkrétního modelu od toyoty popř. lexusu.To,že pokud je nějaký něm. vůz dobrý vnějaké disciplíně tak jej vychvalují do nebe a potom jej toyota překoná tak jí to nikdy nepřičtou k dobru.Toto bych snad i pochopil,ale naši novináři mají asi zkázáno psát svůj názor.Dost mně mrzel článek o lexusu ISF, počet bodů které získal mně jenom utvrdil v tom,že je velmi obtížné u nás sehnat nezávislý test.Je spoustu případů ve kterých jsou toyoty velmi dobré,ale mají i své nedostatky,pokud by byly tak průmněrné tak se jich asi tolik neprodá,nebo,že bychom byli tak hloupí a nevěděli co kupujem???
Když čtu testy ve kterých je i Toyota tak u interiéru často redaktoři píší - nuda,nuda,nuda- já bych to považoval spíš za přednost a napsal bych
"střídmost,účelnost". Prostředí řidiče přece není lunapark. Já coby bývalý pežoťák jsem Avika zvolil pro jeho spolehlivost,bezpečnost a hlavně při dnešních cenách v servisech(u nových aut bez servisu už nelze) bezporuchovost. Načančané auto mě osloví při koupi,ale pak se proklínám,když jsem každou chvíli v servise za dlouhé peníze. Navíc vzhled Avika mě oslovil na první pohled- do té doby jsem o novém voze vůbec neuvažoval. Takže s tím nudným vzhledem to asi nebude tak horké. Kvalita a účelnost Toyot se při krátkodobém testu nedá posoudit,to se pozná po ujetí sta tkm.
presne tak, vcera jsem si ho prohlizel zblizka , je fakt pekny a pokud se neobjevi nejaka zavada typu - spotreba oleje, vadne setrvacniky jako u minule generace, doufam ze se poucili ) tak je to vytecne auto
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"