dalkove ....
dalkove ....
zdravim nevite cim by to mohlo byt mam central a pri zamykani a odemikani mi blika jen jedna polovina auta...nevite cim to muze byt? 

- Michal_F6
- Věčnej rejpal
Re: dalkove ....
nevim, jestli to budes mit stejne, ale ja mam na krabicce centralu x dratu a konektoru, pricemz jedny z nich jsou blinkry. Hledal bych tam, treba bude jen spatny kontakt.petrusxxx píše:zdravim nevite cim by to mohlo byt mam central a pri zamykani a odemikani mi blika jen jedna polovina auta...nevite cim to muze byt?
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak zkusmo - zapni vystrazny svetla jestli blikaji vsechny. Vetsinou se opticky vystup alarmu/centralu napojuje prave na spinac vystraznych svetel nez aby se to propojovalo samostatne leva+prava strana.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
nemáš náhodou na každé větvi blinkrů jednu dioda? Jestli ano,tak jedna z nich odešla.Já to přez diody mám-jsou tam na to aby když centrál vydá signál + k rožnutí ,tak aby 12V prošlo-a v případě kdy dáš blinkr aby +12V neprošlo opačným směrem do centrálu.
Doufám,že to chápeš-neumím to jinak vysvětlit
Doufám,že to chápeš-neumím to jinak vysvětlit

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Torwen
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
dalkove ....
Caute Toyotaci, bohuzel se musim taky pridat k problemum s dalkacem, spis bych potreboval nakopnout kde to zkontrolovat, corollu mam cca dva mesice.
Symptom: klicenka co visi u klice dalkove otevrela a pak to "zdechlo" neotvira/nezavira, mrtvo. Klicem otvira/zaira obe dvere krasne, relatko cvaka.. Sled myslenek byl nasledujici:
- odesla baterka v klicence ,vymeneno, neotvira.
- pojistka - dle manualu za "skrinkou na drobny" vedle levyho kolena, tusim ze c.15, 30A. Pojistka ok.
- konektor na centralu, vykuchal jsem kastlik u spolujezdce, nalezl hnedou krabicku toyota s antenkama uvnitr, odpojena, po pulminute zapojena, neotvira.
- asi vetsi systemovy sok, odpojena autobaterka, po asi 15ti min pripojena zpet. Porad nic.
Nemuze byt ta silenost jistena vice pojistkama ? Je vubec jeste kam se podivat, cim zahejbat?
prihazuju jeste klicenku, na plosnaku je pouze TC3001C2,google mlci.

Symptom: klicenka co visi u klice dalkove otevrela a pak to "zdechlo" neotvira/nezavira, mrtvo. Klicem otvira/zaira obe dvere krasne, relatko cvaka.. Sled myslenek byl nasledujici:
- odesla baterka v klicence ,vymeneno, neotvira.
- pojistka - dle manualu za "skrinkou na drobny" vedle levyho kolena, tusim ze c.15, 30A. Pojistka ok.
- konektor na centralu, vykuchal jsem kastlik u spolujezdce, nalezl hnedou krabicku toyota s antenkama uvnitr, odpojena, po pulminute zapojena, neotvira.
- asi vetsi systemovy sok, odpojena autobaterka, po asi 15ti min pripojena zpet. Porad nic.
Nemuze byt ta silenost jistena vice pojistkama ? Je vubec jeste kam se podivat, cim zahejbat?
prihazuju jeste klicenku, na plosnaku je pouze TC3001C2,google mlci.

Corolla E11 2001 1.4 VVTi
Koupena ze Zlinsko/Vizovice , shanim info!
Koupena ze Zlinsko/Vizovice , shanim info!
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mozna se rozpadlo sparovani jednotky centralu a dalkove ovladani. Stava se to nekdy pri vymene baterky. U meho centralu je postup zhruba ten, ze auto se odemkne a stiskne se skryte tlacitko centralu/alarmu v kombinaci se stiskem nebo drzenim tlacitka na DO. Tim se ovladani nakoduje zpatky a auto ho potom "pozna".
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h