Vodní pumpa - pozor

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

muco píše:..tak asi budem musieť viac najazdiť,aby nejaký povlak sa tam objavil
kdybys velkou stříkačkou odsál z nádržky chladící kapalinu a trochu postříkal běžící řemenici vsadím se, že dostaneš novou pumpu bez řečí.

Jestli výměnu opravdu tolik chceš ;-) ...(já jako majitel starých aut přecejen některé věci tak pečlivě nesleduju.. ;-) a co ještě funguje neřeším... :D
miloshi
Navigátor

Příspěvek od miloshi »

muco píše:Čakám na to -každú hodinu pozerám mail,či niečo neprišlo-dám vám vedieť a veľmi rád
:wink: :wink: :wink:
tak cakaj cakaj :))) moja skusenost s odpovedami je takato:

Toyota Brusel: druhy den
Toyota Praha: druhy den
Toyota Bratislava: tyzden
miloshi
Navigátor

Příspěvek od miloshi »

borland píše:Mozno som prisny, ale kyvajuce sa prave zadne sklo, vrzgajuca palubovka, piskajuce brzdy, polofunkcne plynove vzpery kufra, rezonancny bod motora, kyvajuce sa vnutorne spatne zrkadlo, chybajuci filter klimatizacie a zle zlicovanie interierovych dielov mi nepripada ako vrchol kvality v danom segmente.
Co je horsie, nejde o vadny kus. Vyssie spominane problemy boli spominane na fore viacerymi uzivatelmi.
wou... tak toto som teda necakal :) a servis s tym nic neurobil? po takych skusenostiach by som sa asi yarisa rychlo zbavil :(
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

miloshi píše:
muco píše:Čakám na to -každú hodinu pozerám mail,či niečo neprišlo-dám vám vedieť a veľmi rád
:wink: :wink: :wink:
tak cakaj cakaj :))) moja skusenost s odpovedami je takato:

Toyota Brusel: druhy den
Toyota Praha: druhy den
Toyota Bratislava: tyzden
Ja s Prahou tak-2 dni a s Blavou doteraz čakám na otázku,či aj moje auto spadá do zvolávačky na tie pásy...kedy to vlastne bolo "IN"????-už si ani nepamätám........................................... :roll: :roll:

Ale raz sa mi stalo(cca 3 mes.dozadu),že som napísal p.Demčákovej do PRAHY,aké môžem dať disky podla ET(či aj tam nie je nejaká alternatíva-ale to sme si už tu potom rozoberali medzi sebou.). Odpoveď som dostal aj z Prahy,aj z Blavy-pretože ten môj mail preposlala p. Demčáková z Prahy do Blavy (možno toho má na českých zákazníkov až-až,nie ešte aj zo slovenska aby sme ju stále otravovali) a tak si nemohli Blaváci dovoliť neposlať mi odpoveď.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
creative01
Člen Týmu

Příspěvek od creative01 »

no ja tiez ked citam tieto zavady na yarise, resp. dalsie veci ako ze nema automaticke rozsviecovanie svetiel, treba dokupovat zasterky atd..tak som to teda od toyoty necakal, i ked dufam ze tieto novsie modely po facelifte budu ok, a este dnes som sa dozvedel od predajcu ze kvoli strajkom vo francuzku, dorazia auta na SR o 2-3 tyzdne neskor, a cize co som vlastne aj vedel sa aj potvrdilo ze yarisi nosia z francuzka, a aj preto si myslim ze ta kvalita tam uz je taka aka je.... :evil:
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

ano...yaris=france
a dokonca Auris = Turecko :roll: :roll:
Toyota Auris 1.8 hybtid
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

miloshi píše:
borland píše:Mozno som prisny, ale kyvajuce sa prave zadne sklo, vrzgajuca palubovka, piskajuce brzdy, polofunkcne plynove vzpery kufra, rezonancny bod motora, kyvajuce sa vnutorne spatne zrkadlo, chybajuci filter klimatizacie a zle zlicovanie interierovych dielov mi nepripada ako vrchol kvality v danom segmente.
Co je horsie, nejde o vadny kus. Vyssie spominane problemy boli spominane na fore viacerymi uzivatelmi.
wou... tak toto som teda necakal :) a servis s tym nic neurobil? po takych skusenostiach by som sa asi yarisa rychlo zbavil :(
Aj keby som sa ho zbavit chcel, bolo to nove auto. Teraz ho mam rok. Velmi by sa mi to neoplatilo.
Na druhej strane - takmer vsetky problemy su uz vyriesene. Dnes sa mi podarili vyriesit dalsie. Pisem o tom v tejto teme:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 333#114333

Na doplnenie: k velmi pozitivnemu pristupu servisu zo strany Autograndu (o ktorom pisem na linku vyssie) musim pridat aj poznamku k pumpe. Pytal som sa technika, ci mu to nieco hovori. Uplne bez okolkov priznal, ze o tom vie a ze sa to zvykne kazit po cca 40000 km. Ale ze ak to nastane skor, nie je problem, vymenia.
Autogrand vo mne po dnesku zanechal vyborny dojem. Pridam este to meno technika, co sa mi staral o auto.

Update: Bol to Marián Šelleng
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tak aj ja dam troska do ohna :D , bol som v servise, objednali mi novu pupmu a zavolaju kedy mozem prist. kamos poved :D l, ze je to na vymenu. ono by to urcite vydrzalo lebo ta ruzova tekutina urcite zacelila dieru ale istota je istota, hlavne ked je to v zaruke
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Pri kupe mi povedal predajca jasne,že motor mám otvárať len na to,aby som mohol doliať ostrekovač. 8) 8) (len komu to dá-nepozrieť sa aj na iné..)
Naposledy upravil(a) muco dne stř 01.12.2010, 15:42, celkem upraveno 2 x.
Toyota Auris 1.8 hybtid
miloshi
Navigátor

Příspěvek od miloshi »

borland píše:Na doplnenie: k velmi pozitivnemu pristupu servisu zo strany Autograndu (o ktorom pisem na linku vyssie) musim pridat aj poznamku k pumpe. Pytal som sa technika, ci mu to nieco hovori. Uplne bez okolkov priznal, ze o tom vie a ze sa to zvykne kazit po cca 40000 km. Ale ze ak to nastane skor, nie je problem, vymenia.
Autogrand vo mne po dnesku zanechal vyborny dojem. Pridam este to meno technika, co sa mi staral o auto.

Update: Bol to Marián Šelleng
a to si mozes zvolit ktorykolvek servis, ktory ti bude robit garancky? v tej teme na ktoru si dal odkaz totiz pises aj o AWF... ak mozem zmenit tak by som skusil tiez ten Autogrand.... ako to je? diiik
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No Ježiši-mariaaa-SAMOZREJME :D :D :D :D šak chlapáci z čiech niektorí chodia do Žiliny ! - zavoláš si do tebou vybraného servisu a "objednáš" sa.
A nie len že na slovensku,ale v celej Europe !!!!!! Eurá už máš,tak NO PROBLEM...(ak najazdíš 15000km po Taliansku,tak aj tam!) O servise ako takom ani nehovorím. Stačí zavolať na Slovensko(ak nevieš call centrum toyoty danej krajiny a nevieš po anglicky),povieš im že vysíš na dialnici medzi Rímom a Parížou a o ostatné by si sa nemal starať :wink:
Ak máš nálepku na skle" TOYOTA SA STARA,VY JAZDITE" (na NG),tak to ti stačí ako "návod" na HELP centrum na Slovensku alebo v zahraničí (vrátane tel.kontaktu zo zahraničia na Slovensko):P
Naposledy upravil(a) muco dne stř 01.12.2010, 15:42, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris 1.8 hybtid
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

xalani, ak mate zle skusenosti, tak suste tu Zilinu ak to nemate daleko :roll:
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Je to tak, servis si mozes vybrat. Na garancke som bol v AWF, ale spokojnost nebola dostatocna, tak som sa isiel zverit s problemami do Autograndu. Mozno som mal stastie na technika.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Z blavy sa mi ešte neozvali,ale nasr...som sa a napísal som radšej do Prahy...:
Naposledy upravil(a) muco dne stř 01.12.2010, 15:43, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris 1.8 hybtid
miloshi
Navigátor

Příspěvek od miloshi »

muco píše:Z blavy sa mi ešte neozvali,ale nasr...som sa a napísal som radšej do Prahy...:
Toto som napísal len ako dôvod ,prečo sa na nich obraciam s otázkou na vod. pumpu a nie ako "sťažnosť".To je podla mňa aj tak bezpredmetné...takže:

.....
super!! dufam, ze ich nejak poriesia!!
Odpovědět

Zpět na „Yaris“