sorry, ale dat dohromady denne min 3motory znamena co? ak von, dnu, okej, mozno sa to da. ale ak aj nejaku GO nanich, tak to potom iste vyzera, ako tvoja otazka s blowoff... sorryDawe24 píše:Chlapy moc dobře vím k čemu blow of ventil slouží jelikož dělám v servisu a každý den dám dohromady min. 3 motory ale chtěl jsem především vědět váš názor u atmosferických motoru bez turba jestly je to možné od toho přeci toto forum je takže nechápu proč někdo zbytečně odbíhá od tématu a narovinu nenapíše že je to na hovno a ani za nic to tam nemá cenu dávat ale nevadí alespon dva lidi mi odpověděly přímo na dánou věc takže díky a jestly budu vyhlášen na téma roku tak muzu přidat další téma které určitě vyhraje a to je implantace motoru z cadilacu dvanáctiválce do celicy a kdo nevěří tak se to udělat dá.
celica-brzdy/eletronic blow of
Re: celica-brzdy
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Skoda ze ji nechystam ja , dneska jsem se dival na youtube na supercharged 1UZFE v soareru a 1UZFE v AC cobre - http://www.youtube.com/watch?v=Vl0gYCHU ... re=relatedlibor12 píše:Doufám že neprozradím moc,když řeknu že jedna taková stavba se zde také chystá.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
presne vim proc se to tu tak spustilo protoze to nejde ani vymyslet takovou myslenku. K tem motorum znam jednoho starsiho chlapa co delal jeho slovy"vagony motoru" v nemecku no a kdyz sem u nej byl zamestnany a chtel abych na novem hornim pistnim krouzku srazil na brusce hranu sem raci dal vypoved:) tak to mi pride podobna ta otazka pokud rozumis motorum.... Nicmene pokud za den udelas 3motory tak te zamestnam a vydelane penize budu utracet s De..ama a ruznym blbnutim protoze nebudu vedet co s nima a vzhledem k tomu ze tu mam dost prace a ted sem si sel malicko odpocinout a pocist u kafe a pokud chces tak tu mam 3S-GTE kdyz ten motor udelas dam ti za den 4ku klidne ))Dawe24 píše:Chlapy moc dobře vím k čemu blow of ventil slouží jelikož dělám v servisu a každý den dám dohromady min. 3 motory ale chtěl jsem především vědět váš názor u atmosferických motoru bez turba jestly je to možné od toho přeci toto forum je takže nechápu proč někdo zbytečně odbíhá od tématu a narovinu nenapíše že je to na hovno a ani za nic to tam nemá cenu dávat ale nevadí alespon dva lidi mi odpověděly přímo na dánou věc takže díky a jestly budu vyhlášen na téma roku tak muzu přidat další téma které určitě vyhraje a to je implantace motoru z cadilacu dvanáctiválce do celicy a kdo nevěří tak se to udělat dá.
no a s tou stavbou proc davat nad 6V do auta co vazi 1200kg kdyz staci dost koni a kroutak.... beru ze si chce nekdo postavit neco podle sebe ale toto smrdi dokazovanim malich udu pokud mam byt slusny-proste vseho moc skodi:) tocit porad 9200ot taky nevydrzi porad:)
A jeste nechapu jednu malickost proc clovek co slozi denne 3motory se pta na klubu lidi co je auta jen prevazne bavi a nemaji na to ty skoly a praxi jako ty.... tim se nechci dotknout tech co to znaji a umi
TeLe 1000R - rpm11200
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Co příspěvek, to perla...3 motory denně, 12V v Celice, hm. Já dělám 5 motorů denně a v Yarisovi mám swapnutej motor ze Supry...Nahoď foto a nějakou dokumentaci k swapu a smeknu před tebou. Jinak je to stejně důvěryhodné jako ten můj swap 2JZ-GTE za 1SZ-FE.Dawe24 píše:Chlapy moc dobře vím k čemu blow of ventil slouží jelikož dělám v servisu a každý den dám dohromady min. 3 motory ale chtěl jsem ... implantace motoru z cadilacu dvanáctiválce do celicy a kdo nevěří tak se to udělat dá.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
No...jako zneuctění Celici bych to zase neviděl(dnes se běžně zaměňujou motory různých značek),ale pokud někdo chce(dle motoru 3sge)zastavět do předohrabu(motor napříč)motor,který potřebuje ve stavu podél dvoumetrovou kapotu,tak je chábr největšího kalibru.To musíte uznat Do starčí Celici(3- gen.)by se asi vešel.Supra by ho taky spolkla.Alfa má napříč V6,tak pro mu ale nefandit
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mno musim si trochu rejpnout, neni totiž problém aby V6ka byla stejně dlouhá jako R4, proto se taky dělá do V, aby se ušetřilo místo, jinak V8 (vetšinou Northstar z Cadyho) jsou už hodněkrát viděl narvanej v MR2, ale tam mi ten motor dává docela smysl, jinak pokud někdo shání kompaktní V6 tak nejmenší sériově vyráběnej V6 se montoval do Mazdy MX-3 byla to 1,8 s cca 130k a ještě perlička na závěr Cizeta V16 měla šestnáctiválec (!!!) montovanej uprostřed napříč (!!!), zvuk má fámózní, ale řídit bych se to bálKeeek píše:No...jako zneuctění Celici bych to zase neviděl(dnes se běžně zaměňujou motory různých značek),ale pokud někdo chce(dle motoru 3sge)zastavět do předohrabu(motor napříč)motor,který potřebuje ve stavu podél dvoumetrovou kapotu,tak je chábr největšího kalibru.To musíte uznat Do starčí Celici(3- gen.)by se asi vešel.Supra by ho taky spolkla.Alfa má napříč V6,tak pro mu ale nefandit
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)