X_Mave píše:PetrD: Zadny kamenovani ... pod tohle bych se temer podepsal (ackoli jsem tolerantni a Stepana jsem udrzel v uctive vzdalenosti od sve lepsi poloviny, takze z nej trauma nemam

) ... ale s tim vyletem je to tak ... po te, co jsem videl tu krasnou skupinovou panoramatickou fotku z lonska, nebo kdy, tak jsem cekal ten vylet trochu jinak ... ale to neni az takova vytka ... proste to tak probehlo a co .... ja si nestezuju ... den straveny s Petrem a Zdenkem byl velice v pohode a vecer zase se vama vsema naprosto taky. Takze .... abych to ukoncil .... pokud situace dovoli, priste jedeme rozhodne opet (doufame, ze i oba Lexusaci

), akorat si do zalohy uz predem prohlidnem mapu, at vime, kam se da do okoli vyrazit i neorganizovane .... jen pro pripad, ze by zase vetsina hned po ranu propadla volani divociny (becky).
S tím výletem: zatím to vždy vyšlo, že když jsme se neseřadili přímo u chatek, tak jsme se shromáždili na benzince pod Horní Bečvou a jeli všichni společně. Nevím kde tentokrát nastala chyba v komunikaci a ani to nebudu řešit.
Jo a ti co jezdí od prvních srazů tak už jsou tak nějak zvyklí, že když knedlík pořádá výlet tak se vyráží tak v poledne a vrací se až večer. Tak pro příště to už víte z vlastních zkušeností a můžete s tím počítat
Ta hromadná fotka: zatím se podařila víceméně jen ta jedna akce s lomem, to bychom se asi museli domluvit a hned v pátek jak dojedem tak se tam jet vyfotit nebo v sobotu. V neděli se všichni rozjíždíme domů
jak nám to vyhovuje a to se pak špatně něco organizuje.
No a k tomu volání "divočiny": myslím že zrovna před rokem tam vydržel paskiller, konik (a charlie?) až do rána. Ale tak to je věc každýho jednotlivce
Hawk, domluvil jsem