MR2 spyder širší verze?

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Jaroslav Baloun
Člen Týmu
MR2 spyder širší verze?

Příspěvek od Jaroslav Baloun »

Mám Toyotu MR2 spyder, po prvním majiteli. Nemá znak Toyota, ale Midship Runabout, rok výroby je tuším 2003. Nedávno jsem s ní zastavil na parkovišti u jiné MR2, a zjistil jsem, že ta moje je dobře o deset centimetrů širší. Nevíte někdo jestli se vyráběly nějaké speciální verze? Německý majitel té druhé Toyoty tvrdil, že tohle je raritka.
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

Trochu sem pátral a našel tohle, tak snad to pomůže! Englišsky moc neumím tak snad se to hodí :D

http://www.caranddriver.com/reviews/hot ... age-2.html
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door

Facebook - SeeJ. Photography
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Nikdy jsem neslyšel o trom, že by se vyráběla nějaká speciální verze (kromě těch verzí na okruh a pak speciální bi-color packet). Měřili jste to nebo to odhadli jen podle oka? Stříbrná MR2 totiž vypadá daleko menší než např. černá (optický klam). Znak Midship Runabout se dá koupit za asi 70$ v různých barvených provedeních (dle kódu barev použitých na MR2) a jeho výměna za kovbojskej klobouk (znak Toyota) je otázkou dentální nitě a 15 minut času :D. Jinak MR = Midship Runabout.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Jaroslav Baloun
Člen Týmu
Příspěvek od Jaroslav Baloun »

Právě že mám stříbrnou a optickém klamu jsem uvažoval. Není ani nějak zvlášť vybavená (nemá kůži, klima). Je přivezená z Belgie a jak říkám nijak jsem se tím nezabýval, prostě jí mám pro radost. Lezl jsem různě po netu a taky jsem o žádné speciální edici nic neslyšel. Vyrozuměl jsem snad jen to, že jako Midship Runabout (alias Toyota MR-S) se prodávala v Japonsku právě s tímto znakem a bez označení Toyota. Půjdu jí přeměřit a výsledek napíšu.
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

hele to bude určitě taky dobrý, ale možná ještě lepší bude když ji vyfotíš a dáš sem ty fotky, aby ostatní kteří mají mk3 a zabývají se tím viděli jestli na ní nemáš třeba nějaký další rozdíly oproti standartu-jediný co mě napadá jsou různý bodykity alias veilside, ale ty jsou patrný už vod pohledu, že vypadají jinak.I ten bi-color packet, jak píše Tequilla, co vím byla klasická verze s klasickejma výkonama a rozměrama-prostě jen dvoubarevný
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

Tequilla píše:Nikdy jsem neslyšel o trom, že by se vyráběla nějaká speciální verze (kromě těch verzí na okruh a pak speciální bi-color packet). Měřili jste to nebo to odhadli jen podle oka? Stříbrná MR2 totiž vypadá daleko menší než např. černá (optický klam). Znak Midship Runabout se dá koupit za asi 70$ v různých barvených provedeních (dle kódu barev použitých na MR2) a jeho výměna za kovbojskej klobouk (znak Toyota) je otázkou dentální nitě a 15 minut času :D. Jinak MR = Midship Runabout.
já bych teda řekl, že černá vypadá menší než stříbrná...... :lol:
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)

www.kabriolety.com?cc=680
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

Marcelus - už sem hoď fotky...
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair
Pierre
Člen Týmu

Příspěvek od Pierre »

Jaroslav Baloun píše:Právě že mám stříbrnou a optickém klamu jsem uvažoval. Není ani nějak zvlášť vybavená (nemá kůži, klima). Je přivezená z Belgie a jak říkám nijak jsem se tím nezabýval, prostě jí mám pro radost. Lezl jsem různě po netu a taky jsem o žádné speciální edici nic neslyšel. Vyrozuměl jsem snad jen to, že jako Midship Runabout (alias Toyota MR-S) se prodávala v Japonsku právě s tímto znakem a bez označení Toyota. Půjdu jí přeměřit a výsledek napíšu.
Tak to by me taky zajimalo. Urcite fotky a miry budou dobry. Mam taky stribrnou, dovoz svycarsko, rok 2001...
Toyota MR2 - mkIII, hardtop
Subaru legacy 2.gen.
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Som o tom trochu šprtal - nie je žiadna širšia verzia...
Ešte aj bodykity nie sú nejako extrémne širšie - ani jeden nespôsobí rozšírenie o 10 cm - navyše treba potom riešiť iné kolesá (s menším, resp mínusovým ET), alebo vymedzovacie podložky.
Inak mi nepríde ako rozumé riešenie W3 rozšírovať - to auto má malý rázvor medzi nápravami a rozšírenie náprav by z podvozku urobilo ešte väčšiu kocku, tudíž by bolo to auto ešte menej ovládateľné v šmyku...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Odpovědět

Zpět na „MR2“